Emma:Nem ilyen egyszerű.
Hook:De lehetne.Bármit is tettél,bármit is akarsz jóvátenni,én már megbocsátottam neked.
Emma:Nincs szükségem bocsánatra.
Hook:Akkor tisztázzuk.Biztosíthatlak,hogy nem tettél rosszabbat nálam.
"Minden bűn megbocsátható,ha valaki szeret.És tévedtem korábban.Szeretlek,Emma Swan.Nem számít mit tettél." - Hook
Once Upon A Time

"Nyilván nem fogod máskor eljátszani a bizalmam,mivel soha többet nem fogok megbízni benned!" - Chanel
Scream Queens
"A titok súlya végre eltűnt a vállamról.Felemelő érzés." - Ichabod
Sleepy Hollow
"Vigyázz, hogy kit engedsz magadhoz közel. Mert előfordul, hogy olyanok kerülnek közel a szívedhez, akik nem érdemlik meg a szereteted. A jó arcukat mutatják feléd sokáig. De ne aggódj, idővel úgy is rájössz az igazságra, hogy kik is ők valójában. Megszerettetik magukat, majd hátba döfnek egy váratlan pillanatban. És úgy érzed az egyik feled meghalt. De soha ne légy szomorú ilyen emberek miatt!"
"Sokan elfelejtik, vagy fel sem ismerik, hogy a döntéseik és gondolataik befolyásolják az életüket, és amit sorsnak vagy véletlennek hívnak, az valójában gondolataik és cselekedeteik végeredménye. Könnyebb egy tőlünk független 'valamire' hárítani a felelősséget, mint felvállalni azt és szembenézni önmagunkkal. Az emberek legnagyobb félelme nem a "mi lesz ha..", hanem a "mi van bennem" " - Egy facebook tag írta.Teljesen igaz..

"Sosem tudhatjuk, mi húzódik meg egy-egy mosoly, egy-egy tekintet mögött. Hogy mennyi fájdalom, kétség, csalódás gyötörhet egy mosolygó embert legbelül – úgy, hogy közben a nagyvilág ebből vajmi keveset érzékel. Van abban valami, hogy néha nem azért mosolyog valaki, mert olyannyira vidám, hanem mert olyannyira erős…"
"Egy baj van a mai világgal,de az nagy!Ha elromlik valami,nem meg javítjuk.Hanem kidobjuk,mert van új.Ami pótolja a régit,s ez a párkapcsolatokra igaz a legjobban!"
"A mosoly az a kulcs, mely valamennyi ember szívének zárját nyitja."
"A legnagyobb baj az, hogy sohasem tudjuk egymásról biztosan, ki kicsoda. Az emberek összejönnek, összetársulnak, széjjelmennek, kavarognak, és sohasem tudják biztosan, hogy ki az, aki mellettük van. Ki az? Igen, ez a legnagyobb baj, látod, a világon. Csak néha tudják meg egymásról az igazat. Néha. És csak akkor, ha már késő..."