Starity

Nina Dobrev örül Ian Somerhalder házasságának

2015. május 13. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tiszta vizet öntött a pohárba a bolgár színésznő: nem Ian és Nikki Reed kapcsolata miatt hagyta ott a Vámpírnaplókat, mi több, örül boldogságuknak.

hirdetés
Nina Dobrev örül Ian Somerhalder házasságának
Fotó: Penshoppe Magazine

Nina Dobrev és Ian Somerhalder igazi álompár volt, így szakításuk híre rendkívül megrázta a rajongókat, akik nagyon aggódtak, hogy vajon ezután hogyan lesznek képesek együtt dolgozni a Vámpírnaplókon. Amiatt pedig, hogy a sármos színész nem sokkal később összejött exe egyik barátnőjével, Nikki Reeddel, még nagyobb lett a kétségbeesés.

Azóta Nina kilépett a Vámpírnaplókból, Nikki és Ian pedig már össze is házasodtak, így rengeteg pletyka napvilágot látott arról, hogy a 26 éves színésznő nem nézi jó szemmel volt barátjára és barátnője kapcsolatát. Ezért sokan úgy vélték, ez volt az oka, hogy otthagyta a sorozatot.

hirdetés

Most azonban kiderült, hogy ez közel sem igaz, mindenki Elena Gilbertje ugyanis még mindig nagyon jó viszonyt ápol Iannel. S mivel profik, egyáltalán nem okozott nekik gondot a közös munka. Nina emellett azt is elárulta az E! News riporterének, hogy nagyon örül exe boldogságának.

Már korábban is mondtam, hogy nem azért szakítottunk, mert valami rossz dolog történt vagy már nem szerettük egymást. Szeretem őt és a barátságunk még mindig nagyon szoros, és úgy vélem, hogy ez remek. Még mindig törődöm vele, ez egyáltalán nem változott. Igen, profik vagyunk és ez így van jól. Már jóval azelőtt barátok voltunk, hogy randizni kezdtünk, és még most is azok vagyunk – kezdte a bolgár színésznő.

A riporter természetesen azt is megkérdezte, hogy milyen érzésekkel tölti el Ian és Nikki esküvőjének híre, amire érett és őszinte válasz érkezett: Amikor megtudtam, hogy összeházasodtak, az volt az első gondolatom, hogy gyönyörű volt. Boldognak tűnnek és én is boldog vagyok, szóval nem látom értelmét annak, hogy miért kellene bármi problémának lennie itt. Persze egy tini-drámasorozatban játszunk, szóval mindenki a drámára vágyik. De én nem törődöm ezzel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek