Idézet (awwparadise @ 2015.04.28. 19:48)
... Nem a Harry Potter és a Halál Ereklyéi követkedik és nem is az Éhezők Viadala, hanem végül a Csillagainkban a hiba. Végre megszereztem és még ráadásul angolul is. De rég várok már erre a pillanatra és végül elérkezett.
Tökéletes könyv. Sírtam. Tetszett a humor benne, a történet, a plot twist, szóval minden. Nem is tudom már mire számítottam, de annál sokkal jobb lett. John Greentől eddig 1,33 könyvet olvastam (Alaska nyomában és a Let is Snow, aminek ő csak az egyharmadát írta...), és tetszettek is nagyon, de nagyon, de ez is olyannyira különleges volt, hogy az valami szavakba nem foglalható. Imádtam, és főleg azért, mert az eredeti John Greent olvastam amit ő írt és nem a lefordítást, ami őszintén szólva nem az író saját szava, szóval így ezerszer jobb. Most fogok neki ülni megnézni a filmet, amit eddig direkt nem néztem meg (nehéz is volt) és alig várom, hogy megint átéljem az egészet. Igazából alig kellett hozzá két nap hogy kiolvassam, már csütörtök éjszaka kész voltam vele, és ha szerda éjszaka a fáradtség nem áll az utamba, még egyhuzamra is ment volna... Rég voltam így egy könyvvel... Most egy könyvtári könyv következik, az Értelem és Érzelem - Jane Austentől. Eddig két könyvet olvastam tőle és mindkettő tetszett, szóval biztos vagyok benne, hogy ez is le fog nyűgözni, főleg, hogy fix ilyenhez van most kedvem.