Starity

Izrael nyerte meg a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. május 13. 14:04 #21
Hyerin-ah
Hyerin-ah
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.10.
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 259651
Offline offline
Ezt még fel kell dolgozni... hát rég nem arról szól ez az egész, amiről szólnia kéne. És ez most be is bizonyosodott.
2018. május 13. 14:09 #22
Lovaslány28
Lovaslány28
új tag
 
Státusz"Sarcasm is body's natural defense against stupid"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.28.
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 261550
Offline offline
Ha az Ausztriai srác nyer azt megértettem volna, mert ő kifejezetten jó volt, de hogy ez nyerjen! Végignéztem az eredményhirdetést és szomorú voltam a végén. Hogy nyerhetett ez? Fel vagyok háborodva!
2018. május 13. 14:15 #23
chimchimbtsforever
chimchimbtsforever
új tag
 
StátuszSoha nem vagy egyedül és nem is leszel! By:Shawn Mendes
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.02.
Hozzászólás: 70
Csatolások: 0
Azonosító: 268517
Offline offline
Ukrajna Norvégia és Magyarország volt szerintem a legjobb.... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Soldier Ildi
2018. május 13. 14:27 #24
- törölt felhasználó -    
Őszintén nem értem ezt az eredményt. Egyrészt az AWS ennél jobb helyezést érdemelt volna. (Nyilván közrejátszottak indokok, hogy a magyarokra miért nem szavaztak annyian, de ebbe nem mennék bele.) Viszont azt, hogy Izrael nyert... Nem tudom, nekem személy szerint egyáltalán nem tetszett a dal, az énekesnő arckifejezései és állathang-kiadásai pedig inkább megrökönyödést váltottak ki belőlem, mint vidámságot. Nehéz kiemelni, hogy kinek adnám szívem szerint az első helyet, mert nagyon sok jó dalt hallhattunk, de az izraeli véleményem szerint nincs ezek között. Kicsit csalódott vagyok, de minden elismerésem az AWS-é, gratulálok nekik!
2018. május 13. 14:43 #25
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕
 
Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.31.
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Offline offline
Nekem egyszerűen nincsen felesleges időm, hogy ilyeneket nézzek. ^^" Úgy látom, nem is maradok le semmiről.
2018. május 13. 15:07 #26
- törölt felhasználó -    
Érdekes egy dal, annyi szent. A refrénje nagyon tetszik, de a többi részét egész egyszerűen nem tudom komolyan venni. Én azt értem, hogy ez a lány valami teljesen mást akart hozni az Eurovízióra és hogy most nagyon büszke az emberekre, amiért egy, a többitől teljesen különböző dalt választottak meg győztesnek, azzal kábítva magát, hogy a nézők nyitottak és elfogadóak, de erősen kétlem, hogy a művészi szépsége vagy a szám értéke miatt kapta volna a díjat. Ez a dal egy poén, bulikon jól el lehet hallgatni meg énekelni, de tekintve, hogy a verseny többi résztvevője mit hozott, hogy a többi számba mennyivel több érték szorult, a Toy nem feltétlenül érdemli meg a győzelmet. Mondjuk Ciprus második helyezését sem tudom jó szemmel nézni, mert nekem személy szerint teljes mértékben mű hatást kelt az előadó, a zene pedig semmivel sem nyújt többet a rádióban már ezerszer hallott slágereknél. Akkor mát inkább Ausztria, bár az sem volt a legnagyobb kedvencem. A svéd dal körüli rajongást sem értem, a produkció látványvilága nagyon ott van, de a szám egész végig Charlie Puth Attention c. dalára emlékeztet - legfőképpen a refrén. A dán helyezésért nagyon boldog vagyok, már ahhoz képest, hogy az elején mennyire hátul voltak, az egész műsor egyik legjobb produkciója volt. Plusz egy kicsit azért büszke vagyok magunkra, amiért nekik adtuk azt a 12 pontot. Csehország is megérdemelte a hatodik helyezést, nagyon ügyes volt a srác. Furcsa volt látni, hogy Szlovénia ennyire hátul végzett, eddig abban a tudatban voltam, hogy az emberek jobban kedvelték Lea dalát. Ugyanez a helyzet Ukrajnával is, az egyik kedvencem volt, szerintem megérdemelte volna, hogy előrébb végezze a ranglistán. Plusz Norvégia is szerintem messzemenőkig jobb volt, mint ahogyan a végső eredmény mutatja. Az AWS pedig iszonyatosan király volt! A srácok nagyon kitettek magukért, hiába az a 21. hely, a legjobb produkció egyértelműen az övék volt.
2018. május 13. 15:09 #27
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2013
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Az eredmények elég egyértelműek ha azt vesszük figyelembe már rég nem a dal előadása vagy mondani valója esetleg az énekes hangja a lényeg szimpla politika a lényeg melyik ország kinek nya.. be aki jó pozícióban van vagy esetleg előad egy ma népszerű de szomorú sztorit ami miatt már csak együttérzésből is rászavaznak. Itt nem a dal a fontos nem az versenyzik hanem az adott ország politikai vezetése az előadók csak eszközök bábok, hány meg hány hihetetlen tehetséges magyar ment ki és mindig a sor végén kötöttünk ki míg harmat gyenge dalok béna előadóval megnyerték
2018. május 13. 15:24 #28
Pepka73
Pepka73
visszatérő vendég
 
Státusz,, Ne nyugdalankodj! Úgyis másképp történik minden , mint ahogy elgondolod. "
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.12.01.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 268068
Offline offline
Régen ezt , hogy imádtam nézni , idén viszont nem igazán kötött le. Mikor kijött az izraeli szám és meghallgattam és elolvastam alatta kommenteket már akkor tudtam , hogy ez a dal fog nyerni , ami egyébként szerintem elég érdekes amikor tényleg énekel és nem bohóckodik akkor jó , de amúgy magamtól sosem hallgatnám. Az AWS viszont nagyon jó volt , nem a kedvencem ez a műfaj , de ez egy nagyon jó dal volt . Rosa82 teljesen egyetértek!
2018. május 13. 15:34 #29
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.
 
StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.06.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Offline offline
Idézet (Arcee23 @ 2018.05.13. 12:23)
Ízlésficamos dalfesztivál 
Egy énekelni sem tudó kotkodácsoló picsát kihozni győztesnek. Gratulálok... Voltak nála SOKKAL jobbak és tehetségesebbek. Ha már nem mi nyertünk akkor Hollandiának, Dániának vagy Észtországnak kellett volna. A svédek hetedik helye egy rejtély, döntőbe sem kellett volna jutniuk. Norvégia, Szlovénia szintén. Cyprus kiválóan produkálta magát, kedvem lett volna a képernyőn keresztül megtépni.



Mi bajod van a Ciprusi előadóval?
2018. május 13. 15:36 #30
Direction Rajongo6
Direction Rajongo6
Őszinte Egyéniség.
 
StátuszStrip That Down lázban égek annyira szeretem ezt a számot Liam Payne-től.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.01.06.
Hozzászólás: 2150
Csatolások: 666
Azonosító: 218747
Offline offline
Nekem egyébként tetszett. Kedvencem volt Ciprus kár, hogy nem ő nyert. Inkább ő mint a kotkodácsoló Izrael. Svédek még tetszettek meg a Bulgáriai és Cseh.

Magyarország 21. helyét csodálkozom. Ausztráliát is sajnálom de ez van.
2018. május 13. 16:13 #31
Buttefly
Buttefly
új tag
 
StátuszThe Wattpad is my life
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.01.26.
Hozzászólás: 14
Csatolások: 0
Azonosító: 268840
Offline offline
A magyar induló idén nekem az egyik nagy kedvencem volt és örültem,hogy végre valami hallgathatót küldtünk ki, de én tudatában voltam, hogy sajnos nem fogunk valami előkelő helyen végezni.
Ugyanis ez az Eurovízió, ahol nehogy azt hidd, hogy számít az egyéni zenei stílus és a tehetség...
Igaz, hogy viszonylag tetszett Netta száma,de voltak nála ezerszer jobb előadók!
Ott volt a ciprusi ami mozgalmas volt, hangulatos és a csajnak is király hangja van. Ott volt a litván, akinek egy nagyon melankólikus balladája volt mégis ezerszer jobban lehetett élvezni, mint ezt a csirke dalt.
Azt meg gondoltam, hogy a svéd Benjamin Ingrossot enyhén megutálta a köznép, de hogy ennyire? Mondjuk nem is bánom ez volt idén az a szám amitől leginkább migrént kapok, Moldovával együtt.
Viszont én meglepődtem, hogy az elmúlt 2 év tapasztalatával nem a francia vagy az ír szám nyert. Biztosra vettem, hogy idén is valami politikai üzenetű dalt raknak be győztesnek. Mondjuk ennek a számnak is olyan #metoo mozgalom feelingje van...
Viszont jövőre kedves MTV cseréljétek le a műsorvezetőket, mert én már tényleg nem értem szegény Freddiere miért erőltettek rá valami olyat ami nem az ő világa! A csajról meg azt sem tudom kicsoda.
A pontozás persze idén is politikai volt, no mindegy majd jövőre kiküldjünk egy Sorry Brüsszel nevű balladát talán akkor majd összejön.
Nálam idén az olasz vitte egyértelműen a pálmát már a fesztivál előtt is rongyosra hallgattam a számot és még mindig imádom.
Szóóvaaal ez lett volna az idei ESC kíváncsi vagyok mi lesz jövőre!
2018. május 13. 17:22 #32
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9492
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
az illiberalis magyar politika iden sem nyerte el Europa (Izrael aztan nagyon ide tartozik amugy) tetszeset, semmi uj. mondjuk ez az ordibalo csaj nem egy nagy dobas. eroteljes hangja van, de ez nem enekles. igazabol nem is tudom, volt-e olyan indulo, aki nekem tetszett...a svedekkel speciel nem volt bajom, nem ertem az utalat okat, sot, en Salvadort is szivesen lattam viszont a szinpadon biggrin.gif na meg Alexander urat. talan Csehorszag tetszett egyebkent, tovabba mi is odatettuk magunkat, bar en semmit nem tudok a sajat induloink munkassagarol lol...de hogy Izrael nem erdemelte meg a gyozelmet, az is fix.
2018. május 13. 19:07 #33
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh
 
StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.22.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Offline offline
Na jó,akkor lássuk az én véleményem.
Tény,hogy voltak sokkal jobb zenék is,amelyel igazán megérdemlték volna a győzelmet( nálam: Ciprus, Szlovénia, Ausztrália, Svédország),DE szerintem Netta is megérdemelte. Miért? Tulajdonképpen kitűnt az összes unalmas vagy egész jó kategóriába tartozó dalok közül, és igenis tud énekelni, lásd a végén a ,,high note"-ot. Ráadásul egy rendkívül fülbemászó dalról van szó, és a megjelenés se volt sablonos.
Mondom,amit én nem tudok fefogni, az Szlovénia, Ausztrália és Bulgária rendkívül alacsony pontszáma. Elképesztő dalokról és tehetségekről van szó, és a kivitelezés is tökéletes volt. Ciprus pedig simán megnyerhette volna, a csaj rengeteg amerikai ,,énekes"-t múlt felül a tudásával. Egyesek nem tudnak élőben énekelni, viszont ő egy extrém tánc közben is színtisztánt énekelt. Profizmus, sőt, a dal is baromi jó. Mégsem nyert):
És mi a fenét keres a top 13ban Németország, Moldova, Olaszország meg Albánia? Nem volt a kedvencem se Finnország, se Szerbia, se Portugália, de még Anglia se, de simán cserélhetnének helyet az utóbb felsorolt országokkal.
Na,de hogy a fiúkról is ejtsünk szót: én teljes szívemből utálom a metált, nincs semmit ritmusa, nem fülbemászó, irritáló, és amikor megtudtam,hogy őket küldjük,teljesen ki voltam akadva. DE a végén már annyira megtetszett az,amit csinálnak. Persze nem kezdtem el rajongani értük,csak büszke voltam(és vagyok)arra,hogy ők képviselik hazánkat idén. Elképesztően tehetségesek,mondom én ezt laikusként, igazán különlegesek,és pár hallás után még számomra is tűrhetővé vált a zene(aki ismer,az tudja,hogy ez lehetetlen más esetekben xD). És igenis én is fel vagyok háborodva,hogy miért kaptak ilyen alacsony pontszámot. Miközben pld sem Hollandia, sem Írország nem volt jobb,sőt...simán benne lehettek volna a top13ban is, annyira sajnálom):
Ennek ellenére ez volt a legizgalmasabb ESC,amit valaha láttam. Tudom, hogy ez nem(csak)a zenéről szól, előre megtervezett,és bizony tud igazságtalan is lenni(a tavalyit pont emiatt nem tudtam végignézni, borzalmas eredmények jöttek ki. Tudom,sok helyen elmondtam már,de muszáj mégegyszer: a mai napig nem tudom felfogni,hogy nem Bulgária nyert,és Dániát is mennyire lepontozták, Azerbajdzsánról nem is beszélve.) de ettől függetlenül nézni fogom a műsort. És miért? Mert olyan jó látni,ahogy különböző kultúrák és műfajok találkoznak. A sokszínűség minden évben egyre jobban elvarázsol,és bár inkább a mainstream felé hajlok(nem menőségből,de azok valóban jobban tetszenek), egyre befogadóbbá válok.
2018. május 13. 19:59 #34
Lexavie
Lexavie
A
 
