Starity

Olvasol? II.

60 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. április 05. 20:06 #461
- törölt felhasználó -    
Az utóbbi négy napban a Port Fale trilógia első két részét olvastam ki. Sherry Gammon csodálatos írónőnek bizonyult a könyvek alapján, és irtózatosan várom a folytatást, hiszen reményeim szerint az pont Bokkerről fog szólni.

A Szerethetetlen megindító történet volt számomra. Egy olyan élet amit Maggie kapott, nem tudtam hova tenni. A könyv egyből közel került a szívemhez, hiszen milyen álompasi az aki rendőr,van egy saját jótékonysági kampánya és remekül főz és 21-nél nem is több. Az már csak ráadás, hogy ennyire tisztán átlátott Seth a Hilary és Zac drámán. Ami egyből felkeltette az érdeklődésem. heart.gif Sajnáltam az Maggie anyját és magát Magat is...Szellemes, szívszorító ,de olyan kis története volt, mely kielégíti a lelket.

A Hihetetlen viszont kicsit jobban tetszett. Cole, már önmagában nem a legfeltünőbb de még is szívtipró, inkább azaz eset amit kedvelek. Dreserék húzásaitól mindig a szőrt állt fel a hátamon, azonban még mindig ott tartok, hogy még egy olyan jó pasi mint Cotle. Ne már. A lelke ,amit alkotott neki Serry nagyon megfogott. Eddig egy könyves karakter volt, mely jelen pillanatban is a top 3-am első helyét foglalja el (Williem Herondale),de Duky megszerezte a második helyet. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. április 05. 20:13 #462
- törölt felhasználó -    
Ezt a remekművet forgatom perpillanat a kezemben, már most imádom wub.gif mindig is szerettem életrajzokat olvasni, úgyhogy csak úgy repdesek a boldogságtól, hogy megszereztem w00t.gif rengeteg könyvesboltban kerestem már, és pár héttel ezelőtt beléptem egy újabba, és ez fogadott. Kis híján elájultam, megvettem, de csak most tudtam elkezdeni. Zseniális, aprólékosan leír minden részletet, csomó olyan dolog van benne, amit még nem is tudtam. Egy ilyen könyv azért nem Wikipédia-szintű, az inkább csak tényeket közöl, ez jobban ki van fejtve. Letehetetlen, még a szünetben ki szeretném olvasni, hogy újrakezdhessem blush.gif
2 felhasználónak tetszik: awwparadise, sziv55
2015. április 06. 12:08 #463
Lydia
Lydia
we are believers

Státuszfind someone who knows how to calm your storms.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1224
Csatolások: 54
Azonosító: 178865
Jennifer L. Armentrout könyvét olvasom jelen pillanatban, méghozzá a Luxen-sorozat második részét! ( Ónix ) ♥ Már az első kötet levett a lábamról, hiszen maga a történet rendkívül eseménydús és vicces. Az írónő kreált egy újabb pasi ideált aki nem csak, hogy más ( nem spoilerezek! ) hanem iszonyatosan szexi és a humora elképesztő. Nagyon megragadott a sztori és alig várom már, hogy olvashassam a következő részt w00t.gif
2015. április 06. 17:00 #464
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.04.04. 10:38)
Hamar a végére értem ennek a könyvnek is, aztán belevetettem magam Katie Fforde: Francia kaland című könyvébe. Pár szóval is remekül lehet jellemezni: könnyed, humoros, romantikus. Nem is túl hosszú, bár ez a fajta lebegtetés nem igazán az én műfajom. A szenvedély nagyon hiányzott nekem ebből a könyvből. Majd tegnap délután hozzáfogtam Leila Meacham: Rózsák című lehengerlő kötetéhez. Szóhoz sem jutok, még nem értem a végére, de ez a könyv olyannyira letehetetlen, hogy  egyhuzamban elolvastam négyszázat a hatszáz oldalból. Lendületes, titkokkal terhes, nagyon jó romantikus családregény, összekapcsolja a jelen és a múlt szálait. Egy élmény olvasni.

És mennyire jó volt olvasni azt a könyvet! Imádtam minden szavát. Ami ezután következett, Nicholas Sparks: Szerencsecsillag című könyvét is nagyon szerettem. Olyan békés, nyugodt, egyszerű, nem túlbonyolított vezérvonalú könyvei vannak Sparks-nak, hogy élmény őket olvasni.
2015. április 06. 18:07 #465
- törölt felhasználó -    
Ma kezdtem bele a Gallagher Girls sorozat első könyvébe, az I'd Tell You I Love You, But Then I'd Have to Kill You-ba smileeee.gif Angol gyakorlásra pont jó, hiszen a cselekmény egyáltalán nem unalmas, már egész jól haladok vele smileeee.gif
2015. április 06. 18:12 #466
- törölt felhasználó -    
Jelenleg Baráth Katalin: A fekete zongora című krimijét olvasom az Agave kiadó gondozásából. Eddig kellemes olvasmány. smileeee.gif
2015. április 06. 20:24 #467
- törölt felhasználó -    
James Dashner: Az útvesztő.
Két barátnőm is ódákat zengett róla, szóval remélem nem kell csalódnom. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: awwparadise, healy.
2015. április 07. 08:01 #468
- törölt felhasználó -    
Me kezdtem bele egy Katie McGarry könyve, a Feszülő Húrba. Eddig nagyon tetszik főleg, hogy az egész két nézőpontos. Egyszer Echo egyszer Noah.
1 felhasználónak tetszik: Lydia
2015. április 07. 13:23 #469
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
James Dashner:Az Útvesztő-Tűzpróba
Imádoom, ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el!biggrin.gif Hihetetlenül magával ragadó ez a történet! heart.gif
2015. április 07. 16:57 #470
- törölt felhasználó -    
Tegnap éjjel fejeztem be a Végzet ereklyéi sorozat utolsó részét,a Mennyei Tűz Városát.Nem térek magamhoz.az egész sorozat elképesztő volt.Nem hiszem el,hogy vége.A szereplőket hihetetlenül megkedveltem,mindenki nagyon közel került a szivemhez(főleg Magnus).Hálás vagyok Cassienak,amiért megirta ezt a sorozatot,egy felejthetetlen élménnyel gazdagodtam #Shadowhunterforever
Most pedig John Green Alaska Nyomában című könyvébe vágtam bele,ami eddig jónak tűnik,remélem nem fogok benne csalódni.A Csillagainkban a hibát imádtam,úgyhogy szerintem ez a Green könyv is tetszeni fog.
Egyébként a teljes hónapi listám megvan az olvasnivalókból.Beszereztem már a Bane krónikák összes részét,a Luxen-sorozatot,a Párválasztót,a Time Between Ust és a Bad Girls Don't Diet és tervezem,hogy újraolvasom az Éhezők viadala trilógiát is,szóval sűrű hónapom lesz.
2 felhasználónak tetszik: awwparadise, healy.
2015. április 07. 17:16 #471
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17616
Csatolások: 18415
Azonosító: 168141
Miután tegnap láttam a filmet, totálisan beleszerettem Percy Jackson-ba, így nem is volt kérdés, hogy mihamarabb be kell szerezni a könyveket. Nos, ötből három megvan, az első rész sehol nem kapható a közelben, szóval a második résszel fogom kezdeni, mert nem tudok várni. Szerintem egy hónapon belül elolvasom mind az öt részt. Még annyi se kell. rohog.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. április 07. 17:27 #472
- törölt felhasználó -    
Nemrég olvastam ki a Violetta a naplóm a titkaim az álmaim egy évvel később, az egyik legeslegeslegeslegjobb könyv voot amit olvastam beer.gif
2015. április 07. 18:18 #473
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bitsie @ 2015.04.06. 18:12)
Jelenleg Baráth Katalin: A fekete zongora című krimijét olvasom az Agave kiadó gondozásából. Eddig kellemes olvasmány. smileeee.gif

Sikeresen be is fejeztem a regényt, amely ha nem is a legjobb krimi, amihez eddig volt szerencsém, de roppant érdekes és eseménydús volt, ugyanakkor az sem elhanyagolható tény, hogy MAGYAR regényről van szó.
Annak örömére, hogy befejeztem, a mai napon belekezdtem Agatha Christie Függöny: Poirot utolsó esete című regényébe. Bevallom töredelmesen eddig nem nagyon vett rá a lélek, hogy az említett írőnőtől olvassak, de az egyetem miatt most belefogtam és eddig nem bántam meg, bár ezt sem nevezném a kedvencemnek.
2015. április 08. 18:13 #474
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2015.04.07. 08:01)
Me kezdtem bele egy Katie McGarry könyve, a Feszülő Húrba. Eddig nagyon tetszik főleg, hogy az egész két nézőpontos. Egyszer Echo egyszer Noah.

