Starity

Olvasol? II.

60 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. május 02. 19:08 #521
awwparadise
awwparadise
Half-Blood Princess ♛

Státuszlove you 3000
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2890
Csatolások: 222
Azonosító: 231501
Idézet (awwparadise @ 2015.04.28. 19:48)
... Nem a Harry Potter és a Halál Ereklyéi követkedik és nem is az Éhezők Viadala, hanem végül a Csillagainkban a hiba. heart.gif Végre megszereztem és még ráadásul angolul is. De rég várok már erre a pillanatra és végül elérkezett. wub.gif

Tökéletes könyv. Sírtam. Tetszett a humor benne, a történet, a plot twist, szóval minden. Nem is tudom már mire számítottam, de annál sokkal jobb lett. John Greentől eddig 1,33 könyvet olvastam (Alaska nyomában és a Let is Snow, aminek ő csak az egyharmadát írta...), és tetszettek is nagyon, de nagyon, de ez is olyannyira különleges volt, hogy az valami szavakba nem foglalható. Imádtam, és főleg azért, mert az eredeti John Greent olvastam amit ő írt és nem a lefordítást, ami őszintén szólva nem az író saját szava, szóval így ezerszer jobb. wub.gif Most fogok neki ülni megnézni a filmet, amit eddig direkt nem néztem meg (nehéz is volt) és alig várom, hogy megint átéljem az egészet. Igazából alig kellett hozzá két nap hogy kiolvassam, már csütörtök éjszaka kész voltam vele, és ha szerda éjszaka a fáradtség nem áll az utamba, még egyhuzamra is ment volna... biggrin.gif Rég voltam így egy könyvvel... biggrin.gif Most egy könyvtári könyv következik, az Értelem és Érzelem - Jane Austentől. Eddig két könyvet olvastam tőle és mindkettő tetszett, szóval biztos vagyok benne, hogy ez is le fog nyűgözni, főleg, hogy fix ilyenhez van most kedvem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2015. május 03. 15:22 #522
- törölt felhasználó -    
Opposition - Jennifer L. Armentrout

Keserédes volt számomra, de csak amiatt, hogy ennyi volt a Lux sorozat. Amikor az egész Lux sorozatnak nekikezdtem pár évvel ezelőtt, nem hittem volna, hogy majd így célba veszi a szívem. Nagyon megszerettem az írónő stílusát, a karaktereket, amiket kitalált, a világot, amelyet megálmodott. Már az első részt nagyon megszerettem, de könyvről-könyvre egyre jobban a szívemhez nőtt. Az írónő komolyan a függővégek mestere. Az egyik legjobb YA könyvsori', ami végül kinőtte a YA kategóriát. Ebben a részben is volt minden. Hatalmas káosz, harc a megszálló idegenekkel, titkos kormányzati szervek - van fény az alagút végén a Daemon és Katy számára?
Katy ebben a részben igazi badass' volt, de már az első rész óta tudom róla, hogy igazán szeretnivaló karakter, Daemon pedig... smileeee.gif nem csodálom, hogy minden lány oda-vissza van érte. Meg tudom érteni, de sajnos az ilyen pasik csak a mesében és úgy látszik a könyvekben léteznek. A mellékszereplők is szerethetők, bár ebben a részben Dee-t néha kedvem lett volna párszor megcsapkodni.
A történet pedig méltó befejezést és egy sokat sejtető epilógust kapott, Ez a befejező rész pedig az előző 4 Luxen epizód összes hangulatát magában foglalja. Nagy kár, hogy vége, de legalább a csúcson lett abbahagyva és ez így pont jó. Minden tiszteletem az írőnőé.
2015. május 04. 13:52 #523
- törölt felhasználó -    
A hétvégén egy Samatha Young könyvet olvastam ki. Régebben már volt szerencsém egy regényéhez a London Roadhoz, most viszont újra kiadták annak az előzményét a Dublin Streetet. Jocelyn és Branden története...szóval úgy fogalmaznék, hogy cseppet sem túlzás amikor az egyik olvasó az írta "Ha ezek ketten együtt vannak,meggyullad a papír". Szinte egész végig azt hittem lángra fog kapni a könyv,de szerencsére nem tette. Hihetetlenül tetszett. Nincs pasi, aki így tudna harcolni valakiért,egyszerűen én nem tudom elhinni ,hogy ilyen létezhet de csodálatos volt olvasni róla...hogy talán.
Mellesleg a nagy izgalmaimban már SnapChaten is megosztottam mindenkivel, hogy milyen remekművet olvasgatok.
2015. május 05. 08:37 #524
EmilyTaylor
EmilyTaylor
visszatérő vendég
Hozzászólás: 367
Csatolások: 407
Azonosító: 221721
Barbara Lazar: A virágszamuráj párnakönyve

