Már korábban is felmerült a pletyka, hogy barátságnál több van a két modell között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nincs több találgatás! Tényleg egymásba gabalyodott Hailey Baldwin és Cameron Dallas
2017. június 09. 09:57
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. június 09. 12:31
Jaaj ha ezt megtudja a tesom...
Egyebkent nem illenek ossze szerintem. Olyan kulonbozoek es mas stilusuak.
Egyebkent nem illenek ossze szerintem. Olyan kulonbozoek es mas stilusuak.
2017. június 09. 16:32
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Egy "bennfentes" nyilatkozott valamit + lekapták őket együtt valahol = instant együtt is vannak, logic.
2017. június 09. 21:00
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline |
Milyen érdekes.Cameron folyton Justin exei körül van xd először Sofia most meg Hailey...c:
2017. június 10. 14:27
a cikk nem érdekel, egyikük sem szimpatikus, de könyörgöm, hogy néz ki ez a srác? a fenti képen egyenesen undorító a haja, vagy csak szerintem...?
2017. június 10. 20:43
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Idézet (Fylia @ 2017.06.10. 14:27)
a cikk nem érdekel, egyikük sem szimpatikus, de könyörgöm, hogy néz ki ez a srác? a fenti képen egyenesen undorító a haja, vagy csak szerintem...?
ugyanezt gondolom.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.