Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2013. január 06. 00:09
Denalidetective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6318 Csatolások: 5685 Azonosító: 31534 offline |
Természetesen útbaigazítanám, ha tudnám, hogy hol van, ahová szeretne menni. Mondanám, hogy kérnék egy közös képet, de már van. Na jó, azért nem volna rossz még egy.
2013. január 07. 20:51
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Fangörcsöt kapnék, sírnék örömömben, tócsává folynék.
De az valószínű, hogy a szemem minimum könnybe lábadna. És talán még el is ájulnék.
Aztán azt hiszem...a drága nyakába borulnék. Bár lehet, hogy addigra már elfutna.
Ha meg ott maradna...megerőszakolnám. Úgyis alacsonyabb nálam. És erősebb vagyok, mint a férfiak általában.
De az valószínű, hogy a szemem minimum könnybe lábadna. És talán még el is ájulnék.
Aztán azt hiszem...a drága nyakába borulnék. Bár lehet, hogy addigra már elfutna.
Ha meg ott maradna...megerőszakolnám. Úgyis alacsonyabb nálam. És erősebb vagyok, mint a férfiak általában.
2013. február 10. 16:54
Megpróbálnék nem elájulni, aztán elmondanám, hogy mennyire szeretem, kérnék egy-két közös fotót és egy aláírást, aztán ha akarna, beszélgetnék vele, és elmagyaráznám, hogy mit merre talál. Feltéve, hogy tudom.
2013. február 10. 21:09
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
na álmodozzunk próbálnék normálisan viselkedni és segítenék neki eltalálni oda ahova akar, ha meg én se tudnám akkor hazavinném, hogy megpihenjen és megkínálnám valamivel közbe beszélgetnénk, utána biztos tartaná a kapcsolatot velem amiért ilyen rendes voltam
2013. február 11. 14:50
Fel sem fognám mit mond/kérdez, mert a németek túl gyorsan beszélnek, én meg nem vagyok olyan profi, hogy megértsem
2013. február 11. 14:57
Úhh, hát ledöbbennék. Utána összeszedném magam, és segítenék neki, majd kérnék egy autógrammot, meg csinálnánk pár közös képet^^
2013. február 11. 19:51
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9305 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Segítenék neki eltalálni az úticéljához és közben igyekeznék normális maradni Autogramot tuti nem kérnék, egy közös fotót pedig nem mernék.
2013. február 11. 19:52
Először talán megkérdezném tőle, hogy tényleg ő az-e, aztán természetesen útbaigazítanám, és ha már úgyis ott van akkor egy autogram és közös kép biztos belefér az idejébe.
2013. március 07. 17:03
loveoceana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 867 Csatolások: 552 Azonosító: 195648 offline |
Kérnék tőle egy autogramot, lefotóznám magm vele, megkérdezném, mikor lesz koncertje és eligazítanám.
2013. március 07. 17:07
Előbb összekaparnám magam a földről (kérdés mennyi idő alatt sikerülne), aztán útba igazítanám, de kérnék tőle egy közös képet és egy autogramot is.
2013. március 29. 18:30
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Először is úgy tennék, mintha egy térképet keresnék, aztán a háta mögé lopakodnék, kloroformmal elkábítanám és elrabolnám! xD
csak viccelek!
Nos, megpróbálnék erős maradni, hgy ne ájuljak el! Aztán útbaigazítanám, és felajánlanám a szeméyes kíséretemet a kívánt úticélig, de mindenesetre, egy autogram és közös kép nélkül nem ereszteném el! Bár én még egy ölelét is kierőszakolnék, szerintem az még belefér!
csak viccelek!
Nos, megpróbálnék erős maradni, hgy ne ájuljak el! Aztán útbaigazítanám, és felajánlanám a szeméyes kíséretemet a kívánt úticélig, de mindenesetre, egy autogram és közös kép nélkül nem ereszteném el! Bár én még egy ölelét is kierőszakolnék, szerintem az még belefér!
2013. március 29. 18:57
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Útbaigazítanám, aztán elmondanám neki, hogy nagy rajongója vagyok mindennek amit csinál és megkérdezném, hogy lenne-e ideje egy autogramra, közös fotóra, esetleg megmutathatnám-e neki a környék legjobb cukrászdáját...
2013. május 30. 19:54
Vigyorogva elmondanám neki, merre tovább, aztán kérnék tőle egy aláírást, valamint egy közös képet, majd mikor odaért, ahová tereltem (a házamhoz), bezárnám. xD Na oké, azért a bezárós részt nem, de egy fotót kierőszakolnék belőle.
2013. június 05. 11:17
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Hmmm először megszólalni sem tudnék a csodálkozástól, utána elmondanám neki, hogy mennyire szeretem, útba igazítanám és megkérném, hogy adjon egy autogramot és készíthessek egy képet
2013. június 07. 15:30
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline |
Hát totál hülyének nézne szerintem. Lehet,hogy fel sem fognám,hogy ő az,azt hinném valami hasonmás vagy mit tudom én. Aztán ha leesik,hogy mi van akkor ha tudok segítenék neki,sőt lehet el is kísérném a helyig,meg persze kérnék közös fotót.
2013. június 07. 15:42
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline |
Autogram,fotó..elmondanám mennyire szeretem,meg ilyesmi
2013. június 12. 21:03
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline |
Én nagyon örülnééééék!!!
Fantasztikus lenne
Először is elmondanám, hogy merre menjen és ha lehet, akkor kérnék tőle egy autogrammotmeg egy közös képet is, aztán megköszönném és csodás napot kívánnék neki
Fantasztikus lenne
Először is elmondanám, hogy merre menjen és ha lehet, akkor kérnék tőle egy autogrammotmeg egy közös képet is, aztán megköszönném és csodás napot kívánnék neki
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.