Folytatás innen.
Legutóbb a Heat Wave - Hőhullámot olvastam (Castle), illetve King Tortúráját. A rendelt csomag pedig megjött, hozzájuk is láttam
Olvasol? II.
2014. július 15. 13:43
2014. július 15. 13:44
Igen. Suzanne Collins - Futótűz
2014. július 15. 18:12
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Huhúúú, második topik. Most Nora Roberts MacGregor-sorozatát olvasom újra. A Királyt Skóciának! című részét befejeztem, most A sors viharában van soron.
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
sziv55
2014. július 22. 09:10
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Cassandra Clare - A Végzet Ereklyéi 4. könyv - Bukott angyalok városa
A múltkor tévedtem.Nem a 3. könyv volt a legjobb hanem ez.Valóban részről részre egyre jobb a történet.Sajnos az 5. rész még nincs meg így várnom kell az olvasásával,de alig várom,hogy azt is elkezdhessem. Jace és Clary szerelméért oda vagyok.
Viszont a könyvtárból kivettem Anna Sheeman - A Long,Long Sleep - hosszú álom című könyvét.A 68. oldalnál tartok eddig elég érdekes,de jó.
A múltkor tévedtem.Nem a 3. könyv volt a legjobb hanem ez.Valóban részről részre egyre jobb a történet.Sajnos az 5. rész még nincs meg így várnom kell az olvasásával,de alig várom,hogy azt is elkezdhessem. Jace és Clary szerelméért oda vagyok.
Viszont a könyvtárból kivettem Anna Sheeman - A Long,Long Sleep - hosszú álom című könyvét.A 68. oldalnál tartok eddig elég érdekes,de jó.
8 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Average Girl,
Szandi0820,
Sunwell,
Cintii,
Nina 10,
An_d_a,
Minimanó94
2014. július 22. 09:54
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Éjjel fejeztem be Az éhezők viadalát.
Most A szürke ötven árnyalatát olvasom.
Most A szürke ötven árnyalatát olvasom.
2014. július 22. 09:59
George R. R. Martin - Királyok Csatája
2014. július 22. 23:29
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Végre valahára sikerült megszereznem Cassandra Clare-től A hercegnő c. könyvet. Nem is tudom hány hete vadászok már rá. Eddig a Bane Krónikák néhány részén vegetáltam, de miután a negyedikben spoilereket találtam a CP2-re nézve, egy időre arról is le kellett tennem. De végre nálam van A hercegnő. Ennél már csak a magyar Mennyei Tűzre várok jobban. (Malec please)
P.S. Jem meg ne merj halni nekem!!
P.S. Jem meg ne merj halni nekem!!
2014. július 23. 11:43
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Penny Vincenzi- Csábító évek
A trilógia befejezése, szuper könyv.
A trilógia befejezése, szuper könyv.
2014. július 23. 21:50
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Egy A-Z-ig Narnia c. könyvet olvasok, ami kifejezetten érdekes, bemutatja az írót, a hátterét, és a könyvbeni utalásokat (Narnia) Jó könyv
1 felhasználónak tetszik:
encike264
2014. július 23. 22:11
Mindenki be van zsongva a Csillagainkban a hiba című könyvtől, meg is vettem, el is olvastam, de bár ne tettem volna. Időközben rájöttem, hogy talán nem is az író annyira szörnyű, hanem a fordítás felfoghatatlanul borzalmas. Az Alaszka nyomában érdekesen hangzik még az írótól, és más a fordítója is, szóval szerintem Green kap még egy esélyt. De a TFIOS nem akkora durranás, mint aminek be van állítva szvsz
2014. július 24. 20:19
Rebecca Donovan - Elakadó lélegzet
2014. július 24. 22:41
elin.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 19 Azonosító: 211858 offline |
Idézet (Dorykaaa @ 2014.07.23. 21:56)
Nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy aki olvasta a Csitt, csitt c. könyvet Becca Fitzpatrick-tól , az milyen véleménnyel van róla , megérie megvenni ?
Az igazat megvallva nem gondolom rossz könyvsorozatnak, egyszer olvasható, de maradandó élményt nem nyújt.
2014. július 26. 11:49
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2014.07.24. 20:13)
Charlaine Harris: Inni és élni hagyni
Egy ismerősöm ajánlotta, szóval tegnap kivettem a könyvtárból. Igazából nem rossz könyv, bár kicsit Alkonyat szaga van a dolognak, az Alkonyatot pedig gyűlölöm. Kissé ponyvának tartom ezt a könyvet, és a szöveggel is akadnak gondjaim, mert néhol értelmetlen (bár szerintem a fordítás tehet róla). Mindenesetre ha egész nap képes voltam ezt olvasni, nem lehetett olyan borzasztó. Terveim szerint holnap befejezem, aztán nekiállok a Zabhegyezőnek.
Egy ismerősöm ajánlotta, szóval tegnap kivettem a könyvtárból. Igazából nem rossz könyv, bár kicsit Alkonyat szaga van a dolognak, az Alkonyatot pedig gyűlölöm. Kissé ponyvának tartom ezt a könyvet, és a szöveggel is akadnak gondjaim, mert néhol értelmetlen (bár szerintem a fordítás tehet róla). Mindenesetre ha egész nap képes voltam ezt olvasni, nem lehetett olyan borzasztó. Terveim szerint holnap befejezem, aztán nekiállok a Zabhegyezőnek.
Az első kettő vagy három könyv fordítása borzalmas, kb. túl kell élni, de aztán nem rosszak. Igaz, szerintem limonádé mind, de az utolsó 2-3 kivételével az összeset olvastam. Egyszer olvasható azért a sorozat
2 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl,
Blackbird03
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.