J. R. R. Tolkien - A szilmarilok
Utána pedig szintén Tolkien-től A Gyűrű keresése c. könyv lesz porondon.
'Kissé' rákattantam mostanában Középfölde történetére. A következő az lesz, hogy elkezdem tanulni a tündék nyelvét.
Olvasol? II.
2014. december 31. 12:38
Az összetört szív gyógyszere egy fantasztikus könyv. Miután megemésztettem a Herondale sztorit , neki estem Marie Lu legenda trilógiájának a befejező kötetének. Campion - Bajnok.
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
Christo
2015. január 01. 13:40
Elég gyorsan végeztem a könyvvel. Marie Lu addig fokozta az egészet,hogy nem különösebben tudtam lerakni. Mindig is kedveltem Day-t ,de az utolsó oldalak által végleg beférkőzött a szívebem. A történet és a minden "happy end" kicsit meg is lepet. Mármint csak így lehetett igazi Bajnok ,de tényleg sokkolt. Marie lenyűgöző és szívszorongató könyvet alkotott.
2015. január 01. 18:23
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
James Dashner - The Death Cure
Az Útvesztő trilógia harmadik része. (A trilógiába bele vagyok szerelmesedve ) Természetesen angolul olvasom, pláne, hogy a fordítás tavasszal jön.
de a Tűzpróba fordításában csalódtam, így nem tudom, hogy megveszem-e majd a TDC-t magyarul
De eddig imádom a harmadik részt
Az Útvesztő trilógia harmadik része. (A trilógiába bele vagyok szerelmesedve ) Természetesen angolul olvasom, pláne, hogy a fordítás tavasszal jön.
de a Tűzpróba fordításában csalódtam, így nem tudom, hogy megveszem-e majd a TDC-t magyarul
De eddig imádom a harmadik részt
2015. január 01. 22:50
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Nemrég fejeztem be Egy ikerpár titkos naplóját, és jó meg minden, de Szent Johanna Gimihez nem ér fel
26-án megkaptam a Napos Oldalt és jelenleg azt olvasom. Nincsenek rá szavak Imádom. Csak imádni lehet
26-án megkaptam a Napos Oldalt és jelenleg azt olvasom. Nincsenek rá szavak Imádom. Csak imádni lehet
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2015. január 02. 13:48
Darren Shan: Démontolvaj (Démonvilág sorozat, 2. rész)
Az elején nagyon meglepődtem, hogy nem Grubbs és Dervis kalandjait boncolgatja tovább a könyv, de az új főszereplővel, Kernellel is hamar megbarátkoztam, mivel kicsit kívülálló, akárcsak én, bár ő más szempontból. Az első ötven oldal nem volt olyan izgalmas, de aztán berázódott a történet, és jobbnál-jobb dolgok történtek. Bár, mikor Kernel egy punk koncert kellős közepére csöppent, az nem tetszett. Illetve az nem, amilyen vélemény volt alkotva erről a zenéről. Viszont ekkor felbukkant a még fiatal Dervis, és elvigyorodtam magamban. Remek a sztori, Nadia állítólagos halála is elég durva, és amilyen részletesen Darren leírja Kernel lávafolyamba esését, az nagyszerű. Már a démontolvaj keresése közben sejtettem valami csavart, és gyanakodtam arra a személyre is, mint démontolvaj, akiről végül kiderült, hogy ő az, szóval most kicsit át lehetett látni a szitán, ettől függetlenül nagyon jó a könyv. Kernelt pedig nagyon sajnáltam a végén, de kíváncsi vagyok a többi kalandjára is.
Az elején nagyon meglepődtem, hogy nem Grubbs és Dervis kalandjait boncolgatja tovább a könyv, de az új főszereplővel, Kernellel is hamar megbarátkoztam, mivel kicsit kívülálló, akárcsak én, bár ő más szempontból. Az első ötven oldal nem volt olyan izgalmas, de aztán berázódott a történet, és jobbnál-jobb dolgok történtek. Bár, mikor Kernel egy punk koncert kellős közepére csöppent, az nem tetszett. Illetve az nem, amilyen vélemény volt alkotva erről a zenéről. Viszont ekkor felbukkant a még fiatal Dervis, és elvigyorodtam magamban. Remek a sztori, Nadia állítólagos halála is elég durva, és amilyen részletesen Darren leírja Kernel lávafolyamba esését, az nagyszerű. Már a démontolvaj keresése közben sejtettem valami csavart, és gyanakodtam arra a személyre is, mint démontolvaj, akiről végül kiderült, hogy ő az, szóval most kicsit át lehetett látni a szitán, ettől függetlenül nagyon jó a könyv. Kernelt pedig nagyon sajnáltam a végén, de kíváncsi vagyok a többi kalandjára is.
