Starity

Hivatalos: érkezik a Halálos iramban 8.

2015. április 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker halálát követően még a hetedik rész befejezése sem volt biztos, azonban a filmsorozat főszereplője, Vin Diesel bejelentette: a pletykák igazak, és hamarosan megkezdik a sorozat nyolcadik és egyben utolsó részének forgatását.

hirdetés
Hivatalos: érkezik a Halálos iramban 8.

Paul Walker 2013 novemberében bekövetkezett tragikus halála után sokáig az is kétséges volt, hogy a Halálos iramban hetedik részét befejezik, ám a stáb közös döntése alapján a színész emléke iránti hűségből Cody és Caleb Walker bevonásával, valamint a CGI-technika alkalmazásával végül dobozba kerültek a képkockák. A Halálos iramban-sorozat rajongói azonban hosszú heteken át pletykáltak egy lehetséges folytatásról, ugyanis a szerződés szerint még további filmek is készültek volna Dominic Toretto és társai kalandjairól.

Vin Diesel az idei MTV Movie Awardson jelentette be, miszerint a rajongók számíthatnak még egy utolsó filmre, mely lezárja a szériát. Nos, szerettem volna titokban tartani az információt. Paul mindig azt mondogatta, hogy garantáltan nyolc rész várható. És bizonyos szempontból, ha a testvéred megígér valamit, akkor néha úgy érzed, hogy helyette is be kell tartanod azt. Ha hiszel a sorsban, a végzetben, akkor megkapod azt, amiről csak hallottál korábban. A hetedik rész Paulért készült, a nyolcadik rész pedig tőle lesz egy ajándék.

A Torettót alakító színész a Paul halála óta eltelt időszakban számtalanszor bizonyította, hogy mennyire fáj neki testvéreként szeretett barátja elvesztése, és elmondása szerint a Halálos iramban 8. egyfajta végső búcsú lesz Paultól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek