A Global Citizen Festivalt tavaly Beyoncé tette színvonalassá másfél órás koncertjével, ám az idei fesztiválon sem lesz hiány sztárfellépőkből, ugyanis Rihanna és Selena Gomez is színpadra állnak majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fesztivállal harcolnak a sztárok a szegénység megszüntetése érdekében
2016. július 27. 09:22
2016. július 27. 09:57
![]() |
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 ![]() |
Nagyon kedves és szívmelengető ez tőlük. Jó, hogy gondolnak a szegényekre.
2016. július 27. 10:30
![]() |
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 ![]() |
Annyira fantasztikusak hogy ilyesmit is bevállalnak egyszerűen mondhatnának nemet rá de nem ők mennek és csinálják ők a valódi sztárok

2016. július 27. 11:05
![]() |
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 ![]() |
emily92-17 teljesen egyet értek veled

2016. július 27. 11:49
![]() |
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 ![]() |
agyon rendes dolog tőlük, de én személy szerint inkább olyan városban, vagy országban rendezném, ahol tényleg nagyon sokan szegények. Persze, New York-ban is sok szegény van, csak na.

2016. július 27. 12:18
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Úgy olvastam hogy "Fesztivállal harcolnak a sztárok a szerénység megszüntetése érdekében" mondom mi a...?! xD Amúgy ez lehetetlen! Mindig is lesznek szegények és gazdagok különben minden a feje tetejére állna mindenki azt hinné hogy jobb a másiknál és csomó baromságot csinálnának akárcsak a mostani sztárok között! Még az hiányzik hogy az átlag emberek is olyan botrányosak legyenek min ők...
2016. július 27. 15:17
![]() |
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 ![]() |
Szép gesztus, de ez hogyan is segít? Nem láttam, hogy benne lenne a cikkben a kérdésemre a válasz. Mivel a belépő ingyenes, gondolom van egy telefonszám vagy egy bankszámlaszám amire a műsor közben utalni lehet, nem? De miért az átlagemberek adakozzanak, amikor a sztárok milliárdosok? Ez nekem egy kicsit képmutatásnak tűnik. 16 éves létemre, saját kereset nélkül, minden alkalommal amikor a boltból kifelé készülök megállok a mellett az üvegdoboz mellett, és beledobok minimum egy ezrest, mert a lelkiismeretem nem hagy nyugodni, hogy én most mindjárt teleeszem magam édességgel, miközben valahol több tucat kisgyerek az életéért küzd a négy fal között. Miért nincs egy olyan híresség, aki a vagyonát jó célra használja és nem több tucat házat és kocsit vesz magának egyedülálló huszonéves létére? Sose értettem őket. Jó dolog ez az egész fesztivál, de mivel én nem hallottam még róla és a cikkben sincs sok információ a ténylegesen fontos részéről, lehet buta kommentet írtam.
2016. július 27. 16:06
![]() |
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 ![]() |
Kedves gesztus, de nem igazán értem ez hogyan segít
2016. július 28. 10:41
Hagyjuk már ezt a szeretet szolgálatot. Ha tényleg érdekelné őket, akkor abból a több milliójukból adnának. Nem csak mutogatni kellene és képeket készíteni Afrikáról. Egyébként annyira sajnálnak már mindenkit. De az magasról le van sz*rva mikor október 25-én Székelyföldön mindenhol gyertyát gyújtottak az elnyomásuk miatt. Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon mi a helyzet....
Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
A letartóztatási képén rá sem ismerni.