Egy, ami biztos: nem kapnék levegőt, és majdnem elájulnék.
Kettő: szívesen segítenék neki, még akkor, ha nem nagyon ismerem a környéket xd.
Három: ha elvezettem arra a helyre, ahova szeretett menni, megköszönné, és átölelne. És megadja a telószámát. :3
Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2014. január 16. 12:55
2014. január 18. 17:34
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8821 Csatolások: 220360 Azonosító: 59785 offline |
Miután csinálnék a fejemben egy gyors Ctrl+Alt+Del-t, hogy "kifagyjak", útbaigazítanám és hogy ne fedjem fel az inkognitóját, nem kérek tőle autogramot és képet sem (bár nehezemre esne). Este pedig ráérek azon gondolkodni, hogy mit keresett ő Magyarországon.
2014. január 18. 17:42
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3035 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline |
Biztos nem sikítoznék, mert akkor megijesztetném, hogy ő megijesztetett és akkor már biztos nem adna fotót mert akkor más is odajönne és ezzel lebuktatnám
Először elmondanám neki amit kell, autogram-ot csak akkor kérnék ha van nálam toll, de fotót TUTI hogy készítenék, beszélnék vele és megölelném
Először elmondanám neki amit kell, autogram-ot csak akkor kérnék ha van nálam toll, de fotót TUTI hogy készítenék, beszélnék vele és megölelném
2014. január 18. 17:45
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline |
Nem lehetne letörölni rólam a vigyort:DD Azért nem sikitoznék mert hülyének néznexd Am megmutatnám hogy merre menjen csinálnék vele közös képet autógrammot meg mindent:3 aztán hazzamennék és szétsikoltanám meg sírnám a fejem
2014. június 24. 20:23
Nem kapnék levegőt, elájulnék, közös képet készítenék, autogramot kérnék, aztán útbaigazítanám.
2014. június 24. 20:32
Először is megkérdezném, siet-e. Ha azt mondja, nem, akkor - mivel Petrás János (a Kárpátia énekese) a kedvenc sztárom - elkezdenék vele Magyarországról társalogni (úgy érzem, az egy hosszú dolog lenne), kérnék tőle aláírást, csinálnék vele még egy közös képet, aztán útbaigazítanám.
2014. június 24. 20:34
Nem tudnék megszólalni,mosolyognék, nem kapnék levegőt.Később amikor magamhoz tértem képet kérnék,és aláírást. Utána segítek neki
2014. június 24. 20:45
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Hát, először is rohamot kapnék Majdnem elájulnék (de lehet, hogy nem csak majdnem) majd próbálnám fegyelmezni magam, miközben belülről boldogan visítanék és ugrálnék) aztán kérnék autogramot + közös fotó. Aztán váltanék vele pár szót (persze csak ha nem zavarom) végül útbaigazítanám
2014. június 24. 21:42
Először össze vissza beszélnék, majd valahogy kinyögném, és persze utána kérnék egy autogramot.
2014. június 24. 21:55
Megőrülnék, össze - vissza sikítoznák, persze közben csak kinyőgném, hogy merre is kellene mennie, de az autogramm és egy közös fotó nem maradhat el semmiképpen.
2014. június 25. 13:19
anna89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 724 Csatolások: 3 Azonosító: 147061 offline |
Ugye odajönne, megkérdezné, én meg nem szólalnék meg. Egy jó darabig. És ha addig nem ment el, direkt nem mondom el hogy merre kell menni, ha már itt van Magyarországon koncertezzenek is már itt.. Amúgy nem, kérnék autogrammot, meg a közös fotó is jó lenne. Aztán kiraknám facebookra profilképnek és menőznék vele. Ja meg útbaigazítanám.
2014. június 25. 13:56
Evcsuu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.23. Hozzászólás: 638 Csatolások: 2 Azonosító: 186479 offline |
Odajönne, nem sikítoznék, mert tudom hogy azt utálják, majd egy széles vigyorral azt mondanám, gyere, majd én elvezetlek
Na, és akkor elvezetem, ahova kérte, de nagy önüralom kellene ahhoz ne zárjam be a szobámba, egy ketercbe, és az út végén autógramm, selfie, fotó, mégtöbb fotó, miniinterjú.
Na, és akkor elvezetem, ahova kérte, de nagy önüralom kellene ahhoz ne zárjam be a szobámba, egy ketercbe, és az út végén autógramm, selfie, fotó, mégtöbb fotó, miniinterjú.
2014. június 25. 14:02
szjgervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 233 Csatolások: 64 Azonosító: 225868 offline |
próbálék normális maradni és komolynak tünni de ott elbuknék ha justin bieber vagy children of distance fiuk közül lenne vallaki.. és valószinű a nyakába ugranék.. de egy közös fotót szereznem kéne
2014. június 25. 17:37
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Megmondanám neki, hogy merre kell menni. XD Bár én heti rendszerességgel tévedek el a városban, így ha a helyében lennék nem igazán bíznék magamban. Esetleg kérnék tőle egy aláírást emlékbe.
2014. június 25. 17:40
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline |
Ha Liam Payne megszólítana az utcán először elájulnék aztán elkísérném a megfelelő helyre.
2014. július 02. 16:44
1. Bemutatkoznék.
2.Elvezetném arra a helyre ahva menni szeretne, nehogy eltévedjen. Közbe beszélgetnék vele.
3.Ha megérkeztünk mondanám ,hogy örülök hogy megismertem, és közö képet csinálnék. Meg autogrammot kérnék
2.Elvezetném arra a helyre ahva menni szeretne, nehogy eltévedjen. Közbe beszélgetnék vele.
3.Ha megérkeztünk mondanám ,hogy örülök hogy megismertem, és közö képet csinálnék. Meg autogrammot kérnék
2014. július 02. 18:32
Mivel nem tudok angolul ezért szerintem autogrammot és képet kérnék de arra a helyre sajnos nem tudnám elkisérni.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.