Starity

Tényleg létezik a "Kardashian-átok"? 9 ember, aki nem bírta tovább a Kardashian-Jenner család mellett

2021. január 20. 17:05   |   Szerző: Four

Sokak szerint a Kardashian-Jenner lányok mellett nagyon nehezen folytatható hosszútávú kapcsolat.

hirdetés

Habár természetesen nincs arra bizonyíték, hogy a Kardashian-Jenner család nőtagjai valóban el lennének átkozva - a média a reality-sztárok viharos magánélete kapcsán arra a következtetésre jutott, nem igazán működnek náluk a hosszútávú kapcsolatok. 

1. Scott Disick

Embed from Getty Images

A férfi Kourtney Kardashiannal élt együtt, három gyermekük született, majd hullámvasútszerű kapcsolatuknak 2015-ben vetettek véget. Scott egész idő alatt ki-be járkált az elvonókúráról, saját bevallása szerint is függőségtől szenvedett emellett gyászolta szüleit: pár hónap leforgása alatt veszítette el mindkettejüket. Tavaly ismét becsekkolt egy rehabilitációs központba, hogy régi traumáin dolgozzon.

2. Lamar Odom

Embed from Getty Images

Khloe Kardashian körülbelül egy hónap randizás után, 2009-ben házasodott össze Lamar Odommal, és csakúgy, mint a listán szereplők esetében - az ő kapcsolatukat is bőven dokumentálta a reality. A házasság hamar dugába dőlt, 2013-ban elváltak, miután a kosárlabdázó idegösszeroppanást kapott és alkohol- illetve drogfüggő lett, eközben pedig rendszeresen csalta feleségét. 2015-ben kis híján meghalt egy túladagolás következtében, akkor Khloe sokat segített neki.

3. Kris Humphries

Embed from Getty Images

Kim Kardashian és Kris Humphries 72 napig voltak házasok: a kosárlabdázó a reality során kérte meg Kim kezét, de a tündérmese egy csapásra véget ért a házasság után. Humphries köztudottan nehezen kezelte a sorozattal járó népszerűséget, a válás után pedig úgy nyilatkozott, hivatásában is kételkedni kezdett, ugyanis a meccseken rendre kifütyülték szakításuk után a szurkolók.

Kim Kardashian 3 házasságáról és többi kapcsolatáról ide kattintva olvashatsz.

4. French Montana

Embed from Getty Images

A rapper 2014-ben, Khloe válása után érkezett a híresség életébe, de a kapcsolat nem volt túl szoros köztük. Khloe egy alkalommal elmondta, csak azért ugrott bele a viszonyba, mert magányosnak érezte magát szakítása után.

5. Tyga

Embed from Getty Images

Kylie Jenner első nagy szerelme már nagyon hamar kiszemelte magának a celebet: Kylie csak 14 éves volt, amikor először találkoztak, három évvel később pedig randizni kezdtek. Viszonyuk már az elejétől kezdve meglehetősen bonyolult volt: a rappernek röviddel előtte született gyermeke Black Chynától, aki később Rob Kardashiannal jött össze.Tygát együttjárásuk alatt folyamatosan anyagi problémák jellemezték: többen is beperelték, mert a rapper rendszeresen "elfelejtette" kifizetni tartozásait.

6. Travis Scott

Embed from Getty Images

2017-ben Kylie egy másik rapper, Travis Scott szerelme lett, ám hamar el is tűnt a nyilvánosság elől: közös gyermekük születéséig titkolta a sztár, hogy állapotos. 2018-ban megszületett kislányuk, Stormi, ám dacára annak, hogy Scott gyakran látványosan elkápráztatta Kylie-t, a szerelmük nem bírta sokáig. Sokak szerint komoly tényező volt, hogy míg Kylie több gyereket szeretett volna, addig Scott inkább a karrierjére akart koncentrálni.

7. Tristan Thompson

Embed from Getty Images

Khloe Kardashianról azt hittük, Tristan Thompsonban végre megtalálta élete párját - ám ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna. A kosaras hamar teherbe ejtette Khloe-t, ám a baba születésekor kiderült, többször is megcsalta, amíg várandós volt. Ezek után pedig Kylie akkori legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal kezdett ki. Ugyan most úgy tűnik, a karantén idején újra összemelegedtek, de Thompson esetében nem lehet tudni, meddig tart a dolog.

8. Caitlyn Jenner

Embed from Getty Images

Kris Jenner akkor még Bruce Jennerrel együtt kezdett bele a realitybe: Caitlynt Kendallon és Kylie-n kívül a Kardashian lányok is apjuknak tekintették. 2014-ben azonban Kris bejelentette, 23 év után válnak, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Később kiderült, Caitlynnek nem csak az volt a problémája, hogy szerinte Kris a sorozat miatt egyre pénzéhesebb lett: 2015-ben bejelentette, hogy transznemű és nővé operáltatta magát.

9. Kanye West

Embed from Getty Images

A rossznyelvek szerint Kim egyebek mellett azért is próbálta elkerülni eddig a válást, mert szerette magáénak tudni "az egyetlen házas Kardashian" címet. A tavalyi évvel azonban úgy tűnik, betelt a pohár és a karantén során rájött, nem bírja tovább kezelni West kirohanásait, aki köztudottan bipoláris zavarral küzd. Kim és Kanye 2014-ben házasodott össze, négy gyermekük született, idén viszont végérvényesen elhidegültek egymástól.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek