Még csak négy nap telt el az énekes váratlanul bekövetkezett halála óta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megrendítő sorokkal búcsúzik a Linkin Park Chester Benningtontól
2017. július 24. 17:53
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. július 24. 18:15
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
A szívem szakad meg...
2017. július 24. 18:56
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline |
Igaz nem ismertem annyira a Linkin Park-ot meg a régi metálosabb zenéiket jobban szerettem, de így is megkönnyeztem ezt a levelet.
2017. július 24. 19:47
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Ez nagyon szép.Szörnyű,ami történt bár nem vagyok rajongó.
2017. július 24. 21:30
Ez gyönyörű.Szörnyű ami történt,nyugodjon békében és részvétem!
2017. július 24. 21:38
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Még mindig nehéz elhinni, hogy nincs köztünk. Meghatározó pontja volt az életemnek, mert a Linkin Park miatt szerettem meg a rock-ot. Nagyon fog hiányozni Chester.
2017. július 24. 21:38
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
nagyon szépen búcsúztak tőle
2017. július 24. 22:47
Nem tudom elképzelni, hogy ők hogyan tudják ezt feldolgozni, amikor én aki a régebbi rockosabb albumaikon kívül nem is nagyon hallgatta őket, így kivan. Részvétem :'(
(Mellesleg egyre több helyen olvasom, hogy már elegük van abból, hogy minden csak Chester halálával van tele, meghogy egy drogos senki volt. Nos, ezeknek az embereknek csak gratulálni tudok )
(Mellesleg egyre több helyen olvasom, hogy már elegük van abból, hogy minden csak Chester halálával van tele, meghogy egy drogos senki volt. Nos, ezeknek az embereknek csak gratulálni tudok )
2017. július 25. 02:14
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Hát igen, a közvetlen hozzá tartozóknak lehet a legnehezebb akik biztosan részben magukat okolják a történtekért függetlenül attól, hogy mik történtek a múltjában. És teljesen igazad van Hell_Girl mert vannak olyanok sajna akik nem érzik át ami nem is gond feltétlenül de a beszólogatás nekem se tetszik pláne, hogy egy ember halálról beszélünk ráadásul egy olyan emberéről, akinek tényleg hálával tartozik az egész világ a műveiért! Az LP - ha nem is volt kimondottan rock zenekar hiába sorolják annak - egy teljesen egyedi hangzásban szólt és Chester meghalt ez az egyedi hangzás is elveszett és soha nem fogja tudni pótolni... aki ezt nem képes felfogni az egy idióta! Akinek pedig annyi esze van hogy le drogosozza az tegyen le annyit az asztalra mint ő, ugyan olyan körülmények között mint ő és majd akkor utána beszélgethetünk
2017. július 25. 22:23
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1791 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Szép sorok! Mindenkinek hiányzol Chester! Nyugodj Békében!
2017. július 26. 10:44
Még mindig felfoghatatlan. Nyugodj békében Chester!
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Nem mindenki örül Selena Gomez eljegyzésének
Néhány rajongó nem támogatja a kapcsolatot.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Austin Butler nagyot változtatott a külsején
Óriási frizuraváltás.