Starity

Nem Zoella fogja vezetni az X Factor háttérműsorát

2015. május 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír kezdett el terjedni, hogy a 25 éves YouTuber lesz a brit tehetségkutató után futó The Xtra Factor házigazdája, de kiderült, hogy ez egyáltalán nem igaz.

hirdetés
Nem Zoella fogja vezetni az X Factor háttérműsorát

Zoe Sugg neve sokak számára ismerős lehet, hiszen mindössze néhány év alatt igazi YouTube-szenzációvá vált és nem csak saját szépségápolási termékeket, hanem egy könyvet is piacra dobott, utóbbinak ráadásul idén novemberben érkezik a második része. Két hónappal ezelőtt megjelent egy dokumentumfilm is, amiben ő volt az egyik főszereplő, áprilisban pedig kiderült, hogy a londoni Madame Tussauds-ban viaszszobrot készítenek róla és barátjáról, Alfie Deyesről, azaz PointlessBlogról.

Ezen sikereken felbuzdulva jelentek meg olyan hírek néhány nappal ezelőtt, hogy a 25 éves beauty-bloggerre bízná Simon Cowell az idei X Factor háttérműsorának, a The Xtra Factornak vezetését. Több rádióban és hírportálon is leközölték, hogy a tehetségkutató atyja már javában tárgyalásokat folytat Zoe-val, amit néhány névtelen forrás is megerősített többek között a The Sunnak is.

Ám mint kiderült, ez korántsem igaz. Maga Zoe öntött ugyanis tiszta vizet a pohárba a Twitteren, amikor egy rajongó azt csiripelte, hogy azt hallotta, ő veszi majd át a stafétát a tavalyi házigazdától, Sarah Jane Crawfordtól, aki a hónap elején jelentette be távozását.

Épp most hallottam a rádióban, hogy @ZozeeBo fogja vezetni a The Xtra Factort! – olvasható a tweet, amire a következő válasz érkezett a YouTubertől: Fogalmam sincs, hogy ez honnan jött. Én biztosan nem fogom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek