Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2014. július 04. 23:01
Egészen nagyon jól tudok angolul, de szerintem minden tudásom elrepülne a fejemből egy fél pillanat alatt. Ahogy ezt mifelénk mondják, fangörcsöt kapnék és csak kis híján tudnám visszafogni a sikítást... próbálnék kinyögni valamit és segíteni neki, de elmondanám, mekkora rajongója vagyok és minimum tíz percig ölelgetném magamhoz.
2014. július 04. 23:02
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline |
Megmondanám neki, hogy nagyon rossztól kérdi, mert én még a saját falumban és videojátékokban is eltévedek.
1 felhasználónak tetszik:
WhollyGrobanite
2014. július 05. 07:59
A házamba csalogatnám ès megmondanàm neki h itt a kávézó itt lehetsz egész nap, és nálam lakna (csak álmodozok)
2014. július 12. 18:43
Az olyan OMG lenne ha Danielle pont engem szólítana le
Egyébként kérek természetesen egy autogrammot, kb 2 db közös fotót, majd utána, megkérdezem hova szeretne eljutni, és útba igazítom. Vagyis hát megyek vele De persze kilyukadunk egy nagyon rossz helyen, mert pocsék navigátor vagyok
Egyébként kérek természetesen egy autogrammot, kb 2 db közös fotót, majd utána, megkérdezem hova szeretne eljutni, és útba igazítom. Vagyis hát megyek vele De persze kilyukadunk egy nagyon rossz helyen, mert pocsék navigátor vagyok
2015. május 07. 17:46
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Valószínűleg elájulnék. Ha nem, akkor megmondanám neki, hogy köszönöm, hogy mindig erőt ad nekem a zenéjével, kérnék Tőle egy aláírást, majd útbaigazítanám.
WhollyGrobanite
2015. május 08. 15:13
WhollyGrobanitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 156 Csatolások: 13 Azonosító: 226935 offline |
Tyűűű háát ööö ... először igy kezdeném az tuti Amúgy sem vagyok jó beszélő szóval angolul sem igen merek megszólalni, de azért megpróbálnám útba igazitani ... ó vagy inkább nem is ! Maradjon csak itt és mindig az útjába tévedek hogy útbaigazitást kérjen ... amig nem lesz gyanús
2015. május 13. 17:30
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Ha véletlenül, netán, esetleg, összefutnék vele/velük az utcán, valószínűleg elsétálnék mellette, hiszen sokszor láttam már hozzájuk kísértetiesen hasonlító embereket tök random az utcán, és ezt is betudnám hallucinációnak.
De, ha hozzám szólna, ráadásul angolul, akkor már a poén kedvéért rákérdeznék a nevére, és ha benyögi, hogy ő az a bizonyos xy, akkor sírva fakadnék, autogramot kérnék, a telójával lefotóztatnám magunk, aztán elkérném a skype címét, vagy hogy tegye fel a netre - tudniillik, az én telefonom kamerája sz.r, és helyben elásnám magam műanyag kanállal, ha ráeszmélne, ő a háttérképem, justkidding, felhő a hátterem :D - mert onnan akkor letöltöm. És ha még mindig érdekli merre kell menni, akkor elkísérném személyesen, mert azértmégiscsak. :3
De, ha hozzám szólna, ráadásul angolul, akkor már a poén kedvéért rákérdeznék a nevére, és ha benyögi, hogy ő az a bizonyos xy, akkor sírva fakadnék, autogramot kérnék, a telójával lefotóztatnám magunk, aztán elkérném a skype címét, vagy hogy tegye fel a netre - tudniillik, az én telefonom kamerája sz.r, és helyben elásnám magam műanyag kanállal, ha ráeszmélne, ő a háttérképem, justkidding, felhő a hátterem :D - mert onnan akkor letöltöm. És ha még mindig érdekli merre kell menni, akkor elkísérném személyesen, mert azértmégiscsak. :3
2015. május 14. 21:28
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Próbálnék nem fangirl módba kapcsolni, hanem köszönnék, megmondanám, hogy tudom merre van az irány, és hogy egyébként nagy rajongója vagyok, és ha nem gond, készítenék vele egy közös képet, utána pedig megköszönném vagy ezerszer, és elmondanám, hogy mennyire badassnek tartom, aztán útbaigazítanám vagy elkísérném, de azért próbálnék úgy viselkedni vele, mintha nem ő lenne a kedvencem, hogy ne nézzen teljesen őrültnek, és esetleg váltanék vele pár szót néhány dologról.
Aztán, amikor hazaértem, szétposztolnám mindenhova 620 ezerszer a közös képet és átmennék őrült fangirl módba és be kéne nyugtatózni.
Aztán, amikor hazaértem, szétposztolnám mindenhova 620 ezerszer a közös képet és átmennék őrült fangirl módba és be kéne nyugtatózni.
2015. május 14. 23:40
szantoszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.18. Hozzászólás: 236 Csatolások: 1 Azonosító: 226324 offline |
Uf, valószínűleg vennék egy nagy levegőt, aztán - lévén az angol sohasem volt az erősségem - megpróbálnám felfogni, hogy mit kérdez. Aztán megkérném, hogy csípjen meg, biztosan ébren vagyok - e? Mire ő nagy valószínűséggel hülyének nézne és megpróbálna menekülni. De ha már egyszer egy sötét mellékutcában vagyunk, hátulról fejbe vágnám, megkötözném, elrabolnám, aztán addig tartanám fogva az ágyneműtartóban, amíg időpontot nem kapunk az anyakönyvvezetőhöz...
