A Netflix berendelte a 13 okom volt 3. évadát is: a történet egyelőre még kérdőjel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a 13 okom volt 3. évada is
2018. június 09. 13:08
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
őszintén? én imádtam a második évadot, de semmi köze nincsen a 13 okom volt címhez. az első évad után le kellett volna zárni, és egy spin-off sorozatot készíteni - több értelme lett volna, mint ezt az egészet húzni, mint a rétestésztát.
2018. június 09. 13:22
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36198 Csatolások: 20652 Azonosító: 252965 offline |
Olvastam a könyvet is, az is hihetetlenül fantasztikus volt és lehet, hogy én vagyok az egyedüli, akinek a második évad sokkal jobban tetszik, mint az első, de nem tudom, hogy mit szeretnének még kihozni ebből a sorozatból.
Mellesleg valahol olyat is olvastam, hogy a következő évadban Hannah már nem fog szerepelni, plusz maga a színésznő is elbúcsúztatta Instagramon a karaktert (legalábbis nekem ez jött le a posztjából). Egyik részem örül a folytatásnak, a másik részem viszont nem, mert tényleg nagyon a szívemhez nőtt a sorozat és nem szeretném, hogy a készítők esetleg elrontsák azzal, hogy folyamatosan nyújtják tovább.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a következő évadra is. Csak kérlek, legyen benne Cyrus xd
Mellesleg valahol olyat is olvastam, hogy a következő évadban Hannah már nem fog szerepelni, plusz maga a színésznő is elbúcsúztatta Instagramon a karaktert (legalábbis nekem ez jött le a posztjából). Egyik részem örül a folytatásnak, a másik részem viszont nem, mert tényleg nagyon a szívemhez nőtt a sorozat és nem szeretném, hogy a készítők esetleg elrontsák azzal, hogy folyamatosan nyújtják tovább.
Mindenesetre kíváncsi vagyok a következő évadra is. Csak kérlek, legyen benne Cyrus xd
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
2018. június 09. 14:04
Úgy érzem, hogy ez a sorozat is már csak a pénz körül forog. Szerintem teljesen felesleges lenne még egy évad, lehúzták már róla amit lehetett..
2018. június 09. 14:38
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline |
A harmadik évad messze nem lesz olyan sikeres, mint az első vagy esetleg a második évad, mivel Katherine biztos nem lesz benne.
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, szerintem tök felesleges. Attól, hogy még nagy a nézettség, nagy a rajongói tábor és sok pénzt hoz, még nem kell tovább húzni teljesen más irányba.
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle, szerintem tök felesleges. Attól, hogy még nagy a nézettség, nagy a rajongói tábor és sok pénzt hoz, még nem kell tovább húzni teljesen más irányba.
2018. június 09. 16:55
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Azt olvastam, hogy Hannah nem lesz benne, aminek örülök. Már az is hülyeség, hogy a második évadban benne van.
2018. június 09. 17:38
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline |
én nagyon szeretem ezt a sorozatot, az első és a második évad is tetszett. bár az is igaz, hogy a második évadban volt egy-két olyan momentum, ami teljesen felesleges volt, ugyanis nem igazán passzolt ahhoz, amit az első évadban láttunk. ha nem lett volna az első évad, akkor tökéletes lett volna a folytatás - mint egy külön álló széria - de így némelyik résznél kicsit fogtam a fejem, hogy ezt most miért így kellett?! mindenesetre, tényleg az egyik kedvenc sorozatom, viszont mégis azt mondom, hogy én nem fogom nézni a harmadik évadot. egyrészt azért, mert már semmi köze nem lesz ahhoz, amiért annó el kezdtem nézni. Katherine, azaz Hannah nélkül semmi értelme nem lesz a 13 okom volt-nak, hiszen alapból vele kezdődött az egész. másrészt pedig volt egy jelenet az utolsó részben, ami rendesen kiverte a biztosítékot nálam, és szinte teljesen biztos, hogy az a jelenet lesz a harmadik évad egyik fő mozgatórugója. nekem pedig teljesen elvette a kedvemet az a rész az egész sorozattól, hiába szeretem.^^ így számomra a 13 okom volt a második évaddal lezárult.
2018. június 09. 17:52
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Ha az első évad végén nem kreáltak volna pár lezáratlan szálat, tökéletesen befejezhető sorozat lett volna, legalábbis én így gondolom. A második évadba még nem kezdtem bele, viszont kíváncsi vagyok rá, tehát valamikor a közeljövőben időt szakítok rá, de előre félek, minek kell ez a harmadik évad... Manapság tényleg mindenből próbálják kipréselni a legtöbb pénzt, pedig ez így a sorozat kezdeti "varázsából" vesz el.
