A Dynasty az 1980-as évek egy klasszikusának az azonos néven futó sorozatának a reboot-ja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: Cristal nélkül folytatódik a Dynasty
2018. június 26. 19:48
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Talán 5 részt láttam a sorozatból, mert nem igazán kötöttle, hogy folytassam, de Liz mellett Nat volt még aki igazán remekül játszott, szerintem nem is fogom folytatni így, hogy a karaktere nem lesz benne.
2018. június 26. 22:21
![]() |
AliceLizaWarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 20513 Azonosító: 225584 ![]() |
Én csak Nathalie miatt kezdtem el nézni. És bár imádom Grantet (annyira dögs, bár az apám lehetne), Nat nélkül tuti hogy nem folytatom.
Egyébként elszomorít hogy nem lesz benne a második évadban, de ha ott is csak szenvedne a rengeteg JOGTALAN utálat és támadás miatt, vagy amiatt hogy a férje akit tenyleg szeret és NEM a pénze miatt, semmibe veszi, bántja és kihasználja őt.. Inkább bene se legyen.
Egyébként elszomorít hogy nem lesz benne a második évadban, de ha ott is csak szenvedne a rengeteg JOGTALAN utálat és támadás miatt, vagy amiatt hogy a férje akit tenyleg szeret és NEM a pénze miatt, semmibe veszi, bántja és kihasználja őt.. Inkább bene se legyen.

2018. június 27. 00:13
![]() |
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 345 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 ![]() |
nem értem,hogy miért szálna ki, ha kapott 2. évadot a sori. kiirták? vagy ő döntött így? nem értem. Én láttam fantáziát a karakterben. remélem rajta kívűl mindenki visszatér. De őt is szívesen viszontlátnám
2018. június 27. 13:26
![]() |
zsofivokcsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 269576 ![]() |
Cristal karaktere nélkül elképzelhetetlen a sorozat :S
2018. június 29. 13:54
![]() |
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 ![]() |
nagyon sajnálom, mert imádom a sorit
kíváncsi leszek, hogy mi lesz velük, már alig várom *-*
kíváncsi leszek, hogy mi lesz velük, már alig várom *-*
Kapcsolódó sztárok

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Sophie Turner és Joe Jonas együtt ebédelt a válás bejelentése után - ilyen volt a hangulat
Sophie Turner és Joe Jonas együtt ebédelt a válás bejelentése után - ilyen volt a hangulat
Közösen ebédeltek, mint egy család.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.