Idézet (Viktoriiaa @ 2011.05.28. 20:37)
A mai monacói időmérőről annyit, hogy Pérez balesete nagyon durva volt. Elég veszélyes ez a pálya. Nagyon sajnáltam szegényt, de Hamiltont is, mert konkrétan Pérez balesete miatt nem ért el jobb helyezést. Pedig olyan jó időket ment a Q1-ben meg a Q2-ben! Az az 2 perc 26 mp. nem volt elég semmire tulajdonképpen. Sajnos ez így sikerült. (De Buttonnak nagyon örültem, nagyszerű időt ment!

) És megint Vettelé a pole...
Igen, ezzel én is egyetértek, ilyen formában, ahogy írtad. Reméljük minden rendben lesz Perezszel és már Kanadában ott lehet a rajtrácson.
Azonban az is igaz, hogy Hamilton jó volt, áh de, Vettel már megint jött egy olyat, hogy pfúúj. Fél másodperccel verte Button idejét, aki, amikor megfutotta azt, azt hittem, pocsékká fog ezzel az idővel verni mindenkit.

Nem így lett.
Hamiltont én kettejük közé tippeltem volna, de amondó vagyok, ha nincs a baleset, akkor se tudja megszorítani Vettelt, de lehet tévedek, igazából ezek már csak spekulációk. Ami baj, hogy 7. kocka nem valami jó itt Monacóban, és ha Vettel nyer, akkor kell egy dobogó (legalább), hogy nem húzzon el annyira a német.
Buttonnak én is nagyon örülök. Titkon, ő a sötét lovam a holnapi futamra, mert eddig idén nem nagyon volt esélye nyerni, most itt van egy, remélem be is húzza
Idézet (Viktoriiaa @ 2011.05.28. 20:37)
(Én már kezdem unni Vettel nyerő szériáját, remélem nem lesz így az egész szezon alatt. Kezd idegesítő lenni, hogy öt futamból négyet megnyert, és a "legrosszabb" helyezése második. Jó, elismerem, hogy nagyszerű pilóta, de azért jó lenne, ha mások is beleszólhatnának a világbajnokság állásába, és nem dőlne el már x futammal a vége előtt, hogy Vettel másodjára is világbajnok.)
Hát ezzel nem vagy egyedül, be kell vallanom.

De azt is gyorsan hozzá kell tennem, hogy valószínűleg ez csak nekünk gond, mert pl. ha a McLaren nyerné ilyen huzamban a futamokat, Hamiltonnal és Buttonal, az ég egy adta gondom nem lenne a Forma 1-el, unalmasnak pláne nem találnám
Gondolom az ő fanjai is hasonlóképp vannak ezzel a kérdéssel.
Mindenesetre a lecke adott, McLarenéknek. Fel kell nőni a RedBullhoz. Vagy ha nem, ezt az évet röhögve fogják megnyerni