Neil Gaiman: Tükör és füst - Nagyon jó kis novelláskötet, eredetibbnél eredetibb történetekkel.
Neal Shusterman: Unwind disztológia 1. Bontásra ítélve - Nagyon vártam ezt a könyvet és nem csalódtam, mert letehetetlen. És idegesített, hogy miért nem hallottam erről a szóról, hogy disztológia. Mivel a szerző által kitalált szó, a disztópia és a 'lógiára végződő görög kifejezések egybegyúrása. Az iró nem tudta, hány részes lesz.
Susan Ee: World After Túlélők világa - Ezt olvasom most, nem olyan jó eddig, mint az első rész (Angelfall), de bizakodom.
Olvasol? II.
2015. július 25. 13:02
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Legutóbb Kresley Cole - Arkánum krónikák I - A méreghercegnő című könyvét olvastam....hihetetlenül jó könyv!
Alig várom a második rész megjelenését!
Alig várom a második rész megjelenését!
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2015. július 25. 16:11
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.07.21. 14:36)
Szombaton fejeztem be az Anna Kareninát, végül is megszerettem ezt a könyvet. Majd három nap alatt végeztem A kávék költőjével, ami egy csodálatos regény volt, minden oldalát imádtam. Gyönyörűen fogalmazott az író, remekül kidolgozott jellemrajzokat lehetett észrevenni benne. Hadd említsem meg; ezt a könyvet egyféleképpen lehet olvasni: kávéval a kézben. Máshogy nem.
A kávék költője után a Meliki című könyvet olvastam el, mely teljesen elbűvölt, s sokkal jobbat és többet kaptam, mint amire számítottam. Nagyon remek könyv volt, szerettem olvasni, nem találtam benne kivetnivalót. Ezután Mary Nichols: Lány a tengerparton című könyvét kezdtem el olvasni, még nem jutottam sokra, mivel reggel kezdtem el az olvasást. Eddig még kissé döcögős, és még nem fogott meg igazán, majd meglátjuk, milyen lesz, hiszen ez még csak az eleje.
2015. július 25. 17:40
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Idézet (Lovatics04 @ 2015.07.22. 15:49)
Most pedig nekiállok Leiner Laura Akkor szakítsunk című könyvét,hogy megnézzem miért nyáladzanak érte annyian.
SPOILER!
Kiolvastam.Igazából nem rossz könyv,de jobbat vártam,bár ugye Lauráról beszélünk.
Lia irritált a legjobban a könyvben,jobban örültem volna,ha nem annyira lett volna intelligens,mint egy sült krumpli.Ezzel mindent elmondtam.
Eszti személyisége a másik legirritálóbb volt a történetben.Összetettem volna a két kezem,ha lenne olyan kapcsolatom,mint neki.
Csaba a hősszerelmes nem sok port kavart nálam,sajnáltam is.
Norbi szintén semleges volt nekem.
Szilkó...Na végre,egy normélis karakter,akibe szorult egy kis intelligencia.Jó humora volt,csak miatta olvastam el a könyvet.
Pont:10/7
2015. július 25. 21:45
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Philip Jolowicz: A csend tornyai
Számomra ez abszolút értékelhetetlen. Se füle se farka az egésznek, főleg a vége teljesen elkapkodott. Sajnálom, többet vártam ettől. Kár volt.
Számomra ez abszolút értékelhetetlen. Se füle se farka az egésznek, főleg a vége teljesen elkapkodott. Sajnálom, többet vártam ettől. Kár volt.
2015. július 26. 14:57
Egy-két hete fejeztem be a Luxen utolsó részét, azaz az Opposition-t. Igazából a véleményem egyezik az előző négy kötettel, imádtam! Lekötött. Jennifer stílusa, humora és fantáziája ismét levett a lábamról, hihetetlennek tartom, mekkora fordulatokat tud belevinni egyetlen könyvbe. Szerettem a kettős szemszögeket csak úgy, akár az Origin-ben, nagyon jó volt Daemon fejébe is belelátni. Nagyon sajnálom, hogy vége lett, mindenesetre méltó befejezést kapott a könyv. Ash halála rendesen megrázott engem, hiányoltam ebből a kötetből.
Jelenleg Helena Silence-től olvasom az Enigma második részét, az Ezüsthidat. Elképesztő, hogy mennyire tehetséges ez az írónő, szó szerint érzem Lena bizonytalanságát és Miranda fájdalmát. Kíváncsi vagyok a végkifejletre, eddig nagyon érdekesnek tűnik ez a könyv is, csak úgy mint az előző része.
Jelenleg Helena Silence-től olvasom az Enigma második részét, az Ezüsthidat. Elképesztő, hogy mennyire tehetséges ez az írónő, szó szerint érzem Lena bizonytalanságát és Miranda fájdalmát. Kíváncsi vagyok a végkifejletre, eddig nagyon érdekesnek tűnik ez a könyv is, csak úgy mint az előző része.
Cintii
2015. július 26. 17:19
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 800 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline |
Most olvastam ki az Engelsfors trilógiát (Mats Strandberg és Sara B. Elfgren), és bátran kijelenthetem, hogy ez a legjobb könyv, amit eddig olvastam. Igaz, az "életem könyve" titulust már párszor kiosztottam, és valószínűleg még ki is fogom, de ez más mint azok a könyvek, amiket eddig olvastam. Annyira izgalmas, hogy komolyan nem bírtam tőle aludni... Mind a 3 könyv (a Kör, Tűz, a Kulcs) elképesztő, de leginkább az utolsó tetszett. Mivel elég sok a szereplő, és a történet sokszor különböző szálakon fut, néha belekavarodik az ember, de ettől eltekintve ajánlom mindenkinek.
2015. július 28. 12:51
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Tegnap elkezdtem Tamara Ireland Stone-tól az Elválaszt az idő című könyvet, ami eddig határozottan tetszik.
Ma meg belekezdtem Veronica Roth - Beavatott című könyvébe. Igazából a kíváncsiság hajtott, mert sose szerettem az olyan könyveket, amik fel vannak kapva. És mondom ott van a könyvtárba, nyugodtan kivehetem, legalább lesz mivel lefoglalnom magam a buszon, ha holnap Budapestre megyek.
Ma meg belekezdtem Veronica Roth - Beavatott című könyvébe. Igazából a kíváncsiság hajtott, mert sose szerettem az olyan könyveket, amik fel vannak kapva. És mondom ott van a könyvtárba, nyugodtan kivehetem, legalább lesz mivel lefoglalnom magam a buszon, ha holnap Budapestre megyek.
Cintii
2015. július 28. 13:03
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Alistair MacLean: Kémek a Sasfészekben
Nem igazán szeretem a háborús időkben játszódó történeteket, de ez nagyon tetszett. Végig pörgős történet, jó humorral fűszerezve, nagyon jó karakterekkel
Nem igazán szeretem a háborús időkben játszódó történeteket, de ez nagyon tetszett. Végig pörgős történet, jó humorral fűszerezve, nagyon jó karakterekkel
2015. július 28. 13:04
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Egy szere két könyvet is
2015. július 28. 15:46
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Megrohamoztam anyum könyvespolcát, így kapásból két könyvnek is nekiálltam. Egyik Jennifer Probst: Keresd az alkalmat címû romantikus regénye lenne. Ennek jelenleg a negyedénél tartok, tulajdonképpen egész jó kis könyv, viszont a túl sok romantika az agyamra ment így egy idõre felfüggesztettem az olvasását. A másik egy eléggé új regény lenne, nagyon reklámozták a neten és a könyvesboltokban, plusz mivel a Glamour könyvajánlójában is bent volt így adtam neki egy esélyt. Szerencsére anyának már megvolt, így el is kezdtem olvasni Barbara Taylor Bradford: A múlt titkai címû regényt. Nagyon nehezen álltam neki, távol állnak tõlem az ilyen könyvek, de már az elsõ oldalnál beleszerettem, alig bírom letenni. Ez is egy kicsit romantikus írómány, de egyben megadja a családi hangulatot, a tragédiák fájdalmát nagyszerûen érezteti az írónõ. Nem az a szokásos klisé, nem úszik semmi cukormázban, hanem az életre, a valóságra koncentrál, a szerelem nem áll a középpontban, sokkal inkább a család. Mindez egy csodás írónõ tollából.
Cintii
2015. július 28. 19:35
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7115 Csatolások: 43451 Azonosító: 19754 offline |
Most fejeztem be a 6 könyvet. Az első rész első felén túl kell rágnia magát az embernek, utána letehetetlen a többi. Ahogy mindenhol olvasható: a főhős egy “high-tech Indiana Jones”.
2015. július 30. 21:22
Most nagyon büszke vagyok magamra. Sikerült az Ezüsthidat a hónap végére kiolvasnom, ami azt jelenti, hogy hosszú idő óta végre sikerült kibírnom a hónapot két könyvvel. Nehezen, de sikerült!
Az Ezüsthídról meg csak annyit, hogy Helena, hogy a kutya fülébe tud ilyen rohadt jó könyvet alkotni? Istenem, nagyon tetszett ez a könyv! Egy újabb darabka a könyvespolcomról, amit biztosan többször is el fogok olvasni.
A következő Lauren Kate: Fallen című könyve lesz, amihez már most nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá. Általában nem tetszenek a E/3-ban íródott könyvek, de megpróbálom legyőzni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. Mert a fülszöveg krva jó (már bocsánat a kifejezésért). És sokak szerint maga a könyv is az, így azt mondom: vágjunk bele. A másik pedig Sarah Dessen: Altatódal címen futó kötete lesz, amiből egy részletet már hónapokkal ezelőtt olvastam, és nagyon tetszett. Remélem a könyv többi része is ugyan olyan jó.
Az Ezüsthídról meg csak annyit, hogy Helena, hogy a kutya fülébe tud ilyen rohadt jó könyvet alkotni? Istenem, nagyon tetszett ez a könyv! Egy újabb darabka a könyvespolcomról, amit biztosan többször is el fogok olvasni.
A következő Lauren Kate: Fallen című könyve lesz, amihez már most nem tudom, hogy hogyan álljak hozzá. Általában nem tetszenek a E/3-ban íródott könyvek, de megpróbálom legyőzni az ezzel kapcsolatos félelmeimet. Mert a fülszöveg krva jó (már bocsánat a kifejezésért). És sokak szerint maga a könyv is az, így azt mondom: vágjunk bele. A másik pedig Sarah Dessen: Altatódal címen futó kötete lesz, amiből egy részletet már hónapokkal ezelőtt olvastam, és nagyon tetszett. Remélem a könyv többi része is ugyan olyan jó.
Szandi0820
2015. július 30. 21:35
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
a Rómeoo és Júliát kéne, de semmi kedvem sincs.
filmben már úgyis láttam xd
filmben már úgyis láttam xd
2015. július 31. 19:39
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline |
Az elmúlt napokban olvastam ki L.M. Montgomary Anne otthonra talál könyvét,ami elég jó volt,megkönnyeztem a végét.
Most pedig a kötelezőnek kéne nekiesni,meg az Anne kötetek további részeinek
Most pedig a kötelezőnek kéne nekiesni,meg az Anne kötetek további részeinek
Cute girl 998
2015. augusztus 01. 15:51
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.07.25. 16:11)
A kávék költője után a Meliki című könyvet olvastam el, mely teljesen elbűvölt, s sokkal jobbat és többet kaptam, mint amire számítottam. Nagyon remek könyv volt, szerettem olvasni, nem találtam benne kivetnivalót. Ezután Mary Nichols: Lány a tengerparton című könyvét kezdtem el olvasni, még nem jutottam sokra, mivel reggel kezdtem el az olvasást. Eddig még kissé döcögős, és még nem fogott meg igazán, majd meglátjuk, milyen lesz, hiszen ez még csak az eleje.
Végül mégis szép lett a vége, megérte elolvasni. Utána megrendeltem a Tréfa című könyvet, még egy Kundera remekművet. Ehhez kötelező kellékként egy ceruza kellett, aláhúzgálni a legjobb mondatokat, bekezdéseket. (Én körülbelül húsz helyen jelöltem meg, úgyhogy...) Csodálatos egy könyv, amolyan kihagyhatatlan alapmű a kommunizmusról.
2015. augusztus 01. 21:33
Most olvastam ki Marni Bates- Menő riadó Kambodzsában-t és nagyon tetszett! Asszem ez lett a kedvenc könyvem
2015. augusztus 02. 16:09
Neliagasoline |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.10. Hozzászólás: 5151 Csatolások: 1554 Azonosító: 233172 offline |
Én most Sherry Gammon-tól a Szerethetetlen c. trilógiát olvasom, a 100. oldaltól felfele indulnak be csak a körülmények, addig csak mondhatni kissé unalmas.
2 felhasználónak tetszik:
Lovatics04,
Szandi0820
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.