Fantasztikus könyv. Alig bírtam letenni. Ajánlom mindenkinek. Igaz hogy 600 oldalas, de egyáltalán nem száraz.
2015. május 05. 14:23 #525
- törölt felhasználó -    
Ma kezdtem hozzá Aprilynne Pike könyvéhez,ami a Wings-Szárnyak címet kapta. Rengeteg jót hallottam a könyvről, a sorozatról és az szerzőről is. Pláne, hogy nem vagyok az a tipikus tündéres típus,de néha ki kell próbálni valami újat is. w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: EmilyTaylor, Cute girl 998, sziv55
2015. május 05. 18:00 #526
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
jelenleg már a negyedik kötetét olvasom a Trónok harcának, olvastam már jobb könyveket, de azért mégsem tudok megválni tőle, bár sok helyen egyébként nehéz meg tömör meg annyira kitérnek a könyvek a részletekre, hogy sok helyen már nem is érdekelnének, de azért csak olvasom, ha már eddig eljutottam. jobb lenne, ha egyes karakterekről több fejezet lenne és kevesebb a mellékszereplőkről, meg szerintem borzalmasan sok a helyszín is, van amikor már tökre elvesztem, most ki merrefelé is van éppen...
3 felhasználónak tetszik: awwparadise, Nina 10, Lady Suzy
2015. május 07. 14:46 #527
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2015.05.05. 14:23)
Ma kezdtem hozzá Aprilynne Pike könyvéhez,ami a Wings-Szárnyak címet kapta. Rengeteg jót hallottam a könyvről, a sorozatról és az szerzőről is. Pláne, hogy nem vagyok az a tipikus tündéres típus,de néha ki kell próbálni valami újat is.  w00t.gif

Csodálatos történet volt. Teljesen új világ tárult fel számomra, főleg ,hogy eddig nem különösebben kötött le a tündérek története. De Laurel nem férkőzött egyből a bizalmamba,de David annál inkább. Azt hiszem nincs is olyan, hogy a srác egyből odajön hozzám,ha csak épp csinosnak tűnnék,de komolyan mondom a szerelmen kívül egy mélyebb történet is lakozik a könyvben így meg is szereztem a folytatását a Spells-Varázsigéket.
2015. május 08. 19:27 #528
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.05.02. 15:53)
A Vezeklés kerek 580 oldal, de annyira hihetetlenül jó, hogy ennyi idő alatt bizony el is olvastam az utolsó betűig. Szenzációsan jó regény, az egyik legjobb, amihez valaha szerencsém volt. Tökéletes elegyet alkot a borzalom és a gyönyörűség, csodálatos környezetben játszódik, valamint remekül kapcsolja össze a jelen és a múlt szálait, benne egy másik történettel. Fantasztikusan lehet azonosulni a karakterekkel, az olvasása közben egyik ámulatból a másikba estem. Szóhoz sem jutok, komolyan. Lélegzetelállító.

Eztán elolvastam néhány nap alatt Jodi Picoult: Házirend című könyvét, mely bevezetett az Asperger-szindróma rejtelmeibe, nagyon érdekes volt, egyedi és különleges, szuggesztív, mondhatni zseniális könyv. Ma pedig könyvtárban jártam, nyolc könyvvel tértem haza. Íme: Jodi Picoult-tól - A nővérem húga, Tizenkilenc perc, Szívtől szívig, Nicholas Sparks: Az utolsó dal, és Kedvesem; valamint Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget és; U.i.: Szeretlek, illetve Nicolas Barreau: A nő mosolya. Az első könyv, amit elolvasok Jodi Picoult-tól A nővérem húga lesz.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, awwparadise, Pandora
2015. május 09. 17:01 #529
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Nemrég vettem meg a könyvet, még nem sikerült kiolvasni, mert mostanában mindig mentem valamerre, de ma behozom magamat, és szerintem kiolvasom estére. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Dorina1024, Lady Suzy
2015. május 11. 13:46 #530
Pandora
Pandora
új tag
Hozzászólás: 5
Csatolások: 0
Azonosító: 200901
Jelenleg Emily Bronte - Üvöltő szelek c. művét olvasom újra kb. negyedjére smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, awwparadise
2015. május 11. 17:43 #531
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Profizmus, egyszerre hármat is.
Harry Potter 4., mert csak az van meg itthon.
Eve & Adam, mert voltam könyvtárban.
Légy jó mindhalálig, mert voltam irodalmon.
És a tankönyveket már rég nem számítom. :D
1 felhasználónak tetszik: awwparadise
2015. május 12. 19:58 #532
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2015.05.07. 14:46)
Csodálatos történet volt. Teljesen új világ tárult fel számomra, főleg ,hogy eddig nem különösebben kötött le a tündérek története. De Laurel nem férkőzött egyből a bizalmamba,de David annál inkább. Azt hiszem nincs is olyan, hogy a srác egyből odajön hozzám,ha csak épp csinosnak tűnnék,de komolyan mondom a szerelmen kívül egy mélyebb történet is lakozik a könyvben így meg is szereztem a folytatását a Spells-Varázsigéket.

Ez a könyv valahogy nem tudott annyira lekötni mint azt vártam, úgy ez első 150 oldallal nehezebben birkóztam meg. Onnan mondjuk úgy,ahogy már ment a cselekmény és Laurel rendesen kavargott,de gyenge láncszem lesz úgy érzem
2015. május 13. 16:33 #533
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Két nap, és már a végére is értem Jodi Picoult: A nővérem húga című könyvnek. A regény tömény zsenialitás: egyébiránt is nagyon szeretem azokat a regényeket, amelyek több szereplő nézőpontjában íródtak, ez már alapból egy jó pont volt, és akkor még nem is beszéltem a regényben futó cselekményszálakról, amelyek egy tökéletes, meglepő és váratlan befejezést alkottak a könyvnek. Imádtam, hogy érdekes, hogy megindító, hogy megrázó. Fantasztikus volt. Ugyanez a véleményem Picoult egy másik könyvéről, a Szívtől szívig című könyvről. Tetszett benne, hogy az írónő vallási témákat is boncolgat, és az is, hogy ennyire szimpatikus karaktert alkotott June személyében. Lebilincselő volt. Tegnap este fogtam hozzá Jodi Picoult: Tizenkilenc perc című könyvének, és máris nagyon tetszik, kíváncsi leszek a végkifejletre.
2015. május 13. 16:40 #534
emír95
emír95
visszatérő vendég

Státuszigazi különc ember vagyok :D
Hozzászólás: 342
Csatolások: 1
Azonosító: 188420
igen testbeszéd könyv
pszichológia alapjai családi gondok biggrin.gif
2015. május 13. 18:34 #535
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219510
Azonosító: 59785
Tegnapelőtt este kezdtem neki Cecelia Ahern nagy sikerű könyvének, az Utóirat: Szeretleknek. Előbb láttam a filmet, így volt bennem egy kis félsz, hogy vajon tetszeni fog-e. Ugyanis olvasgatva a véleményeket Molyon, többen arról számoltak be, hogy a film után már nem is olyan élvezetes. Engem viszont nagyon leköt eddig, csak úgy peregnek az oldalak a kezeim között. smileeee.gif
2015. május 15. 18:19 #536
- törölt felhasználó -    
Most kezdtem a Metro 2033-at. Kedvet kaptam ma egy jó sci-fi-hez, remélhetőleg nem kell csalódnom. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Jody
2015. május 17. 15:14 #537
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8818
Csatolások: 219510
Azonosító: 59785
Az Utóirat: Szeretleket tegnap délután befejeztem. A film után valóban nem hat annyira agresszíven a könnycsatornákra, de a maga nemében tökéletes volt.
Még este nekiálltam Richelle Read Ruby Circle-ének, a Bloodlines sorozat lezáró kötetének. Eddig nem történt szinte semmi, szóval erőteljesen reménykedem benne, hogy a végére azért 'epic conclusion' kerekedik belőle, ahogy a fülszöveg ígéri.
2015. május 18. 16:36 #538
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Idézet (Cute girl 998 @ 2015.05.13. 16:33)
Két nap, és már a végére is értem Jodi Picoult: A nővérem húga című könyvnek. A regény tömény zsenialitás: egyébiránt is nagyon szeretem azokat a regényeket, amelyek több szereplő nézőpontjában íródtak, ez már alapból egy jó pont volt, és akkor még nem is beszéltem a regényben futó cselekményszálakról, amelyek egy tökéletes, meglepő és váratlan befejezést alkottak a könyvnek. Imádtam, hogy érdekes, hogy megindító, hogy megrázó. Fantasztikus volt. Ugyanez a véleményem Picoult egy másik könyvéről, a Szívtől szívig című könyvről. Tetszett benne, hogy az írónő vallási témákat is boncolgat, és az is, hogy ennyire szimpatikus karaktert alkotott June személyében. Lebilincselő volt. Tegnap este fogtam hozzá Jodi Picoult: Tizenkilenc perc című könyvének, és máris nagyon tetszik, kíváncsi leszek a végkifejletre.

Nem csalódtam a végkifejletben sem, nagyon jól lett megírva az egész könyv, a befejezés pedig egyenesen meghökkentő, őszinte leszek, meglepődtem. Vérprofi. Tegnap délután kezdtem el és fejeztem be Nicolas Barreau: A nő mosolya című könyvét. Nagyon élvezetes volt az olvasása, a könyv levett a lábamról könnyed humorával, mindemellett végig érdekes tudott maradni, tudott meglepetést okozni, és jól volt megírva. Már maga az alapötlet is tetszett, de amit Barreau kihozott belőle, az fergeteges volt.
2015. május 20. 11:44 #539
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Most éppen a Kiera Cass - Párválaszót olvasom. Mondom nagyon tetszik a népnek, hát megtudakolom, hogy miért is. Egyelőre nekem is elnyeri a tetszésemet, tényleg rendesen felépíti / felépítette a szerző.
2015. május 20. 17:23 #540
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
SzJG: Útvesztő vége heart.gif
60 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!