Meglepődnék. Aztán... szerintem felajánlanám, hogy elkísérem - ha messzebb akar menni, elvinném kocsival -, és kérnék egy autogrammot is, és elmondanám, mennyire imádom, és miért
Persze, ha lenne elég bátorságom hozzá
Mit csinálnál, ha a kedvenc sztárod leszólítana az utcán, hogy eltévedt?
2013. június 13. 08:29
2013. június 15. 13:24
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
Sikítanék,ugrálnék,segítenék nekei,kérnék közös képet meg autógrammot,aztán tovább sikítanék.
2013. június 15. 14:19
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
Hazavinném. Mármint nálunk haza.
2013. június 15. 14:29
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
Hát elöször biztos meglepödnék ,de kérnék autogramot és persze sedítenék neki
2013. június 25. 21:47
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.06.21. 00:15)
Bemutatkoznék neki, s segítenék is, ha tudok. Persze az autogram kérés sem maradna el, amit egy képpel örökítenék még meg.
hát én nem másznék rá,maradnék természetes,de legalább egy kép vagy talán egy autogram ne maradjon ki és a végén esetleg talán egy puszi,de csak az arcára
2013. július 16. 20:01
Hát segítenék neki közös kép meg aláírás meg öszeköltözök vele XD És továbbá elájulnék
2013. július 18. 01:14
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Először is biztos azt hinné hogy néma vagyok mert meg se tudnék szólalni...Aztán pedig össze vissza ölelgetném ... És haza vinném *--* ...
Mondjuk egy japán ember tuti nem sétálna Magyarországon csak úgy
Mondjuk egy japán ember tuti nem sétálna Magyarországon csak úgy
2013. július 22. 13:14
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
Hát a kedvenc sztárom spanyolul beszél.És épp ezért is tanulok spanyolt,hogy ha egyszer szerencsém lesz vele.Hát először útbaigazítanám,majd autogrammot kérnék és egy fotót.
2014. január 12. 14:50
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline |
Hát úgy sorrendben:
Elájulnék,
rávenném, hogy a rokona lehessek,
közös kép+ autogramm,
megint elájulnék. ^^
És utána megmondanám hova menjem.. Ahova mennék én is. ^^
Na az már más kérdés, mit tennék, ha a kedvenc énekesem állna előttem. :erre nincs jó szmájli: (Freddie Mercury) Háát azt nem tudom leírni mit éreznék.
Elájulnék,
rávenném, hogy a rokona lehessek,
közös kép+ autogramm,
megint elájulnék. ^^
És utána megmondanám hova menjem.. Ahova mennék én is. ^^
Na az már más kérdés, mit tennék, ha a kedvenc énekesem állna előttem. :erre nincs jó szmájli: (Freddie Mercury) Háát azt nem tudom leírni mit éreznék.
1 felhasználónak tetszik:
BarbieFan
2014. január 12. 15:04
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Hát az attól függ. Mert ha az amerikai kedvencemmel találkoznék, valószínűleg meg is érteném amit mond Először meglepődnék, majd mosolyognák, mint a vadalma. Ezután elmondanám neki, hol van amit keres, esetleg felajánlanám, hogy elkísérem, nehogy eltévedjen. Aztán persze kérnék tőle egy gyors autogramot, és ha tényleg nem sietős akkor egy képet is. De utóbbi elhagyható.
Ha dél-amerikai vagy arab kedvencemmel találkoznék akkor azt se érteném mit mond, mert alap szavakon túl (köszönöm, köszöntések stb) egyik nyelv se az erősségem
Ha dél-amerikai vagy arab kedvencemmel találkoznék akkor azt se érteném mit mond, mert alap szavakon túl (köszönöm, köszöntések stb) egyik nyelv se az erősségem
2014. január 12. 15:09
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Hát először, biztos elkezdenék sikítani, de abbahagynám, nehogy kiderüljön ki ő.. xd Persze segítenék neki, ha tudok, esetleg elkísérném, és kérnék tőle autogramot és ha belefér, talán egy képet is.
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Kiderült, miért érhetett véget Jessica Alba és Cash Warren házassága
Újabb hírek a válásról.
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Zendayát teljesen váratlanul érte a lánykérés
Nem számított rá, hogy megtörténik.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Vége van! Szakított Austin Butler és Kaia Gerber
Három évig alkottak egy párt.