Vissza a gyerekkorba
2013. július 13. 12:18
Én a Spongyabobot és a Hupikéket még most is szoktam nézni.
2013. július 13. 12:22
Lauraaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 181391 offline |
Nagyon jó cikk!
Imádom ezeket a rajzfilmeket, mondjuk magyart szinte sosem néztem mindig ment a scooby-doo, amit IMÁDTAM apukámmal mindig a Frédi és Bénit néztük, hiszen az még az ő gyerekkorában is ment talán, meg a Tom és Jerry háát az a rajzfilm fenomenális:D
Imádom ezeket a rajzfilmeket, mondjuk magyart szinte sosem néztem mindig ment a scooby-doo, amit IMÁDTAM apukámmal mindig a Frédi és Bénit néztük, hiszen az még az ő gyerekkorában is ment talán, meg a Tom és Jerry háát az a rajzfilm fenomenális:D
2013. július 13. 12:25
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
jó cikk sokat láttam ilyen filmeket
2013. július 13. 12:27
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Nagyon jó lett a cikk! Öröm volt újra látni a gyerekkorom főszereplőit. Nélkülük nem is tudom, mi lett volna. Szinte az összes itt felsorolt rajzfilmet láttam, de ők abszoút kedvenceim voltak nagyon kicsi koromban: Vuk, Frakk, Mézga család, A nagy ho-ho-ho horgász, Vízipók-csodapók, Dr. Bubó, Spongyabob, Fecsegő tipegők, Scooby Doo, Tom&Jerry, Frédi és Béni, Hupikék törpikék.
Az összes, cikkben felsorolt, meséről hallottam és láttam őket, de a fentiek tényleg nagy kedvencek voltak. :3 Sosem felejtem el őket!
Az összes, cikkben felsorolt, meséről hallottam és láttam őket, de a fentiek tényleg nagy kedvencek voltak. :3 Sosem felejtem el őket!
2013. július 13. 12:27
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
uuuuuuh. Itt van az összes mese amit néztem gyerekkoromban. Imádtam, és olvasás közben jöttek a szereplők "hangjai". Nagyon jól esett. Ez a cikk nagyon jó lett!!
2013. július 13. 12:29
Nagyon jó cikk lett. Szinte az összes mesét imádtam , alig vártam hogy elkezdődjenek és anyut is mindig rávettem hogy nézze velem a tévét.
2013. július 13. 12:31
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Én még ma is ezeket nézem. Imádtam a cikkben felsorolt meséket. Persze volt más kedvencem is, mivel egész nap csak mesét néztem. Én ma már nem lennék gyerek... A mai gyerekek nem néznek ilyen jó meséket, mert már az összes vagy animációs vagy nagyon nagy hülyeség...
2013. július 13. 12:41
A Spongyabobot, a Frakkot, meg a Frédi és Bénit imádtam... ezt a hármat szinte mindennap néztem, de a Mézga családot sem egyszer láttam!
2013. július 13. 12:43
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline |
Vuk, Törpikék, Süsü, Vízipók, Dr. Bubó, Spongya és PomPom ♥
Na meg a Rolli Polli Olli és a Teletabik, és az Oroszlánkirály, bár ők nincsenek itt ^-^
Hogy imádtam ezeket a meséket *-* Hiányzik a gyerekkor A mai kicsik sosem fogják tudni, milyenek a klasszikus mesék..
Köszönet a cikkért:)
Na meg a Rolli Polli Olli és a Teletabik, és az Oroszlánkirály, bár ők nincsenek itt ^-^
Hogy imádtam ezeket a meséket *-* Hiányzik a gyerekkor A mai kicsik sosem fogják tudni, milyenek a klasszikus mesék..
Köszönet a cikkért:)
2013. július 13. 12:47
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Gyerekkorom kevencei !
Manapság olyan zagyvaságokat adnak le a mese csatornákról. Ilyen meséket kéne berakni.
Ezek között csak a Bátor a gyáva kutyát nem ltátam ,de ezen kívül mindnek láttam legalább egy részét.
Emlékszem ,hogy a Fecsegő Tipegőkért mennyire oda voltam kiskoromban, állandóan azt akartam nézni.
Igazából én annyira szeretem mai napig nézni ezeket a régi meséket. Sajnos biztos, hogy a mostani generáció nem is fogja talán soha megismerni ezeket a csodás meséket.
Manapság olyan zagyvaságokat adnak le a mese csatornákról. Ilyen meséket kéne berakni.
Ezek között csak a Bátor a gyáva kutyát nem ltátam ,de ezen kívül mindnek láttam legalább egy részét.
Emlékszem ,hogy a Fecsegő Tipegőkért mennyire oda voltam kiskoromban, állandóan azt akartam nézni.
Igazából én annyira szeretem mai napig nézni ezeket a régi meséket. Sajnos biztos, hogy a mostani generáció nem is fogja talán soha megismerni ezeket a csodás meséket.
2013. július 13. 12:52
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hatalmas köszönet a cikkért, öröm volt olvasni!
Személyes gyerekkori kedvencem ezek közül a Bátor, a gyáva kutya volt, meg még ma is szeretem. Sok helyen olvastam, hogy gyerekkori horror, pedig sosem féltem tőle. Bár így visszanézve az a lebegő szellemfej a pincébe eléggé a Supernatural-be való Aztán, ott volt még a Johnny Bravo, vagy az Ed, Edd és Eddy, Pindúr Pandúrok, amit betegesen imádtam, emlékszem, hogy sírtam amikor egy részről lemaradtam. XD És a kihagyhatatlan Tom & Jerry, azt néha még ma is megnézem És a Mézga család... SSpongyabobot, hogy őszinte legyek, csak 2 éve kezdtem el nézni, de nagyon aranyos mese, szeretem.
Személyes gyerekkori kedvencem ezek közül a Bátor, a gyáva kutya volt, meg még ma is szeretem. Sok helyen olvastam, hogy gyerekkori horror, pedig sosem féltem tőle. Bár így visszanézve az a lebegő szellemfej a pincébe eléggé a Supernatural-be való Aztán, ott volt még a Johnny Bravo, vagy az Ed, Edd és Eddy, Pindúr Pandúrok, amit betegesen imádtam, emlékszem, hogy sírtam amikor egy részről lemaradtam. XD És a kihagyhatatlan Tom & Jerry, azt néha még ma is megnézem És a Mézga család... SSpongyabobot, hogy őszinte legyek, csak 2 éve kezdtem el nézni, de nagyon aranyos mese, szeretem.
2013. július 13. 13:01
Hatalmas köszönet a cikkért.Nagyon imádom még most is Spongyabobot,a többit mesét csak néha nézem ,ha egyáltalán adják.Bírtam,hogy 5 éves voltam és mamám Józsán lakott ezért este vacsorázás közben hívott és pont ment Spongyabob én meg erre elkezdem mondani a telefonba ,hogy addig ne hívjon minket míg megy a Spongyabob .Természetesen erre én nem emlékszem csak a nagymamám mondta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.