2015. január 02. 16:52
Charlotte Brontë - Jane Eyre
Itthon már sikerült kivégeznem minden könyvet, ami érdekelt, úgyhogy tegnap átmentem a mamámékhoz, hogy találok-e ott valami kedvemre valót. Aztán megörültem, mikor megláttam ezt, mert nem is olyan régen tervben volt, hogy megvegyem, csak akkor épp nem volt pénzem, és így elfelejtődött a dolog.
Itthon már sikerült kivégeznem minden könyvet, ami érdekelt, úgyhogy tegnap átmentem a mamámékhoz, hogy találok-e ott valami kedvemre valót. Aztán megörültem, mikor megláttam ezt, mert nem is olyan régen tervben volt, hogy megvegyem, csak akkor épp nem volt pénzem, és így elfelejtődött a dolog.
2015. január 03. 00:26
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
S. J. Watson - Amnézia (Mielőtt elalszom újabb kiadása)
Karácsony előtt vettem meg magamnak a kötetet, és igaz, hogy 1 hét alatt olvastam ki, de ez csak a nagy ünnepi rohanások miatt volt, mert különben végeztem volna vele 2 nap alatt.
Elképesztő! Komolyan mondom, meg merem kockáztatni, hogy ez 2014 egyik legjobb könyve (már ami engem illet). Filmet nem láttam, de ezek után nem is nagyon szeretném, mert biztos, hogy csalódnék benne. Fantasztikus könyv komolyan, olyan mintha végig te magad lennél a főszereplő. Volt egy pár oldal a közepe fele, amikor azt mondtam, hogy "na b_sszus, meguntam", viszont utána máris robbant, és a végéig meg se álltam. Mindenkinek csaj ajánlani tudom.
Karácsony előtt vettem meg magamnak a kötetet, és igaz, hogy 1 hét alatt olvastam ki, de ez csak a nagy ünnepi rohanások miatt volt, mert különben végeztem volna vele 2 nap alatt.
Elképesztő! Komolyan mondom, meg merem kockáztatni, hogy ez 2014 egyik legjobb könyve (már ami engem illet). Filmet nem láttam, de ezek után nem is nagyon szeretném, mert biztos, hogy csalódnék benne. Fantasztikus könyv komolyan, olyan mintha végig te magad lennél a főszereplő. Volt egy pár oldal a közepe fele, amikor azt mondtam, hogy "na b_sszus, meguntam", viszont utána máris robbant, és a végéig meg se álltam. Mindenkinek csaj ajánlani tudom.
2015. január 03. 12:28
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.31. 12:38)
Az összetört szív gyógyszere egy fantasztikus könyv. Miután megemésztettem a Herondale sztorit , neki estem Marie Lu legenda trilógiájának a befejező kötetének. Campion - Bajnok.
Húúú, ez már megjelent? Agyam eldobom, asse tudom mit olvassak, annyi mindent szeretnék. Egyszerre többet meg nem szeretek, mert egyik könyv világából a másikba nem jó ugrálni.
2015. január 03. 17:53
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Colleen Houck - A tigris átka sorozat.
Törpemókus
2015. január 04. 11:13
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Régen jártam már erre, de csak azért, mert az első Harry Potter könyv elolvasása után kifogytam a könyvtári könyvekből, és majd a jövő héten fogok menni, így a szüleim könyvei közül válogattam, mert egész szép kis könyvtárunk van. Elolvastam Arthur Herzog könyvét, a Rajzást, és Rejtő Jenő A Sárga Garnizon című könyvét is, furcsa, mind a kettő tetszett. Nagyon fáj a fogam már két könyvre a könyvtárból, Sylvia Plath: Az üvegbura és Gillian Flynn Sötét helyek című könyvét szeretném mindenképpen elolvasni a jövőben.
2015. január 04. 18:26
Darren Shan: Vérfüred (Démonvilág sorozat, 3. rész)
Grubbs és Dervis újabb kalandjai. Negatívum, hogy nem olyan ijesztő könyv, mint azt Darren-től meg lehetett szokni, ennek ellenére nagyon jó a történet, tetszik a kavarodás benne, a kétségek, lehetetlen helyzetek és az a rengeteg "valami nem stimmel" érzés. A filmforgatásos ötlet nagyon frappáns, és a rengeteg új szereplő közül is voltak, akik belopták maguk a szívembe. Vész herceg átka a Grady famíliára, és öldöklése már tényleg kissé ijesztőbb, bár még mindig nem az igazi, ennek ellenére a könyv szerintem pont úgy jó, ahogy van. Holnap nekiesek a folytatásnak.
Grubbs és Dervis újabb kalandjai. Negatívum, hogy nem olyan ijesztő könyv, mint azt Darren-től meg lehetett szokni, ennek ellenére nagyon jó a történet, tetszik a kavarodás benne, a kétségek, lehetetlen helyzetek és az a rengeteg "valami nem stimmel" érzés. A filmforgatásos ötlet nagyon frappáns, és a rengeteg új szereplő közül is voltak, akik belopták maguk a szívembe. Vész herceg átka a Grady famíliára, és öldöklése már tényleg kissé ijesztőbb, bár még mindig nem az igazi, ennek ellenére a könyv szerintem pont úgy jó, ahogy van. Holnap nekiesek a folytatásnak.
2015. január 06. 19:30
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.01.04. 11:13)
Régen jártam már erre, de csak azért, mert az első Harry Potter könyv elolvasása után kifogytam a könyvtári könyvekből, és majd a jövő héten fogok menni, így a szüleim könyvei közül válogattam, mert egész szép kis könyvtárunk van. Elolvastam Arthur Herzog könyvét, a Rajzást, és Rejtő Jenő A Sárga Garnizon című könyvét is, furcsa, mind a kettő tetszett. Nagyon fáj a fogam már két könyvre a könyvtárból, Sylvia Plath: Az üvegbura és Gillian Flynn Sötét helyek című könyvét szeretném mindenképpen elolvasni a jövőben.
És igen, megszereztem a Sötét helyeket, hála az égnek, amikor délután voltam a könyvtárban, bent volt. Ahogy a Zabhegyező is, ami szintén a listámon volt, és sok olyan könyvet találtam, amire nem számítottam, de nem tudtam ott hagyni. A Ne bántsátok a feketerigót, a Quo Vadis, az Így szerettek ők mind a kettő megjelent része, ennek nagyon örültem. Most egy darabig lesz mit olvasnom, az Így szerettek ők első része lesz az első áldozatom.
2015. január 07. 00:09
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Gyerekek, én ilyet még nem olvastam... Azon kapom magam, hogy folyamatosan bújom a neten fellelhető kódokat, amik felbukkannak a könyvben. Megőrülök, ez valami zseniális ez a könyv a rejtvényekkel meg fú kész vagyok. Nem beszélve az arany borítóról...
Bátor Ventillátor
2015. január 07. 00:17
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Ma este kezdtem neki Daphne de Maurier A Manderley-ház asszonya című könyvének. Egek, még 100 oldalnál sem járok, de máris teljesen beszippantott, alig tudok tőle elszakadni. Azt hiszem, új kedvenc van a láthatáron.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Lil98
2015. január 07. 00:30
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (Szandi0820 @ 2015.01.07. 00:17)
Ma este kezdtem neki Daphne de Maurier A Manderley-ház asszonya című könyvének. Egek, még 100 oldalnál sem járok, de máris teljesen beszippantott, alig tudok tőle elszakadni. Azt hiszem, új kedvenc van a láthatáron.
Ebből csinálták a Rebecca musicalt, nem? A könyvet nem olvastam, de a musical tetszett
2015. január 07. 14:01
Végre, hogy lementek a vizsga időszakok és van egy kis szabad időm,ma neki is ugrottam Veronica Roth A beavatott sorozat kiegészítő kötetéhez. Négyes.
2015. január 07. 17:27
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2015.01.07. 00:30)
Ebből csinálták a Rebecca musicalt, nem? A könyvet nem olvastam, de a musical tetszett
Bizony-bizony, ebből. Ha a musical tetszett, akkor szerintem olvasd el a könyvet is. Nagyon jó.
Bátor Ventillátor
2015. január 07. 17:29
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Most nem rég kezdtem újra a Harry Pottert az elsőt olvasom, és majd megint mindet. annyira imádom!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.