Idézet (Szandi0820 @ 2015.01.20. 19:57)
Na végre egy normális vélemény a könyvről/sorozatról. Köszönöm. A sok 'i luv Daemon Black' tartalmú szösszenet miatt elment a kedvem az olvasásától, de ha ennyire jó, akkor lehetséges, hogy bepróbálom végül.
Egy próbát megér, szerintem te is meg fogod szeretni őt, ha akarod, ha nem:)
KMM - Burned
Nem hiszem el, hogy 2 évet vártam rá. A korábbi részeket egytől egyig imádtam. Már az ICED-nél dühös voltam, ennél viszont szomorú vagyok és leszek még egy jó darabig. Ezzel gyakorlatilag 2 évet elvett az életemből drága KMM. A címmel ellentétben én a sztoriban nem éreztem a "tüzet", ami a korábbi részekben simán ott volt...hacsak nem az volt az írónő célja, hogy beégesse magát az olvasók előtt. Inkább nyugodtan lehetett volna,a címe mondjuk Filler, vagy Fizzle.
Mac le lett redukálva a Mac 2.0 szintjére - oldalakon keresztül csak nyafog, hogy milyen nehéz az élete, amikor nem érdektelen, haszontalan vagy gyenge árnyéka egykori önmagának. Ráadásul az írónő mintha úgy bánt volna vele, mint akármelyik mellékszereplővel, agyatlan, buta szőkének beállítva. Kiábrándító. Hova lett a laza, vagány csaj? Ebben a történetben úgy éreztem, ő a betolakodó.
Mac & Barrons: minden szikra, minden intimitás eltűnt. A kapcsolatuk feszült és hiányzik a kémia. Minden érzelem, amit 5 köteten át, szépen, lassan, fokozatosan kibontott közöttük, azt most falak közé húzta köréjük külön külön. Nagy kár érte. Úgy érzem elveszítette az irányítást a saját története felett, így le kellett az ő történetüket is rántani Ryo & Dani szintjére. Hagyom is a pokolba az egészet.
Ez egy nagy vicc volt, csak sajnos poén nélkül. Tele szerkesztési hibákkal, hosszú, hosszú belső párbeszédekkel, amik nem szólnak semmiről, nem eléggé érdekesek, ehhez hozzáadva egy rövidke történet, ami közel sem olyan bonyolult, mint az első 5 kötet akármelyike. Nem tudok napirendre térni és csak annak köszönhető, hogy az egész történetet nem vágtam a halhoz, hogy kár lett volna az olvasóért. Őszintén csalódtam.