Nagyon örülök, hogy sikerül ilyen hamar kiolvasnom, mert egyszerűen nem hagyott aludni a tudat, hogy mi történik kedvenceimmel. Echo lenyűgöző karakter volt, és az anyja pedig egy tagadhatatlan beteg karakter,de Katie nagyon is remekül formázta meg. Noah élete nem is lehetett volna a végére tökéletesebb -ja de.. - de észbontó vége lett a történetnek. Beth eleinte kicsit irritált,de a végére azt hiszen sikerült elfogadnom a létezését. blush.gif
2015. április 10. 13:23 #475
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Még kedden voltam könyvtárban, nyolc könyvet sikerült elhozni, az egyiket már el is olvastam. A könyvek listája a következő: Hozleiter Fanny Mosolyka: Te döntesz; Nicholas Sparks: Az őrangyal és Vissza hozzád; Cecelia Ahern: Életed regénye; Jodi Picoult: Vezeklés és Házirend; Lisa Genova: Fél testben ép lélek; Milly Johnson: Tavaszi affér. A Te döntesz című könyv volt az első, amelyet elolvastam. Rengeteg erőt adott, nagyon hasznos volt az elolvasása és éppen jókor jött nekem ez az önbizalomlöket. Fanny remek könyvet írt, életszerűen vezet át napjain, nagyokat lehet nevetni és sírni is olvasás közben. A következő könyv, amit elolvasok, a Fél testben ép lélek lesz. Mindegyik könyv nagyon jónak ígérkezik, nagyon megérte elmennem végre a könyvtárba.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, awwparadise, healy.
2015. április 10. 19:43 #476
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Mamikámmal együtt olvassunk George R. R. Martin: Trónok harca - A tűz és jég dala 1 részét. A sorozatot is együtt néztük, ő pedig nagyon kíváncsi volt a könyvre így megvette magának, és most énis elkezdem vele. happy.gif Tuti előbb fog végezni mint én. rohog.gif
2015. április 10. 19:48 #477
sziv55
sziv55
Hozzászólás: 649
Csatolások: 10
Azonosító: 206347
igen,husvétra kaptam könyvet,gépezés és vacsi után mindjárt rávetem magam heart.gif heart.gif heart.gif
2015. április 10. 20:04 #478
- törölt felhasználó -    
Idézet (sziv55 @ 2015.04.10. 19:48)
igen,husvétra kaptam könyvet,gépezés és vacsi után mindjárt rávetem magam heart.gif  heart.gif  heart.gif

Kaptál husvétra egy könnyvet !!! smileeee.gif
2015. április 10. 20:13 #479
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17616
Csatolások: 18415
Azonosító: 168141
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.04.10. 13:23)
Még kedden voltam könyvtárban, nyolc könyvet sikerült elhozni, az egyiket már el is olvastam. A könyvek listája a következő: Hozleiter Fanny Mosolyka: Te döntesz; Nicholas Sparks: Az őrangyal és Vissza hozzád; Cecelia Ahern: Életed regénye; Jodi Picoult: Vezeklés és Házirend; Lisa Genova: Fél testben ép lélek; Milly Johnson: Tavaszi affér. A Te döntesz című könyv volt az első, amelyet elolvastam. Rengeteg erőt adott, nagyon hasznos volt az elolvasása és éppen jókor jött nekem ez az önbizalomlöket. Fanny remek könyvet írt, életszerűen vezet át napjain, nagyokat lehet nevetni és sírni is olvasás közben. A következő könyv, amit elolvasok, a Fél testben ép lélek lesz. Mindegyik könyv nagyon jónak ígérkezik, nagyon megérte elmennem végre a könyvtárba.

A Vissza hozzád szerintem fantasztikus. Bár a végét megkönnyeztem ( a filmet is végigbőgtem rolleyes.gif ), az egyik kedvenc könyvemnek tartom az elolvasása óta. smileeee.gif

Tegnap fejeztem be a Percy Jackson és az olimposziak 2. kötetét, s most kezdem majd a harmadik könyvet, amely A titán átka címet viseli.
Amúgy, tegnap végre összeraktuk a karácsonyra kapott könyvespolcot, 114 könyvet raktam át eddig, de szerintem itt meg is állok, mert már csak 1 polc maradt. A végén venni kell még egyet. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: awwparadise, sziv55, Cute girl 998
2015. április 10. 20:19 #480
healy.
healy.
Hozzászólás: 1192
Csatolások: 93
Azonosító: 240743
Ritkán írok ide, de most megteszem. Ma előszedtem egy régi nagy kedvencemet, az Adrian Mole titkos naplói-sorozatot, jelenleg az első könyvet, A 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplóját olvasom. El nem tudom mondani, milyen emlékeket okoztak nekem ezek a könyvek. Minimum 5-ször már kivégeztem mindet. Olyan könnyed az egész, kell ilyen is néha, még nekem is. A belőlük készült sorozatot is imádom, az is annyira el lett találva...
1 felhasználónak tetszik: Rocket
60 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!