Starity

Miley Cyrus apja békülni próbál, többször is felkereste az énekesnőt

2024. február 15. 20:08   |   Szerző: Four

A Cyrus család kettészakadt azóta, hogy Billy Ray és Tish elvált, a gyerekek között is ellentét van.

hirdetés

Billy Ray Cyrus békülne Miley Cyrusszal, miután az énekesnő elég nyilvánvalóan mindenkinek megköszönte a támogatást a Grammy-díja átvételekor, kivéve az apjának.

Többször is felkereste Mileyt, és gratulált neki a Grammy-díj kapcsán. A gyerekek választottak a szüleik közül, de a barátaik azt remélik, ez az ellentét nem tart örökké.

- mesélte az Us Weekley informátora, aki szerint nagyon elkeserítő a viszony Miley és az apja között (egyesek szerint nincsenek beszélőviszonyban), mert az énekesnő közel áll az édesanyjához, és az ő pártját fogja.

Tish és Billy Ray Cyrus tavaly, csaknem 30 év házasság után vált el (az asszony nemrég elárulta, hogy utána idegösszeroppanást kapott), és azóta mindketten megállapodtak - ám a gyerekeik között nagy ellentétet szült az új fejezet.

Már akkor sejteni lehetett, hogy valami nem oké köztük, amikor Tish tavalyi esküvőjén ötből csak három gyereke vett részt (Brandi, Trace és Miley), míg ezalatt Braison és Noah bevásárolni mentek és erről posztoltak is. 

Sőt, azóta Noah és Miley között is feszült lett a viszony: előbbi kommentben fakadt ki a nővérére, mert szerinte tiszteletlenül beszélt róla egy podcastben. 

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek