Fanatica sensual- Plan B
Es fanática de lo sensual / Ő egy érzéki fanatikus
ella tiene una foto mía / Van neki egy képe rólam
y ya me la puedo imaginar / És már el tudom képzelni
lo que hace cuando esta sólita / Mit csinál, amikor egyedül van
Pero yo le voy a preguntar / De meg fogom kérdezni
y a escuchar su voz cuando se agita / És a hangját hallgatom ,mikor hullámzik
por su manera de respirar / Ahogyan lélegzik
puedo imaginarme lo que estas haciendo / El tudom képzelni, mi csinál
Si le hablo malo se pone intranquila / Ha rosszul beszélek vele, nyugalmatlan lesz
pasa su mano por todo su cuerpo / Az egész estén átfuttatja a kezét
cuando le digo todo lo que le haría / Amikor elmondok neki mindent, amit csinálnék
puedo imaginarme lo que esta haciendo / El tudom képzelni, mit csinál
Y eso que solo es una foto mía / És ez csak egy kép rolam
que pasara cuando nos encontremos / Mi történne, amikor találkozunk
de seguro que se lo explicaría / Biztos elmagyarázná
Cada vez que hablamos me dice que quieres verme / Mindig, amikor beszélünk, azt mondja, hogy látni akar
loca por conocerme, solo piensa en ese día / Megőrül, hogy megismerjen, csak arra a napra gondol
ver mi fotografía es lo que le daña la mente / A képemet nézi, ez az, ami az elméjét károsítja
con el cuerpo que tiene, dime quien no le daría / Azzal a testtel,ami neki van, mondd, ki nem adná neki?
Llama de madrugada, tan caliente como siempre / Hajnalban hív, olyan forró, mint mindig
me habla de una manera, que ni yo me atrevería / És úgy beszél, ahogy még én sem mernék
veremos lo que pasa cuando me tenga de frente / Meglátjuk, mi történik, ha előttem van szemtől szembe
es que al igual que ella, también pienso en ese día / Mert úgy mint ő, én is gondolok erre a napra
Es fanática de lo sensual / Ő egy érzéki fanatikus
ella tiene una foto mía / Van egy képe rólam
y ya me la puedo imaginar / És már el tudom képzelni
lo que hace cuando esta sólita / Mit csinál, amikor egyedül van
Noto que le gusto cuando ella me llama / Feljegyzem, hogy tetszem neki, amikor felhív
cuando me habla de travesuras en la cama / Amikor huncutságokról beszél nekem az ágyban
pone voz de deseo, hasta me echa fiero / Vággyal teli a hangja, ameddig engem is azzá tesz
que su fantasía, era cumplir la mía / Hogy az ő fantáziája betölti az enyémet is
Poco a poco relata, lo que le pasa en su casa / Apránként meséli, hogy mi történik az ő házában
debajo, de sus sabana escondida / Az elrejtett szavannája alatt
de como lo prefería, con pregunta insistía / Hogyan szeretném , kérdezi állandóan
hasta que en su juego me envolvía / Ameddig a játékában visszatértem
Dalszövegek fordítása
2016. június 11. 13:30
![]() |
kutyuska01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.08. Hozzászólás: 282 Csatolások: 3 Azonosító: 234261 ![]() |
Valaki le tudná nekem fordítani ennek a dalnak a szövegét? Meg & Dia - Fighting For Nothing
Köszönöm előre is!
Köszönöm előre is!

2016. szeptember 19. 22:55
![]() |
Brielleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 65 Csatolások: 1449 Azonosító: 131547 ![]() |

Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Újra rövid hajjal hódít Shawn Mendes
Elege lett a hosszú tincsekből.

Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Új szerelem? Lucy Hale a Riverdale sztárjával csókolózott
Együtt fotózták őket.

KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
KJ Apa véletlenül kiposztolt egy habfürdős videót, amelyet csak közeli barátainak szánt
Kis bakit követett el.

Demi Lovato bevallotta: háromszor stroke-ot, egyszer szívrohamot kapott túladagolása következtében
Demi Lovato bevallotta: háromszor stroke-ot, egyszer szívrohamot kapott túladagolása következtében
Hamarosan megjelenik dokumentumfilmje.

Hamarosan új filmben láthatjuk Regé-Jean Page-et!
Hamarosan új filmben láthatjuk Regé-Jean Page-et!
Elvállalt egy újabb szerepet.

Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Brit modellel vigasztalódik Olivia Wilde exe
Neki ie lett új partnere.