Lassan a végéhez közeledik az MTV fantasy sorozata, melynek stábja leforgatta a 100. és egyben utolsó epizódot is.
A teljes cikkhez kattints ide!
így ünnepelte a Teen Wolf stábja a 100. epizódot
2017. március 10. 14:44
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. március 10. 14:48
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Vége van!!!!
Vegreeeee
Vegreeeee
2017. március 10. 15:06
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Nagyon sajnálom, hogy vége lett!
De sokkal jobb így, mintha elnyújtanák az egészet, és unalmas lenne.
De sokkal jobb így, mintha elnyújtanák az egészet, és unalmas lenne.
2017. március 10. 15:41
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline |
De tök jó már *-* am nagyon-nagyon fog hiányozni a sorozat
2017. március 10. 15:53
Nagyon ötletes torta Kíváncsi vagyok, mi fog történni a maradék részekben *.*
2017. március 10. 18:14
Nagyon jól néz ki ez a torta, igazán kreatív és ötletes. Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, mert nagyon szeretem.
2017. március 10. 20:25
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Nagyon szomorú vagyok, hogy hamarosan véget ér az egyik legnagyobb kedvencem!
De örülök, hogy eddig is kitartott, annak ellenére, hogy ebből a témából még rengeteg mindent kihozhattak volna! Nagyon fog hiányozni!
De örülök, hogy eddig is kitartott, annak ellenére, hogy ebből a témából még rengeteg mindent kihozhattak volna! Nagyon fog hiányozni!
2017. március 10. 20:43
MrsOBrien0826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 262921 offline |
El sem tudom képzelni mennyire hiányozni fog ez a sorozat.
2017. március 10. 23:33
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 offline |
Noooooooo
2017. március 11. 13:30
istenem. annyira fognak hiányozni. Shelley iszonyatosan szép volt itt is. annyira imádom őket, istenem.
2017. március 11. 14:06
Annyira örülök, hogy ennyi időszakon át néztem őket.
Egyszerűen leírhatatlan milyen végigkövetni ezeknek a tiniknek a természetfeletti életüket. Ahogy a barátok jönnek, mennek. De nekik mindig megmaradnak az emlékezetükben a fontos emberek.Kik talán a természetfeletti élettel nem pont a legjobb sorsra jutottak. Épp ezért én sem fogom soha, de soha, ezt a sorozatot és őket sem elfelejteni.
Rengeteg tanulságot, örömöt de egyben szomorúságot is vittek az életembe. Scott kitartása a barátai mellett.. Stiles emberként is megsegítése a természetfeletti ügyekben.. Lydia, Liam és mindenki. Róluk sosem fogok megfeledkezni..
Egyszerűen leírhatatlan milyen végigkövetni ezeknek a tiniknek a természetfeletti életüket. Ahogy a barátok jönnek, mennek. De nekik mindig megmaradnak az emlékezetükben a fontos emberek.Kik talán a természetfeletti élettel nem pont a legjobb sorsra jutottak. Épp ezért én sem fogom soha, de soha, ezt a sorozatot és őket sem elfelejteni.
Rengeteg tanulságot, örömöt de egyben szomorúságot is vittek az életembe. Scott kitartása a barátai mellett.. Stiles emberként is megsegítése a természetfeletti ügyekben.. Lydia, Liam és mindenki. Róluk sosem fogok megfeledkezni..
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.