Vasárnap kerül képernyőre a Teen Wolf legújabb epizódja, melyben egymásra talál két jó barát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Teen Wolf: Vasárnap csattan el az első csók Scott és Malia között – videó
2017. augusztus 31. 06:34
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. augusztus 31. 07:11
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Nagyon szeretem mindkettőt, és szerintem össze is illenek, de ezt megtarthatták volna meglepetésnek.
2017. augusztus 31. 07:28
Úristen, de várom már! De sajnos még előbb a lemaradásomat kell behoznom.
2017. augusztus 31. 07:45
ki kell bírnom, hogy nem nézeeem meg:D
egyébként imádom őket együtt, annyira várom már ezt a pillanatot te jó ég
egyébként imádom őket együtt, annyira várom már ezt a pillanatot te jó ég
2017. augusztus 31. 07:53
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már az évad legelején reménykedtem, hogy összejöttek és most már ez teljesen biztos! Sztem összeillenek, úgyhogy nagyon várom már ezt a pillanatot! Csak az lett volna még sokkal jobb, ha nem lövik le előre a poént!
2017. augusztus 31. 07:59
Shadowsarcasmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.20. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 266267 offline |
ekkora egy spoilert!. Amúgy nagyon várom
2017. augusztus 31. 09:45
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Annyira aranyosaaak ! ❤ Malia sokkal jobban illik Scott-hoz mint Stiles-hoz
2017. augusztus 31. 10:28
ENNIVALÓAK istenem, senki se várja jobban nálam
2017. augusztus 31. 19:20
Tamikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262914 offline |
Azért... A cikkíró mikor visszaolvassa a szalagcímet nem esik le neki, hogy mekkorát spoilerezik??
Ismerek nem egy olyan embert aki még csak a 6.évadnál se tart, de ez még annak is spoiler aki már igen...
Én sose szerettem Maliat.. A megnyilvánulásait meg úgy az egész csajt, de el kell ismernem Scottal marha cukik ez van jó páros és kész viszont ennyit arról h Scott egy ideig szingliben nyomja
Ismerek nem egy olyan embert aki még csak a 6.évadnál se tart, de ez még annak is spoiler aki már igen...
Én sose szerettem Maliat.. A megnyilvánulásait meg úgy az egész csajt, de el kell ismernem Scottal marha cukik ez van jó páros és kész viszont ennyit arról h Scott egy ideig szingliben nyomja
2017. szeptember 01. 00:22
MelanieMartinez15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 261022 offline |
Szar hogy most kurvára nem fog érdekes lenni a film (((((((((
2017. szeptember 01. 17:05
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 offline |
Annyira imádom őket!!!
2017. szeptember 03. 02:22
Malia Stilesszal a legtökéletesebb, viszont Scottal meg a legédesebb, egyszerűen imádom őket együtt, lehetetlenség nem shippelni őket és baromira várom már ezt a jelenetet.
2017. szeptember 08. 05:17
dressesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 266701 offline |
Let us buy sexy dresses for big day. So many stunning dresses here. which dress should you choose for party? http://www.clavonna.com
2017. szeptember 10. 14:54
Én valahogy leragadtam a Scott - Allison párosnál. Ők egyszerűen megtestesítették a tökéletességet és azóta sehogy se tudok megbékélni az kapcsolatokkal... Nekem fura volt, hogy Scott Allison után olyan gyorsan talált mást.
A spoilerrel kapcsolatban inkább nem mondok semmit, mert megint letiltanak.
A spoilerrel kapcsolatban inkább nem mondok semmit, mert megint letiltanak.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.