Á, csak egy kicsit vagyok kattant...
Á, csak egy kicsit vagyok kattant...
Cute girl 998
2015. május 26. 23:41
princess254698visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 145 Csatolások: 43 Azonosító: 243920 offline |
úristen:D nemtudnák szóhoz jutni..( nemvagyok nagy angolos:D),elmagyaráznám kézzel láábbal ,hoyg mi hoyg meree.. de csak akkor engedném el ha csináltunk vagyv 50képet:DD autogram ,még egy piára is meghívnám:DDD
2015. június 03. 16:43
öhm.. először is a szám elé kapnám a kezem, nehogy elsikítsam magam, és más körbeugrálja. Aztán, mivel nem vagyok valami jó angolos, valahogy elhablatyolnám neki, hogy merre menjen, és megkérdezném, hogy ha nem baj szívesen elkísérem, és beszélgetnénk, hogy hogy van meg ilyenek.
2016. február 25. 11:12
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
meghallanám az ébresztőórát...
2016. március 12. 05:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Először tuti rákérdeznék, hogy tényleg ő e azaz adott sztár, ugyanis egy hónapja a munkahelyemen az egyik szülő megszólalásig hasonlított az Odaátbeli Luciferre, Mark Pellegrinóra. Csak akkor esett le, hogy nem ő, amikor a f*szi magyarul kért segítséget. Na, mondom, még jó hogy nem angolul kezdtem el beszélni hozzá. Amúgy kedvesen útba igazítanám, és, ha nem siet akkor megkérném, hogy csináljunk egy közös fotót, no meg dobjon meg egy aláírással. Mondjuk Budapest mostanság elég sok forgatásnak ad otthont, hátha esetleg mégis csak megtörténik amikor éppen jövök megyek. Ki tudja mit hoz a Sors...
2016. március 12. 06:16
Tyűhaaa.... Hát természetesen sehítek neki és közben beszélgetek vele.
2016. május 29. 14:53
Elirányítanám a lakásomhoz, vagy megmondanám, hogy elkísérem.
Ja, persze nincs nekem ennyi bátorságom. Egyértelműen makognék összevissza valamit (főleg mivel nem magyar a kedvenc színészem) aztán nagy nehezen elmagyaráznám merre kell menni. Esetleg lehet tényleg felajnlanám neki, hogy elkísérem és próbálnék vele makogni valamit, de úgy is vagy ő vagy a testőrei leráznának. Szóval csak nagynhezen - hat óra múlva - kinyögném, hogy merre kell menni és cserébe kérnék egy közös képet.
Ja, persze nincs nekem ennyi bátorságom. Egyértelműen makognék összevissza valamit (főleg mivel nem magyar a kedvenc színészem) aztán nagy nehezen elmagyaráznám merre kell menni. Esetleg lehet tényleg felajnlanám neki, hogy elkísérem és próbálnék vele makogni valamit, de úgy is vagy ő vagy a testőrei leráznának. Szóval csak nagynhezen - hat óra múlva - kinyögném, hogy merre kell menni és cserébe kérnék egy közös képet.
2016. június 26. 18:04
Lehet,hogy elájulnék.Segítek neki és kérek töle autogarmot meg pár képet csinálok vele.
2016. június 26. 19:47
Hát nem tudom, hogy a siralmas angolommal, hogyan tudnék neki szóban segíteni, az lenne a legegyszerűbb, ha magammal rángatnám, hogy "gyere, mutatom inkabb az utat". Ez persze nehéz lenne számomra, mivel mégis a kedvencem állna előttem, szóval az a maradék angol tudásom is elpárologna belőlem De megoldanám a helyzetet. Meg persze nálunk se maradhatna el a közös kép - autogram kombó, az természetes ^^
2016. június 26. 20:16
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Először is a boldogságtol sikítoznék és majdnem elájulnék. Majd mondanám neki (persze angolul) hogy úrusten te vagy az. És én még azt is kinézném magambol, hogy elkezdenék sírni xd. Aztán mondanám neki, hogy bocsi de nem beszélek annyira angolul, és kérnék tőle aláírást meg képet. Kb ennyi
2016. június 27. 15:06
Keresnék valakit, aki tud angolul, és tolmácsként használnám, majd áradoznék egy sort, tuti, hogy megölelném, és elmondanám, mennyire hálás vagyok neki azért, hogy a zenéje kihúzott a bajból. Ja, igen, és aztán közölném vele, hogy nem tudom útba igazítani, mert nem odavalósi vagyok.
2016. június 27. 22:44
Magamat ismerve totál biztos, hogy nem hinnék a szememnek, azt hinném, hogy valami hasonmás, szóval rákérdeznék, hogy ,,Bakker, most komolyan te vagy Brody Dalle??" (csak persze angolul ) Aztán mikor összeszedem ájult kis testem a betonról, megpróbálnám elmagyarázni neki, hogy rohadtmód nincs navigációs készségem..De azért egy közös képet lőnék vele, annyi szent
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.