Starity

Még mindig nincs vége: Hayden Panettiere képtelen szakítani erőszakos szerelmével

2024. január 30. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznőt továbbra is romantikus érzések fűzik Brian Hickersonhoz, pedig a férfi már többször is bántotta.

hirdetés

A családja és a barátai unszolása ellenére Hayden Panettiere folyton visszatáncol bántalmazó exéhez, Brian Hickersonhoz. 

A 34 éves színésznő az In Touch Weekly forrása szerint továbbra is együtt van a férfival, csak nem meri felvállalni, mert tudja, hogy rosszat tenne az imidzsének: 

Brian és Hayden igazából sosem szakított, a letartóztatását követő hónapokban valójában csak kerülték a feltűnést. Haydne tudja, hogy borzasztó fényben tünteti fel, hogy együtt van Briannel, tehát nem posztol róla - de ettől még együtt vannak. Nem tudnak megmaradni egymás nélkül. 

- mesélte az illető. 

Hayden és Brian se veled-se nélküled jellegű kapcsolatát folyamatos botrányok kísérték: a férfit a 2019 és 2020 között elkövetett bántalmazásaiért 2021-ben 45 nap börtönbüntetésre ítélték és 5 évig terjedő távoltartási végzést kapott Panettiere ellen - ám ezt egyikük se tartja be.

Akkor úgy tűnt, hogy a színésznő - akit a férfi többször is megvert és többek között ököllel ütött az arcába - végre leszámol Hickersonnal és szakít vele. Ám 2021 júliusában kiderült, hogy újra találkozgatni kezdtek, mert a férfi szerint "van egy közös történetük" és "szeretné jóvátenni a viselkedését".

A páros azonban a korábbi alkalmakhoz hasonlóan nem bírta sokáig botrány nélkül: 2022 márciusában Hickerson és Panettiere verekedésbe keveredett egy étterem előtt, amelyről videófelvétel is készült.

Aztán 2022 júliusában a hollywoodi visszatérését tervező színésznő nagyinterjút adott a People magazinnak, amelyben elárulta, miért jött össze Hickersonnal: kijelentette, "nyitottan áll azokhoz, akik Brianhez hasonlóan hajlandóak segítséget kérni", és minden, hozzá hasonló esetet átélő nőt arra bíztatott, ne féljenek szakemberhez fordulni a problémáikkal. 

2023 áprilisában aztán Panettiere bevallotta, hogy bár nem könnyű kimondania, de még mindig szereti Hickersont

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek