Európai csillagokból világsztárokká
2012. szeptember 05. 19:36
Viviiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 799 Csatolások: 4188 Azonosító: 151913 offline |
Szerintem a One Direction felvan egy kicsit fújva, bocsi a rajongoktol,Inna-t ismerem mert en is Romaniaban nevelkedem es szerintem egy kicsit elvan szallva a sikerei miatt,be is tom bizonyitani.Ja amugy az osszes kozul David Guetta es Taio Cruz a legjobb.
2012. szeptember 05. 19:51
tényleg mindegyik sztár nagyon tehetséges, és remek hangjuk van...talán az összes többihez hasonlítva Inna nem olyan szintű, mint Adele, One direction <3..David Guetta, vagy Cher Lloyd <3
2012. szeptember 05. 20:39
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline |
èn naggyából birom őket..:-)
2012. szeptember 05. 21:00
vicus i love zaynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182226 offline |
One Direction<3<3<3<3<3<3
2012. szeptember 05. 22:13
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Jó cikk lett ..
2012. szeptember 05. 22:24
iowa96 teljesen egyetértek....nem értem mi bajuk van ezeknek...akik nem X-Factor-melléktermékek vagy normális zenét játszanak és jó a hangjuk azokat rögtön megutálják...csak úgy hozzátennéém kedves 1D-fanok ha nem lett volna X-Factor 1D sem lett volna sőt ha egyedül folytatták volna a versenyt biztos h egyikük sem nyert volna és nem is szeretnétek őket...több hülye balhéjuk van mint ahány jó számuk lesz és ezzel az előrendelési rekorddal is csak azt bizonyítottátok mekkora koppintások vagytok és h nem is számít a tehetség...és ne adjátok be h ha meghallgatok egy 1D-számot akkor megszeretem őket mert egyszer elkezdtem egyet hallgatni és arra gondoltam :erre verik a p*csájukat hát ez kevesebb mint semmi...a másik meg az h ti mondjátok h hallgassunk meg egy 1D számot ti meg felvagytok háborodva ha azt mondjuk h hallgasatok meg pl. egy Bullet For my Valentine v. Rammstein-számot
és tisztázzuk h nem azért van sok amerikai világsztár mert amerikaiak hanem azért mert tehetségesek és ti azért nem szeretitek az igazi tehetségeket és azért nem ismeri mindenki Magyarországon mert nem adták el magukat a világnak és nem lehet minden Tesco polcain látni a lemezüket mert nem adják magukat egy bizonyos szint alá...és megkérdezném h hànyan kérték fel őket h csinááljanak egy számot mondjuk egy sorozathoz,filmhez,videojátékhoz?Semennyien...és miért ?mert az igazi szemèlyiségeket nem érdeklik...hihetetlen mennyien féltek magatoktól...nem azt akarom h most mindenki hevay-metalt hallgasson de azért én eleinte nem utáltam őket de mivel ti mindig lehordjátok a mi kedvenceinket mi miért ne alázhatnánk ezeket amúgy igazából is csak egy "túlsztároltegynyáristátuszirányzat" nem tehetséges banda nem is igazi banda...ès gondolom majd jöttök majd a "nebáncsátokmárőketmertcukikkal" meg h "nemertmegsértődnekéstörlikaTwitteroldalukat"
SZÁLJATOK MAGATOKBA
és tisztázzuk h nem azért van sok amerikai világsztár mert amerikaiak hanem azért mert tehetségesek és ti azért nem szeretitek az igazi tehetségeket és azért nem ismeri mindenki Magyarországon mert nem adták el magukat a világnak és nem lehet minden Tesco polcain látni a lemezüket mert nem adják magukat egy bizonyos szint alá...és megkérdezném h hànyan kérték fel őket h csinááljanak egy számot mondjuk egy sorozathoz,filmhez,videojátékhoz?Semennyien...és miért ?mert az igazi szemèlyiségeket nem érdeklik...hihetetlen mennyien féltek magatoktól...nem azt akarom h most mindenki hevay-metalt hallgasson de azért én eleinte nem utáltam őket de mivel ti mindig lehordjátok a mi kedvenceinket mi miért ne alázhatnánk ezeket amúgy igazából is csak egy "túlsztároltegynyáristátuszirányzat" nem tehetséges banda nem is igazi banda...ès gondolom majd jöttök majd a "nebáncsátokmárőketmertcukikkal" meg h "nemertmegsértődnekéstörlikaTwitteroldalukat"
SZÁLJATOK MAGATOKBA
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.