2018. június 09. 18:16
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline |
Még a 2. évadot sem néztem végig, de tényleg feleslegesnek tűnik a 3. Legyen benne Cyrus, Alex és Justin, tho, akkor tutira nézni fogom.
1 felhasználónak tetszik:
ScreamQueen
2018. június 09. 19:10
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
nem tudom minek kell ennyire húzni a sorozatot..
2018. június 09. 20:50
A második évad bár tetszett, de egyáltalán nem passzolt az azt megelőző első évadhoz sok szempontból. Az első évad után kellett volna egy spin-offot indítani és akkor az egész rendben lenne. Így viszont kérdés számomra, hogy a harmadik évadból hogyan fognak olyat alkotni, amit érdemes lesz megtekinteni és nem megy el egy ennél is erőszakosabb irányba. Nem jó nyújtani mindent, mint a rétestésztát..azonban való igaz, hogy a fináléval nyitva hagyták a sztorit, ami a folytatásra engedett következtetni. Kíváncsi leszek mi sül ki ebből az egészből a végén.
2018. június 09. 21:18
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline |
Olvastam a könyvet és nagyon imádtam, magát a sorozatot is! Egyébként remélem Selena ehhez is készít egy dalt. <3 Alig várom. SPOILER ALERT! Tehát a második évad full befejezetlen lett, szóval kell a 3. Másrészt a 2. évaddal lezárult a Hannahs ügy, tehát most már a mellékszereplők is főszereplők lesznek. De persze ebben is közre fog játszani Hannah. Még biztos, hogy feltűnik párszor. Kedvenc sorozatom! Bár most azért vagytok felháborodva mert, miért nem fejezték be. Most a 2. évadban rengeteg minden kiderült Hannahról, a többi szereplőről és Chloe babát vár Brycetól az nagyon érdekes lesz, ha megtartja. Aztán mi lesz Jessica és Justin közt. Mi lesz Tonyval omg :3 Meg Tylerrel. Tehát rengeteg dolog vár még megválaszolásra. <3
2018. június 10. 06:29
Taeshacyberpunk |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.07. Hozzászólás: 2268 Csatolások: 491 Azonosító: 268158 offline |
Az első évad után nyugodtan lezárhatták volna. Olvastam a könyvet, és az első évad jó feldolgozása lett, nem kellett volna nyújtani. A második évadból csak egy részt láttam, ami eddig nem igazán nyerte el a tetszésemet, viszont kitudja, lehet az évad végére meggondolom magam. De a harmadik évad már tényleg felesleges. Nemtudom hogy Hannah ügyét megoldják e vagy sem, viszont ha igen, akkor már igazán nincs hová folytatni.
2018. június 10. 16:46
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
Nagyon örülök neki főleg a második évad utolsó részlete miatt viszont nagyon remélem, hogy nem lesz még egy hasonló részlet a következő évadban, mint a mostaniban Tylerrel.
2018. június 10. 21:47
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Taesha ugyanígy gokdolom
2018. június 12. 12:10
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline |
Az egeszet (foleg a 2. es 3. evaddal kapcsolatban), csak a bejovo penz miatt csinaltak; mivel ha az 1-nel olyan sokan neztek, a masodiknal sem lesz mashogy. Ahhoz nem tudok mit szolni, hogy az amerikai sorozatok evadzaro epizodjat minek kell olyan izgalmasra csinalni, mert folosleges. A folytatas miatt az egesz egy hetkoznapi sorozatnak tunik, es mar nem annyira kulonleges. Egyaltalan nem lett olyan igenyes a masodik evad, mint az elso.
2018. június 13. 16:47
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2073 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Már csak a pénz miatt csinálják ami szomorú mert sokszor ez a pénzéhség a minőség rovására fog menni és csinálnak egy nagy rakás sz.. amivel elrontják egy jól induló sorozat hírnevét. Ezt húzni fogják évekig a pénz miatt de elkaszálnak egy csomó olyan sorozatot ami jobb volt
Kapcsolódó sztárok
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Ennyi volt? Jegygyűrűje nélkül fotózták Aaron Taylor-Johnsont
Szakított volna 23 évvel idősebb kedvesével a színész?
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Az anyjára ütött! Ilyen gyönyörű Amy Adams tinédzser lánya!
Együtt jelentek meg egy eseményen.
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.