Az E! Online felmérést végzett a rajongók körében, mennyire voltak megelégedve a legnépszerűbb sorozatok lezárásával.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezek voltak a tévétörténelem legjobb és legrosszabb fináléi
2017. március 14. 14:01
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. március 14. 14:18
![]() |
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 ![]() |
Nekem a Vámpírnaplók fináléja igazi szívfájdalom volt... Nem csak a finálé, hanem az is hogy, vége van a sorozatnak..
Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy nem lesz több rész..

2017. március 14. 14:20
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
Breaking Bad*-*
2017. március 14. 14:21
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
A legtöbbnél szerintem azért ilyen rossz az arány, mert a rajongók szomorúak, hogy vége lett a kedvenc sorozatuknak.
2017. március 14. 14:29
TVD Forever jajj már most hiányoznak
nagyon szép volt szerintem a finálé bárki bármit mond

2017. március 14. 14:37
![]() |
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12470 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 ![]() |
A legtöbb fináléval az a baj, hogy x évad után csökken a nézettség és elkaszálják, nem rendelnek be újabb évadot, az írók meg összecsapják, mert nincs idő korrekt finálét készíteni. A Breaking Bad, a Drót vagy a Sons of Anarchy végigjárta az útját, volt íve a történetnek és korrektül lezártak mindent. Nem voltak elnagyolva. Na jó, a SOA utolsó jelenetén lehet vitatkozni, de maga a végkifejlet benne volt a sztoriban. Ha meg abba az irányba halad a sorozat, hogy van cél, hogy mi legyen a befejezés, ám a sorozat sikeres lesz, feleslegesen csavarnak rajta még azzal, hogy újabb évadokat rendelnek be. Ez nagyon érződött pl a Szökés című sorozaton, ami eredetileg is 2 évadra volt tervezve, ám, hozzá adtak még kettőt, most meg jön az új...
2017. március 14. 14:55
![]() |
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 ![]() |
Van egy pár, amit néztem ezek közül, de még a finálé előtt abbahagytam őket. A Buffy befejezése tetszett, viszont az Angel-é elég lesújtó volt. A Két pasi... kész komédia, míg a Jóbarátok a sorozat egészéhez méltón király lett.
2017. március 14. 16:05
![]() |
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 ![]() |
Nekem a TVD fináléja nem tetszett :/
2017. március 14. 16:18
A How I Met Your Motherről csak annyit, hogy én egyszerűen sosem szurkoltam Tednek és Robinnak. Nem, ők egyszerűen nem voltak jó befejezés. Amikor Barney és Robin esküvője volt, én annyira örültem nekik. Akkor még Ted szerette Robint, fájt szenvedni látni, de mégsem kívántam azt, hogy összejöjjenek. Aztán jött Tracy. Őt annyira szerettem együtt látni Teddel, azt kívántam, hogy ő legyen Ted végzete. Ők tényleg tökéletesen összepasszoltak, öröm volt együtt látni őket. Szóval, szerintem eléggé elrontották a finálét a Robin és Ted párossal, bár én előre tudtam, hogy ez lesz. Nehéz ezt kimondani, de valamelyest egyet értek a rajongók véleményéve.
Egyébként szerintem innen a The Vampire Diaries fináléja volt a legeslegjobb. Én annyit sírtam rajta, Delena egy tökéletes befejezés volt. Viszont az, hogy Stefan meghalt, nekem olyan lelki traumát okozott, hogy azt elmondani nem lehet. Egyébként a Buffy, a Friends, a Gossip Girl, a Doctor House és a Revenge befejezése szerintem szintén nagyon jó lett. A többiről nem tudok véleményt mondani, mert nem ismerem. Vagyis még annyit tudok mondani, hogy a Two and Half Men befejezése borzalmas volt, de maga az egész sorozat egy olyan hányavetett hülyeség volt, hogy még nekem égett a pofám miatta.
Egyébként szerintem innen a The Vampire Diaries fináléja volt a legeslegjobb. Én annyit sírtam rajta, Delena egy tökéletes befejezés volt. Viszont az, hogy Stefan meghalt, nekem olyan lelki traumát okozott, hogy azt elmondani nem lehet. Egyébként a Buffy, a Friends, a Gossip Girl, a Doctor House és a Revenge befejezése szerintem szintén nagyon jó lett. A többiről nem tudok véleményt mondani, mert nem ismerem. Vagyis még annyit tudok mondani, hogy a Two and Half Men befejezése borzalmas volt, de maga az egész sorozat egy olyan hányavetett hülyeség volt, hogy még nekem égett a pofám miatta.
2017. március 14. 16:44
![]() |
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 ![]() |
Nem is tudom, nekem nem tetszett a Glee befejezése. Szerintem az egész sorozatot le kellett volna zárni a "második generáció" (Jake, Kitty stb.) után. Már nagyon unalmas lett, hogy a glee klub százszor elbukott, vagy csak majdnem elbukott, de aztán századszorra is feltámasztották. Akkor lehetett volna legkerekebb lezárása az egésznek, amikor Rachel befutott a Broadway-n. Az ő karakterének a fejlődése ott véget érhetett volna, teljesen elcseszték az egészet azzal, hogy bevállalta még azt a saját tévéshow-t. Konkrétan az egész sorozat az ő útját követte végig, hogy hogyan lett egy önző, ripacskodó tiniből egy igazán jó ember, ezzel a húzással pedig mintha az egész meg se történt volna, Rachel ugyanolyan emberként zárta, mint ahogy elkezdte. A legbénább az egészben, hogy ezek után mégis visszakapott szinte mindent, teles happy enddel a végén.
2017. március 14. 17:33
Ezek közül csak a Született feleségekeket néztem, és avval meg is voltam elégedve

2017. március 14. 18:00
![]() |
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1443 Csatolások: 336 Azonosító: 233579 ![]() |
Én nem sok sorozatot láttam ezek közül csak egy párat.
Itt van pl a: Jóbarátok, Doktor House, Így jártam anyátokkal, Angel, A rejtély. Ezeket a sorikat láttam és szerintem jó sorozat voltak
A Vámpírnaplók, Lost, Tuti gimi ezeket a sorozatokat csak néhány részét láttam de attól független szerintem ezek a sorik is jó voltak
Itt van pl a: Jóbarátok, Doktor House, Így jártam anyátokkal, Angel, A rejtély. Ezeket a sorikat láttam és szerintem jó sorozat voltak

A Vámpírnaplók, Lost, Tuti gimi ezeket a sorozatokat csak néhány részét láttam de attól független szerintem ezek a sorik is jó voltak

2017. március 14. 18:32
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Azt hittem lesz legalább valami magyarázat is hogy miért. Csak mert így lenne ésszerű. Nem pontozásra voltam kíváncsi hanem az érvekre. Ez így most csak pár szám egy ismeretlentől és az álláspontját se tudtuk meg a cikkírónak hogy mit miért...
2017. március 14. 18:34
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Amúgy a Született Feleségek végébe mi nem tetszett ennyi rajongónak?? Rendesen le lett zárva, megmenekültek a börtöntől minden happy volt! Nekem tökre tetszett a lezárása ennél jobb már nem is lehetett volna! Nem tudom miért ilyen elégedetlenek egyesek...
Kapcsolódó sztárok

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Minden együtt töltött pillanatba kapaszkodik Bruce Willis családja
Összehozta a családot a diagnózis.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Blake Lively szupercuki közös fotókat posztolt Taylor Swifttel és Beyoncéval
Az énekesnő premierjén járt.

Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Billie Eilish bejelentette, hogy queer
Az énekesnő erről nyilatkozott.

Paris Hilton elmagyarázza, miért választotta a béranyaságot
Paris Hilton elmagyarázza, miért választotta a béranyaságot
Két gyermeke született béranya által.

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben
Elmondta a véleményét a sztár.

Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Selena Gomez megerősítette, hogy kapcsolatban van
Kiderült, kivel randizik a színésznő.