Starity

Csak különleges alkalmakkor szexelnek Osbourne-ék

2018. szeptember 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szerelmesek próbálják féken tartani Ozzy szexfüggőségét, ami miatt majdnem véget ért a kapcsolatuk.

hirdetés

Tavaly ünnepelte 35. házassági évfordulóját Sharon és Ozzy Osbourne, ám nem állt könnyű év mögöttük, hiszen 2016-ban ha csak rövid időre is, de szakítottak egymással. A különválás hátterében a Black Sabbath frontemberének viszonya állt, később azonban kiderült, hogy nem fodrásza volt az egyetlen nő, akivel csalta a feleségét a szexfüggő zenész. Mostanra viszont ismét teljes a boldogság, noha nem sok szexben van részük, Sharon ugyanis elárulta, csak különleges alkalmakkor bújik ágyba férjével.

Van ez a szabály nálunk, mert Ozzynak problémái vannak. Ő állandóan szexelne, mint a nyulak, én azonban úgy vagyok vele, hogy csak születésnapokon, karácsonyokon, különleges alkalmakkor.

Halálra voltam rémülve [a gondolattól, hogy elveszíthetem Sharont]. Az első feleségem azért vált el tőlem, mert úgy viselkedtem, mint egy playboy. A szexfüggőség messze a legrosszabb addikció, melyben valaha részem volt. (...) Nem tudom elképzelni az életemet Sharon nélkül. Ő a lelki társam. Imádom őt, és őszintén mondhatom, soha senki mást nem szerettem mellette. Ő életem szerelme. Nincs más, akivel szívesebben tölteném el életem hátralévő részét

– nyilatkozta Ozzy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek