Starity

Így ünnepelte 32. születésnapját Miranda Lambert

2015. november 11. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap töltötte be a 32. életévét, szülővárosának lakossága pedig a létező legaranyosabb módon hozta tudomására, milyen nagyra tartják őt.

hirdetés

Miranda Lambert már egy nappal a születésnapja előtt megkezdte az ünneplést, ugyanis ezúttal barátai társaságában hódolt régi szenvedélyének a lovaglásnak. Ez alkalommal azonban nem egy paripát, hanem egy unikornist sikerült meglovagolnia a szőke szépségnek, ugyanis születésnapja alkalmából rózsaszín szarvat kapott a négylábúja, melynek testét és sörvényét is színesbe öltöztették.

A visszafogott ünnplés másnap folytatódott, amikor is Miranda összeszedte a bátorságát, és ismételten kilyukaszttatta a fülét, hogy fülbevalója mellé egy újabb ékszer kerülhessen.

A gyémántok egy lány legjobb barátai

– kommentálta a képhez a közösségi oldalon, megmutatva a két csodás ékszert.

Ha ez nem lett volna elég, texasi szülővárosa, Lindale lakossága egy hatalmas, Boldog születésnapot, Miranda!-feliratú hirdetőtáblát állított a tiszteletére, mely mélyen meghatotta az aranytorkú, Grammy-díjas énekesnőt.

Édes szülővárosom! Köszönöm a texasi Lindale-nek a támogatást, és azt, hogy egy olyan helyet biztosít a számomra, amit otthonomnak nevezhetek

– olvashatóak Miranda sorai a képmegosztón.

Az énekesnő egyébként évek óta most először ünnepelte magányosan a születésnapját, hiszen mint korábban beszámoltunk róla, férjével, Blake Sheltonnal júliusban döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Míg Miranda magányosan tölti napjait, és igyekszik hozzászokni megváltozott életkörülményeihez, addig exe korántsem unatkozik, hiszen a napokig tartó találgatások után kiderült: Voice-beli kolléganője, Gwen Stefani mellett vigasztalódik, aki szintén válik férjétől, Gavin Rossdale-től.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek