Starity

A sztárok is kiálltak a bántalmazott kisfiú mellett

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 12. 21:51 #41
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.06.
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Offline offline
Hol olvastátok hogy a feketéket szidták az anyjával együtt? Én nem nagyon találtam ilyet bár 20 oldalt azért nem néztem át. Valami fotóval van baj amin konföderációs zászlót szorongatnak, valamint egy kommenttel, de szerintem az se olyan durva. A pénzt valaki ismeretlen kezdte el gyűjteni nekik, amit végül le is állított az oldal. Lényeg a lényeg, hogy mindenhol azt írják szerencsétlen gyereket brutálisan bántalmazták (lelkileg) az iskolában és ez lenne a fontos, emellett nem kellene elmenni csak azért mert mondjuk az anyja hülye... Na mindegy, sajnálom szegényt.
2017. december 12. 21:54 #42
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕
 
Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.31.
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Offline offline
Szinte bekönnyezek, ahogy a videót nézem és a sztárok hozzászólásait olvasom... Sajnos jól tudom, min mehet keresztül. Ha valami rosszat is csinált, így kell visszafizetni? Hány éves lehet a kis srác? Mert nem hiszen, hogy magától mond ilyeneket. Tényleg a gonoszkodás a megoldás? Ezzel csak egy lánc folytatódik, aminek soha nincsen vége. Szörnyű, ami ebben a világban folyik, és az a baj, a bántalmazás mindig ott van. Ráadásul ez a bánásmód a jövőben sokszor megkeseríti az emberek életét, hiszen igen, ennek nyoma van legtöbbször... Bárcsak végre vége lenne ennek az egésznek. :|
2017. december 12. 21:57 #43
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 342
Csatolások: 0
Azonosító: 234680
Offline offline
Hát...szökőévben egyszer, ha megizzad a szemgolyóm, de a kisfiú története próbára tett... sad.gif((( Aljas, szar emberek mindig voltak, és sajnos be kell látnunk, hogy lesznek is. De azok a seggfej gyerekek egy az egyben olyanok, mint a kretén szüleik. Biztos vagyok benne!! Minden gyerek olyan, mint a szülő...ennyi. Nem tudom miért, de én meg már óvodában is a perifériára száműzött gyerekekkel játszottam szívesebben, pedig "menőnek" számítottam. Bárcsak látná a kisfiú a jövőt, hogy az iskola egyszer véget ér, és minden annyira más lesz!!A kisfiú tanárairól is megvan a véleményem!! A mieink anno még azt is tudták, ha valamelyikünk elfingotta magát...és semmi ilyen atrocitást nem hagytak volna annyiban!!
2017. december 12. 22:19 #44
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
A zászló szimbolum azoknak akik a rabszolgaság megmaradásáért küzdöttek ,az anya facebook lapján vannak rasszista bejegyzések és a lánya szerint a feketéknek el kéne menni mert senki nem fogja szeretni őket. A pénzgyűjtés nem ő indította el neki már volt egy korábbi oldala egy ismerős volt aki elkezdte de az anyának volt hozzáférése https://twitter.com/Lakyn_Jones/status/940358338306564096?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww....1220fe3374113b6 itt a hozzászólások közt van néhány dolog amit a testvére posztol és állításával ellentétben nem éppen kedves a feketékkel szemben
2017. december 12. 22:30 #45
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.04.
Hozzászólás: 488
Csatolások: 0
Azonosító: 220562
Offline offline
Ha tényleg igaz hogy ennyire rasszista nem mondom azt hogy megérdemelte és hogy minden rasszistával hasonlóan kellene báni de viszont legalább átérzi hogy milyen érzés ha valami olyasmiért bántják amiről nem ő tehet.. mert arról hogy ki milyen borszínűnek, nemzetiségűnek születik nem tehet senki..ahogy ő sem tehet arról hogy a szája és a beszéde ilyen..
AZ EMBER AZ EMBER AKÁRMILYEN A BŐRSZÍNE A SZÁRMAZÁSA, AZ ANYANYELVE, VAGY AKÁRMILYEN BETEGSÉGE IS VAN..
az a mondás meg különösen ide vág hogy azt kapjuk amit adunk..

DE ha ez nem igaz és enélkül bántják a fiút hanem a külseje miatt az nagyon undorító.. engem is sokat bántottak a suliban a szemem miatt mert egy kicsit kancsal voltam (ma már "kinőttem") évekig szenvedtem a beoszlások miatt... később a középsuliba másért igaz de akkor is sokat bántottak egyszóval én voltam mindig az az ember akit lehetett bántani.
Tudom milyen érzés mind az amit a videóban mond.. és igen szülőt bevonni ebbe nagyon nehéz "olaj a tűzre" nálam az lett az eredménye hogy hetekig senki sem szólt hozzám az osztályban aztán folytatódott minden.

A sztárok tweetjein meg megkönnyeztem egyszerűen nagyon meghatóak.
2017. december 12. 22:37 #46
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.06.
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Offline offline
Bakker akkor én is rasszista vagyok, mert tudnék kiírni ilyen mondatot itthon élő népcsoportra akiket szerintem senki se szeret és igazán elmehetnének biggrin.gif
Kár volt ezt a sztorit más irányba vinni. Oké, ne adjanak nekik pénzt, ki kérte de nem ez lenne a legfontosabb a sztoriban. Érzékenyen érint, egy hozzám nagyon közel álló ember szintén hasadékos (gyengébbek kedvéért nyúlszáj, farkastorok) mint ez a kissrác és ugyanezen ment keresztül. Már oviban csúfolták mi az a hej a szájánál, miért beszél furán, miért nem beszél érthetőbben, de ronda az orra... és ebben nőtt fel. Ő nem mutatja ki mások előtt, csak az látszik rajta hogy szomorú, meg néha ha nem bírja akkor elmegy a sulijában a mosdóba sírni. Ugyanez a tekintet mint ennél a kissrácnál az anyjával közös mosani videoban. Az ilyen gyerekek nem bántanak másokat, szóval rohadtul nem hiszem el hogy ő kezdte, mert az ilyen gyerekeket már tényleg az oviban is bántják a többiek. Rohadt egy világ sad.gif
2017. december 12. 22:39 #47
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.06.
Hozzászólás: 211
Csatolások: 0
Azonosító: 264744
Offline offline
Bocs a hibáért: csúfolták mi az a heg a szájánál. Megyek inkább elrakom magam holnapra smileeee.gif
2017. december 12. 23:31 #48
HaniHiga
HaniHiga
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.22.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 265026
Offline offline
Teljesen átérzem amit a fiú érez. Engem 7 évig piszkáltak az érzékenységem, a soványságom, az asztmám és a dühkezelési problémáim miatt. De a sarkamra álltam, és levertem a rosszakaróim. Most én vagyok érzelmileg a legerősebb ember az osztályomban, az egyik legjobb alakkal rendelkező lány, a legjobb futó és sportember az asztmámat leküzdve, és a "legkifinomultabb", legnyugisabb ember.
Csak azt tudom mindenkinek mondani, akiket ilyen embertelen férgek csúfolnak, hogy merj kiállni magad mellett. Meg kell becsülnöd magad. Nem szabad kimutatni az érzelmeid, sugalld azt, hogy márpedig veled senki sem kezdhet ki. Emberek vagyunk, mások. El kell fogadni. És elmondom, ha valaki csúfol és kifigurázza a hibáid, te hamarabb és több dolgot fel tudsz hozni az illető ellen. Mindenki a maga módján tökéletes.
És aki másokat piszkál, annak azt üzenném, hogy vegye észre magát és kezdjen valamit az idiótaságával, mert később megszívhatja.

A legnagyobb pofatlanság, ha a genetikája vagy egy betegség miatt csúfolnak valakit. Az én osztályomban van egy fiú, aki a genetikája miatt túlsúlyos. Minden más fiú szekálja emiatt, de nem törődik vele. A nagy szíve miatt mások tisztelik, és csak ez foglalkoztatja.
Van egy lány osztálytársam, akit olvasási nehézségei miatt "baszogatnak" (nemtudok mi a betegség neve). Nagy port kavart az iskolában az ügye, de megoldódott a probléma. Bár szegényt még mindig piszkálják, de ő sem törődik vele.

Felreértést elkerülve nem arra akarok utalni, hogy ne törődjön az ilyen "áldozat" a zaklatóival. És nem is arra, hogy változzon meg az illető.
Minen ember más. Unalmas is lenne, ha mindenki ugyanolyan lenne.
Arra szeretnék leginkább kilyukadni, hogy sose bíráljuk el magunkat, mert más mást mondott saját rólunk. Magadat te is mered a legjobban. Nem ő.

És igen, tudom milyen, ha cikiznek. A különféle esetek miatt megoldást ajánlani nem tudok, csak azt tudom emlegetni, hogy ne hagyd magad.

(Ha valakinek valami belekötnie, vagy ellenvetése van, mindenképpen tájékoztasson. És féljen mert szeretek beszélni
2017. december 13. 14:07 #49
lily flowers
lily flowers
visszatérő vendég
 
Státusz*·˚➹₊·➳
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.19.
Hozzászólás: 425
Csatolások: 3
Azonosító: 260958
Offline offline
Tudom, hogy a starity-re minden hír 5 évvel később jut el, ezért én felvállalom azt, hogy elmondjam nektek, hogy a srác és famíliája mind rasszista, olvassatok utána a Twitteren. Úgyhogy az internet nagyon ellene fordult, mivel az anyja csak pénzt akart, és hát majdnem meg is kapta, de amikor megkérdezte egy boxoló a nőtöl, hogy mit venne a pénzen, azt válaszolta, hogy karácsonyra ajándékokat venne (amúgy $50,000-t gyűjtöttek össze az emberek nekik) mikor eredetileg az emberek a tovább tanulására gyűjtötték a pénzt. Na mindegy, nem ez a legnagyobb probléma ezzel a helyzettel, hanem hogy az anyja kihasználta az internetet és közben meg sem érdemelte, mert egy mocskos rasszista f*sz. Úgyhogy ennyit erről, a srácot meg azért bántották mert n**ger-nek hívott valakit, úgyhogy nem ő az áldozat, hanem ő az, aki bántalmazott másokat. Undorító.
2017. december 13. 16:56 #50
RRavenclaw
RRavenclaw
új tag
 
StátuszA kedvencek közt nincs sorrend!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.02.03.
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 253711
Offline offline
Ha rasszista is, az a szülők hibája, ők nevelték belé. A gyerekek befolyásolhatók, nem kérdőjelezik meg azt, amit a szüleiktől hallanak. De ez tulajdonképpen a bántalmazó iskolatársakra is igaz, a szülők feladata megtanítani a gyereküknek, hogy mi az ami nem helyes.
2017. december 13. 17:05 #51
BLulu88
BLulu88
Cikk író
 
StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.03.30.
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Offline offline
Na és hogyan zajlott ez az egész videó felvevős dolog? A kisfiú elkezdte mondani hogy milyen szörnyűségeket tettek vele a suliban erre az anyja közbeszólt hogy várj fiacskám először fel kell vennem videóra és majd csak utána mondd légyszi vagy mi?? Meg volt ez rendezve eléggé úgy érzem...
2017. december 13. 18:00 #52
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Rihanna, Chris evans Millie Bobby Brown és Cardi B törölte a posztot amiben támogatták már kicsit későn
2017. december 13. 18:05 #53
Brandy
Brandy
♥Pizza♥
 
Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.02.
Hozzászólás: 5349
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Offline offline
Justin-ban kellemeset csalódtam smileeee.gif
2017. december 13. 18:44 #54
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
múltkor egy 13 és 10 éves kisgyerek követett el öngyilkosságot Amerikában, mert bántották őket az iskolában. ez nem egyedi eset, azért nem is értettem miért kapták csak fel őt ennyire.
aztán ugye kiderült, hogy az egész család rasszista, az anyja csak a pénzt akarta, a pénzgyűjtő oldalt a gofundme távolította el, de azért megnéztem volna azoknak az embereknek az arcát, akik több, mint 50 ezer dollárt ajánlottak fel neki.
2017. december 13. 19:32 #55
timi5
timi5
 
StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.09.13.
Hozzászólás: 2703
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
Offline offline
szegény kisfiú, nem biztos, hogy a videót látni akarja majd 5 év múlva..... nem kellett vna felvenni, de sajnálom a verbális bántalmazás miatt, de a sztárok milyen aranyosak már <3
2017. december 13. 21:44 #56
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo
 
Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.03.
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Offline offline
Na akkor vmire jól emlékeztem... persze nem jó dolog még most se másokat szekálni, de akkor ő se olyan nagy szent, ha rasszista az egész család. Visszavonom az ölelést.
2017. december 13. 23:04 #57
Pocok2001
Pocok2001
freestyler
 
Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.11.03.
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Offline offline
szia starity a naprakészség szobra
2017. december 14. 08:54 #58
- törölt felhasználó -    
Istenem, minden második embert kifognak, sok apróság miatt.. Van aki minden héten sírva kell fel, mások kéthetente kapnak pánikrohamot, nem mernek suliba menni... Ez nem újdonság, nem értem minek erről cikk... Tudjuk, hogy undorító világban élünk, és néha a sztárok kiállnak a jó ügyért, mert komolyan gondolják, vagy csak éppen azért hogy beszéljen róluk a média (ami úgy látszik össze is jött) De miért kell fokozni?
2017. december 14. 16:08 #59
- törölt felhasználó -    
Azért az hozzá tartozik, hogy azért verték meg az iskolában mert többször is használta a n*gga/n*gger jelzőt osztálytársaira, valamint a családja is egyike a drága neo-náci családoknak, úgyhogy pont felesleges egy ilyen gyereket sajnálni. De persze arról nincs cikk sehol, hogy múlthéten egy 10 éves afro-amerikai kislány öngyilkos lett, miután valaki videóra vette, ahogyan ki áll magáért a bántalmazója ellen. De tekintve, hogy Ő nem egy "juj, de édes fehér kisfiú" ezért senkit sem érdekel...
2017. december 14. 20:28 #60
Justice225
Justice225
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.11.25.
Hozzászólás: 74
Csatolások: 0
Azonosító: 267989
Offline offline
Miyumi111 basszus elolvastam a kommented és nagyon szíven ütött... (Nem szarkazmus) Néha nagyon elvesztem a hitem az emberiségben..
Nem egy iskolában van gyerek akit addig szekáltak mig öngyilkos nem lett. Amit a kisgyerekkel csináltak az semmi...
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok