Ezt csinálnám:
Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2011. július 12. 23:48
Mióta Londonban élek sokszor elképzeltem már a szituációt, hogy belebotlok Rupert Grintbe De gondolom ő jobban ismeri Londont mint én, úgy hogy ha le is szólít az nem ezért lesz, mert eltévedt.
2011. július 17. 18:49
Miután repülősóval felébresztenének az ájulásból,autogrammot kérnék tőle és egy fényképet,megmutatnám az egész várost,a végén meghívnám egy italra és addig nem engedném el,amíg meg nem adja a telószámát!!
2011. július 17. 19:58
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1783 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline |
Meglepődnék, zavarba jönnék. Hívnák egy tolmácsot, mert én egyáltalán nm tudok se angolul, se spanyolul. Útmutatást adnák neki.Csinálnák vele vagy 120ezer fényképet, beszélgetnék vele, elkérném tőle a számát. Persze, vagy százszor elmondanám neki, hogy nem adom meg senkinek a telefonszámát. Autogrammot kérnék tőle. Bálványoznám-persze nem mintha most nem ezt teszem. Adnák neki egy jó pár puszit, ha megengedné.
Bár nincs sok esélye annak, hogy találkozzak vele.
Bár nincs sok esélye annak, hogy találkozzak vele.
2011. július 17. 20:08
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4157 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát attól tartok, hogy nem én lennék az a szerencsés, "rajongó", akibe belefutna a kedvencem!
De, ha nagy mákom lenne és tényleg összefutnánk, akkor tuti hogy felsülnék, mert
ad 1: nem nevezném az angoltudásom perfektnek, enyhén szólva kezdetleges!!!
ad 2: tuti, hogy még csak a nyakába se tudnék ugrani, mert mögötte állna két manus, akik minimum kétajtós szekrényeknek néznek ki!
ad 3: ha lenne akkora szerencsém, hogy nincsenek testőrök, akkor lenne nem kívánatos barátnő(menyasszony, feleség.. vagy mit tudom én mi!!!), aki meg is tépne...
ad 4: mire is kérhetnék aláaírást, sosincs nálam normálisan kinéző papírlap, de még egy fecni sem!
De, ha nagy mákom lenne és tényleg összefutnánk, akkor tuti hogy felsülnék, mert
ad 1: nem nevezném az angoltudásom perfektnek, enyhén szólva kezdetleges!!!
ad 2: tuti, hogy még csak a nyakába se tudnék ugrani, mert mögötte állna két manus, akik minimum kétajtós szekrényeknek néznek ki!
ad 3: ha lenne akkora szerencsém, hogy nincsenek testőrök, akkor lenne nem kívánatos barátnő(menyasszony, feleség.. vagy mit tudom én mi!!!), aki meg is tépne...
ad 4: mire is kérhetnék aláaírást, sosincs nálam normálisan kinéző papírlap, de még egy fecni sem!
2012. augusztus 02. 15:09
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Azon gondolkodnék mit mondott.
2012. augusztus 02. 15:14
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Vakarnám a fejem, aztán megkérdezném, tud-e németül, és ha igen, útba tudom igazítani, ha meg nem, akkor meg elszaladok
De úgysem mostanság találkoznék vele, addig meg megtanulhatok angolul
De úgysem mostanság találkoznék vele, addig meg megtanulhatok angolul
2012. augusztus 02. 18:44
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline |
Egy (hosszú) pillanatra azt hiszem, hogy nem kapnék levegőt... Aztán dadognék valami olyas félét, hogy: "Tessék?" - költői kérdés-. És elmondanám neki, de nem, nem engedném el ölelés, fotó...(megbeszélt találkozó nélkül )
2012. augusztus 05. 15:12
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Szószerint lefagynék vagy sokkot kapnék
Aztán mikor kijózanodtam,autogrammot és közök képet kérnék
És megkérdezem,hogy nincs-e kedve feljönni hozzánk,amíg érte nem jön valaki.És ha tényleg feljön hozzánk,akkor én biztos nem engedem soha az életben
Aztán mikor kijózanodtam,autogrammot és közök képet kérnék
És megkérdezem,hogy nincs-e kedve feljönni hozzánk,amíg érte nem jön valaki.És ha tényleg feljön hozzánk,akkor én biztos nem engedem soha az életben
1 felhasználónak tetszik:
Rebus0312
2012. augusztus 05. 15:15
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline |
paul wesley elötem állna gyerekek én el ájulnék de am meg kérdezném hová akar menni és elkisérném
2012. augusztus 07. 11:23
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline |
Egyhelyben állnék,megse tudnék szólalni..de elmondanám h merre menjen,és azt is megmondanám neki,hogy imádom.Kérnék tőle autogrammot meg fényképet készítenék vele.
Ian S <3 Taylor L. <33
Ian S <3 Taylor L. <33
2012. augusztus 07. 11:31
Először azt hinném, hogy valamiféle jól sikerült hasonmás, mert ugyebár ismerjük a legendát, hogy állítólag valahol mindenkinek van egy alteregója. Végül - persze miután útbaigazítanám, megköszönné és elválna az utunk valószínűleg örökre - rájönnék, hogy TÉNYLEG a híres személy állt velem szemben, ekkor villámszerű felismerésemre kétféleképpen reagálnék: a., verném a fejem a falba, hogy még egy közös képet sem tudtam intézni (nekem nem firkantott aláírás kellene ilyen esetben) vagy b., örülnék, hogy nem csináltam komplett hülyét magamból, mikor - ha külföldi sztárról lenne szó - tört angolsággal, hulla sápadtan próbálnám elmagyarázni mi hol van szülővárosomban. A hangsúly a 'próbálnám'-on van, mert angoltudásom elvesztése mellett persze még a saját nevem sem jutna eszembe.
2012. augusztus 07. 11:35
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Remegő térdekkel odasomfordálnék Rihanna elé, majd nyivákoló és akadozó hangon azt mondanám neki: 'nem tudom'. Majd összeesnék.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. augusztus 07. 11:38
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Útbaigazítanám,h ÉN merre lakom,h oda jöjjön
Najó,ezt valószínűleg úgyse merném megcsinálni Valószínűleg el nem ájulnék,elvégre a hírességek is emberek.Talán pár pillanatig csak bambám néznék rá,de egy közös kép és autogram után megpróbálnék valami értelmes útbaigazítást elnyökögni
Najó,ezt valószínűleg úgyse merném megcsinálni Valószínűleg el nem ájulnék,elvégre a hírességek is emberek.Talán pár pillanatig csak bambám néznék rá,de egy közös kép és autogram után megpróbálnék valami értelmes útbaigazítást elnyökögni
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.