StátuszLet us be elegant or die.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.02.23.
Hozzászólás: 2720
Csatolások: 0
Azonosító: 262632
Offline offline
Na, én pontosan ezért nem nézem már a közvetítést. Rég nem arról szól már ez az egész, hogy melyik dal a legütősebb mind zeneileg, mind mondanivalója szempontjából. Nevetséges.
2018. május 13. 20:07 #35
Khaleesi1
Khaleesi1
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.23.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 266340
Offline offline
Én nagyon szertem az eurovíziót, minden évben nagyon várom, de idén egy kicsit csalódott voltam a végén. Bár az elejétől tudtam, hogy izrael nyeri, de azért a végéig biztam benne, hogy nem így lesz. Én amúgy szeretem az ilyen külöleges dolgokat vagy embereket, de mivel ez egy DALfesztivál, ezért csak a dalra figyeltem. Ez a dal kb. mintha egy paródia lett volna. Sokkal jobbak is voltak a mezőnybe. Nekem a svéd, a cseh nagyon tetszett. A német, francia és az ír is tetszett. A dánok is, olyan királyak voltak, hogy mikor mondták, hogy Magyarországtól 12 pontot kaptak olyan boldog voltam mintha ott ültem volna én is a kanapén. Mert az egy színvonalas, de mégis különleges produkció volt. Ami számomra felfoghatatlan az az, hogy a bulgár dal, hogy a francaba végezhetett olyan hátul. Az idei eurovízió legszebb dala volt. Azt hittem, hogy az első háromba benne lesz. Egyszerűen nem értem azt, hogy a bántba nem kerültek be mégcsak az első 10-be se. Ezerszer jobb volt, mint Netta kacsa tánca. Az AWS-re pedig büszke vagyok és sajnálom, hogy csak a 21.-ek lettek, mert magasabb helyezést érdemeltek volna. Nagyon jól csinálták és nekem se stílusom a metál (szerintem a fent felsorolt kedvenceimből ez már kiderült
2018. május 13. 21:55 #36
- törölt felhasználó -    
Szerintem volt jobb dal is az izraelitől de a vegen augy voltam vele inkább ő nyerjen mint a Beyonce koppincs, vonagló Ciprus
2018. május 13. 22:58 #37
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.13.
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 266018
Offline offline
Én végig az osztrák srácnak szurkoltam, hihetetlen jó volt. Ez az izraeli egy nevetséges katasztrófa ahogy van. Borzasztó. Eleve mi a szart keres az EUROvízión izrael meg Ausztrália. Jó, oké Ausztrália tiszteletbeli tag lett pár éve, de izrael? Milyen régóta eszi a fene őket ebben a versenyben, de milyen alapon? Meg azért akkor is. Botrányos volt ez az egész. Az aws megérdemelte azt a helyet, amit kapott, ők is pocsékak voltak, bár nem azok kerültek mögéjük, akik rosszabbak voltak (pl. azok a vikingek borzasztóak voltak, nem is tudom melyik ország, talán Dánia volt?). Számomra az abszolút nyertes Ausztria. Nem ilyen conchita wurst féleségekkel kellene nyerniük, aki csak a transzneműsége miatt győzött, hanem az igazi tehetségekkel, mint például a mostani srác. De nekem Moldova színpadi játéka is nagyon tetszett a dallal együtt, ahogy Norvégia, Svédország és Ciprus dala is klassz volt. Meg persze a cseh srác, hát őt egyszerűen imádtam
2018. május 14. 00:32 #38
- törölt felhasználó -    
Annyira sajnálom, hogy az AWS csak a 21. lett. A dalnak mondanivalója is van, amit külföldiek nem érthetnek, de szerintem ezen kívül is nagyon jó dal volt. Eleinte nem tetszett, de párszor végig kellett hallgatnom, és már jobb véleménnyel voltam róla. Nekem személy szerint a dánok tetszettek a legjobban, már az Eurovízió kezdete előtt megfogott a daluk, imádom a szövegét és a hangulatát, na meg persze az énekes szakállát.:'D Ez az izraeli lány nagyon fura teremtés, nem mondanám, hogy megérdemelte a díjat, de kétségtelenül van egyénisége. A ciprusi nőt látván kirázott a hideg, kicsit Beyoncés beütése volt (mínusz 50 kiló). A dal eléggé sablonos, nem nagyon értem, hogyan lett második.
2018. május 14. 12:24 #39
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
voltak jó dalok, nekem a cseh dal tetszett a legjobban, de tudtam, hogy ez a kotkodálás fog nyerni, kész röhej amúgy. xd
a magyar dal pedig örülhet, hogy nem utolsó lett, nem rossz dal, de nem illett ide.
2018. május 14. 14:21 #40
etisz
etisz
 
Státuszetisz még nem állította be a státuszát és nem is fogja
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.01.07.
Hozzászólás: 585
Csatolások: 0
Azonosító: 166751
Offline offline
Hajni és Gézacica: Kizárt dolog, hogy a ciprusi lány olyan színtisztán énekeljen ennyi ugrálás közben. Mindenkinek voltak vokalistái (még a mi fiainknak is), plusz már előző években is előfordult, hogy a dalt nem az instrumentális formában, hanem rajta énekkel játszották le "magnóról". Hogy ne nyúlna egy eddig nyeretlen ország ilyen mentőövekhez, mikor cél a győzelem? pardon.gif rolleyes.gif
Amúgy az AWS iszonyú jól teljesített. A 21. hely is szép egy ilyen nagyon diszkó, nagyon EDM, nagyon béna divat-időszakban. rock.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!