Starity

A Backstreet Boys is dokumentumfilmet forgat

2013. február 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, nagyipar lett dokumentumfilmet forgatni: most a Backstreet Boys vág bele egy film készítésébe!

hirdetés
A Backstreet Boys is dokumentumfilmet forgat

A Backstreet Boys valóban tele van tervekkel, ahogy azt egy korábbi interjúban elmondták: miután újra ötösben léptek színpadra, és a nagy visszatérést tervezik, új ötlettel álltak elő a rajongók nagy örömére: a One Directionhöz hasonlóan – akiket A.J. McLean nemrég ellátott egy jótanáccsal – ők is dokumentumfilmet forgatnak majd, erről a Rolling Stones magazinnak nyilatkoztak!

A film a gyermekkoruktól kezdődik, és egészen napjainkig mutat be mindent a fiúkról. Az alkotást Stephen Kijak fogja rendezni, aki nagyon izgatott a készülő produkció miatt, hiszen körülbelül negyven évet fog bemutatni, így lesz miből dolgozni! A srácok elárulták, hogy egy rendkívül őszinte és igaz anyagot kívánnak prezentálni a rajongóknak.

Ezen felül a fiúk a 20. évforduló alkalmából egy koncertkörutat terveznek, ami májusban kezdődik, valamint az új albumuk is megjelenik, a legfrissebb hírek szerint decemberben! Az új albumra már két éve várnak a rajongók, ugyan Nick Carter második szólóalbuma 2010-ben jelent meg, valamint a fiúk kiadtak egy karácsonyi dalt tavaly, de ez nem kárpótolta a rajongókat teljesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek