Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik XII.

2014. május 24. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hideg időszaknak már rég vége és végre beköszöntött a jó idő, szóval a szekrény mélyére kerültek a vastag téli sapkák, helyükre pedig a vékonyabb darabok érkeznek, így a sztárok is elővehetik kedvenc baseball sapkáikat és kalapjaikat. Lássunk most cikksorozatunk új részében 20 olyan hírességet, akiknek mind megvan kedvenc darabjuk!

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik XII.

Adam Sandler nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is lazaságáról híres, így nem meglepő, hogy gyakran kapják lencsevégre ebben a zöld-fehér baseball sapkában a hétköznapokon és érdemes megjegyezni, hogy egyébként mindig tökéletesen passzol egész szereléséhez.

Austin Butler előszeretettel hord kalapokat és sapkákat a mindennapok alkalmával, de olykor hivatalos megjelenésekkor. Egyik kedvence pedig ez a hímzéssel díszített fekete baseball sapka, amit például a Coachellán is sokszor a fején lehetett látni.

Cher Lloyd jópár interjún és rajongói találkozón jelent már meg egyik kedvenc kalapjában, ami fekete színben pompázik és remek kiegészítője egy csajos szerelésnek.

Ben Affleck nem igazán tud megválni red soxos baseball sapkájától a hétköznapokon, ami remekül szuperálna a körülötte legyeskedő paparazzik ellen, ha nem lehetne felismerni még úgy is, hogy teljesen a fejébe húzza és napszemüveget is feltesz mellé.

Ritkaság számba megy, ha Gillian Zinsert kalap nélkül látjuk, hiszen a 90210-ben is gyakran viselt valamilyen fejfedőt, ez pedig a mindennapokon sincs másképp. Legyen akár fotózás, koncert vagy vásárlás, a szőkeség előszeretettel hordja ezt a barna darabot.

Bradley Cooper vígan mutogatja civilként az utcákon, hogy igazi Eagles-szurkoló, amikor egyik kedvenc baseball sapijában mászkál. De nem csak ügyeinek intézésekor, hanem utazáskor is előszeretettel hordja.

Jessica Szohr igazi kalapfanatikus, így biztosan helyet kapott gardróbjában mindenfajta időjárásnak és stílusnak megfelelő darab. Egyik kedvence ez a fehérszínű lenge fejfedő, ami tavasszal és nyáron is tökéletes választás.

A néhai színésznek, Heath Ledgernek egyértelműen ez a fekete kalap volt a kedvence, amiben gyakran mutatkozott filmpremierek és egyéb hivatalos események alkalmával is.

JLaw is egy Cheréhez hasonló fekete színű csajos darab mellett teszi le gyakran a voksát, ám ő inkább a hétköznapokon preferálja azt, hogy el tudjon rejtőzködni a kíváncsi szemek és a lesifotósok elől, így a napszemüveg elmaradhatatlan kiegészítő mellé.

A Pretty Little Liars Ezrája is ízig-vérig Red Sox-drukker, így hogy a meccseken kívül is hű maradjon kedvenc csapatához, a kamerákon kívül is gyakran látni baseball sapkájában.

Katy Perry is csatlakozott Cher és Jennifer sorához ugyanolyan stílusú és színű kalapjával, amit viszont ő inkább utazásai alkalmával hord, amikor nem kell a toppon lennie és figyelnie, hogy tökéletes legyen frizurája vagy sminkje.

Jeremy Renner az egyszerűség híve, így mivel civilként főként fekete és szürke ruhákat hord, kedvenc, ugyancsak fekete színben pompázó baseball sapkájával sem okozott hatalmas meglepetést.

A JLS egykori tagját, Oritsé Williamset is ritkán látni úgy, hogy nincs a fején kalap, egyik abszolút kedvence pedig ez a szürke, oldalt tollal díszített darab, amit bármilyen alkalommal szívesen felvesz.

Rihannát is gyakran látni a hétköznapokon baseball sapkában, nagy gyűjteményéből pedig egyik kedvence ez a fehérszínű, Trapstar márkájú darab.

A zöld íjász főszereplője, Stephen Amell a Los Angeles-i Dodgers lelkes szurkolója, így egyértelműen különleges helyet foglal el szívében az LA felirattal ékesített fekete baseball sapkája, amit még az Entertainment Weekly tavalyi comic-conos ünnepélyén is viselt.

Fergie sem szereti, ha jól megérdemelt pihenőnapjain a lesifotósok fényképezőgépeinek vakui a szemébe villognak, így a napszemüveg mellett alapdarabnak számít nála egyik kedvenc kalapja – például ez a zöld színű darab.

A Walking Dead sztárja, Steven Yeun Tigers-fan, így Stephenhöz, Ianhez, Benhez és Bradley-hez hasonlóan ő is büszkén viseli a detroiti csapat baseball sapkáját, legyen az egyik kollegájával való golfozás, dedikálás, utazás vagy rajongói találkozó.

Nina Dobrev főként a kötött sapkákat és a kalapokat részesíti előnyben az egyszerű hétköznapokon, de helyet kapott gardróbjában egy barna színű micisapka is, amiben például interjút is adott néhány éve és városnézésen is részt vett Ian Somerhalder társaságában.

Takács Nikolas közismerten megszállott kalapgyűjtő, de rengeteg fejfedője közül ezt az elegáns fekete darabot hordja szinte a legtöbbször, amit televíziós szereplések, fotózások és fellépések során is viselt.

Egy újabb Red Sox-drukkert köszönthetünk Taylor Lautner személyében, aki ugyancsak a hétköznapok alkalmával hordja előszeretettel egyik kedvenc sapiját.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek