Az első topikba írtam utoljára, azóta kivégeztem pár vékonyabb és vastagabb szerzeményt. Főleg képregényeket gyűjtögettem és olvasgattam, de volt pár 'rendes' könyv is.
Dan Wellstől már megismerkedtem a Partials trilógiával, aminek a 3. részét most vettem meg, az még várat magára, de nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Szóval Dan Wells másik trilógiáját - amit szerintem még simán tudna folytatni - a Nem vagyok sorozatgyilkos könyveket szereztem be, egyszerre a hármat, néha megszáll valami. Szóval nagyon tetszett, kissé Dexter beütése van a sztorinak, csak ebben egy tinédzser srác a főszereplő. Aki bírta Dextert az tehet vele egy próbát.
Aztán volt még Stephen Kingtől A Joyland és a Minden sötét, csillag sehol kötetek. A Joyland nagyon szórakoztató (eddig a legviccesebb King könyv, amit olvastam), ugyanakkor nagyon megindító. A Minden sötét, csillag sehol pedig 4 novellát foglal magába, az egyik sötétebb, mint a másik, de nyomasztó hangulata ellenére én faltam ezt a könyvet.
A Beavatott trilógiát is befejeztem (A lázadó, A hűséges, nem ilyen végre számítottam, de nem volt rossz. Egyébként szerintem a film is elment szódával, de a könyvek azért érdekesebbek.
És amit ma végeztem ki, mert a netkábel bedöglött és amúgy is eléggé lekötött a cselekmény , az Kingtől az Álom doktor. Basszus, erre a könyvre már nagyon régóta vártam, hogy kiderüljön, vajon mi történt a Ragyogásban megismert kisfiúval, Dannel. A könyv baromi nehéz, viszont gyönyörűen van kötve, amiért el is kérték az árát. Szóval csak itthon olvastam és King elképesztő módon vitte tovább a Torrance gyerek - immár férfi - történetét. King rajongóknak kötelező ez a könyv.
Jelenleg Szakurazaka Hirositól olvasom a Holnap határát, ez van, engem kilóra megvettem a film, úgyhogy csekkolom az eredeti sztorit. Sőt, a mangát is meg kéne lesni.
Olvasol? II.
2014. július 27. 14:02
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Blackbird03,
Cintii
2014. július 27. 15:27
Az Ágyast kezdtem el még májusban, de még mindig nem olvastam ki, mert kevésbé köt le és szerintem az lesz a legjobb, ha előröl kezdem az egész könyvet.
1 felhasználónak tetszik:
Blackbird03
2014. július 28. 11:21
Jelenleg Gayle Forman - Just One Day (Csak egy nap) című könyvét olvasom eredeti nyelven. Harmadik könyvem az írónőtől, eddig egyik sem okozott csalódást.
Blackbird03,
Cintii
2014. július 28. 11:36
Igen! Cassandra Clare - Bane Krónikák 6.
J.R.R. Tolkein - Hobbit
J.R.R. Tolkein - Hobbit
Blackbird03,
Cintii
2014. július 29. 10:13
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Stephenie Meyer-A burok
Blackbird03,
Cintii
2014. július 29. 10:36
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Nemrég fejeztem be Margaret Mitchell Elfújta a szél című regényét. Valami állatira hosszú volt, de nagyon megérte azt az 1200 oldalt elolvasni. Nagyon tetszett, bár a vége kicsit felcseszte az agyam.
És most jelenleg Alexandra Ripley-től ennek a regénynek a folytatását, a Scarlett-et olvasom. Az is elég hosszú, de eddig nagyon tetszik! Csak ajánlom ezeket a könyveket, eredeti klasszikusok.
És most jelenleg Alexandra Ripley-től ennek a regénynek a folytatását, a Scarlett-et olvasom. Az is elég hosszú, de eddig nagyon tetszik! Csak ajánlom ezeket a könyveket, eredeti klasszikusok.
Szandi0820,
elin.
2014. július 29. 19:25
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Blackbird03 @ 2014.07.29. 10:36)
Nemrég fejeztem be Margaret Mitchell Elfújta a szél című regényét. Valami állatira hosszú volt, de nagyon megérte azt az 1200 oldalt elolvasni. Nagyon tetszett, bár a vége kicsit felcseszte az agyam.
Hosszú? Nekem erőteljesen vissza kellett fogni magam, hogy ne olvassam ki nagyon hamar (mindegyik könyvnél). Bár relatív, hogy kinek mi a hosszú.
Tegnap kaptam anyutól egy új könyvet, Danielle Steeltől Az igazit, most azt olvasom.
2014. augusztus 01. 13:28
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
Legutóbb Cassandra Clare - Üvegváros című könyvét olvastam legutóbb. Imádtam, és alig várom már, hogy a következő részt is elolvashassam.
Nina 10,
Szandi0820
2014. augusztus 01. 16:01
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Jelenleg több könyvbe is nemrég kezdtem bele:
1. Tarryn Fisher – The Opportunist/Kihasznált alkalom
2. Ron Rash – Serena
3. Kami Garcia – Unbreakable/Törhetetlen
Ezeknek még csak az elején tartok, általában mindig azt olvasom amelyikhez éppen kedvem van.
1. Tarryn Fisher – The Opportunist/Kihasznált alkalom
2. Ron Rash – Serena
3. Kami Garcia – Unbreakable/Törhetetlen
Ezeknek még csak az elején tartok, általában mindig azt olvasom amelyikhez éppen kedvem van.
Cintii
2014. augusztus 01. 17:46
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Angie Sage:Mágia.
2014. augusztus 02. 19:23
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Jelenleg: John Steinbeck - Édentől keletre
Grace Benning
2014. augusztus 03. 19:26
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Ma kezdtem el Nora Robertstől Az első és utolsót. Nagyon tetszik már most, úgyhogy nem fog sokáig tartani.
Szandi0820,
Minimanó94
2014. augusztus 04. 10:02
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Tavaly december óta ez a termés:
1; J. Robert King - Guild Wars: A Végzet Pereme
2; Matt Forbeck & Jeff Grubb - Guild Wars: Ascalon kísértetei
3; Richard Castle - Naked Heat: Meztelen hőség
4; Laurell K. Hamilton - Végzetes flört (Anita Blake, vámpírvadász 17.)
5; Richelle Mead - Vámpírakadémia: Vérvonalak
6; Richelle Mead - A Szukkubusz dala
7; Richelle Mead - A Szukkubusz éjszakája
8; Andrzej Sapkowski - Vaják III: Tündevér
9; James Swallow - Deus-Ex: Ikarosz-hatás
10; Cassandra Clare - Bukott angyalok városa
11; Cassandra Clare - Elveszett lelkek városa
12; Christopher Golden - Uncharted: A negyedik labirintus
13; Sasha Grey - A Juliette társaság
14; James Rollins - Az Éden oltára
15; Karen Traviss - Gears of War: A koalíció vége
16; Karen Traviss - Gears of War: Aspho-mezők
17; Karen Traviss - Gears of War: Jacinto romjai
1; J. Robert King - Guild Wars: A Végzet Pereme
2; Matt Forbeck & Jeff Grubb - Guild Wars: Ascalon kísértetei
3; Richard Castle - Naked Heat: Meztelen hőség
4; Laurell K. Hamilton - Végzetes flört (Anita Blake, vámpírvadász 17.)
5; Richelle Mead - Vámpírakadémia: Vérvonalak
6; Richelle Mead - A Szukkubusz dala
7; Richelle Mead - A Szukkubusz éjszakája
8; Andrzej Sapkowski - Vaják III: Tündevér
9; James Swallow - Deus-Ex: Ikarosz-hatás
10; Cassandra Clare - Bukott angyalok városa
11; Cassandra Clare - Elveszett lelkek városa
12; Christopher Golden - Uncharted: A negyedik labirintus
13; Sasha Grey - A Juliette társaság
14; James Rollins - Az Éden oltára
15; Karen Traviss - Gears of War: A koalíció vége
16; Karen Traviss - Gears of War: Aspho-mezők
17; Karen Traviss - Gears of War: Jacinto romjai
9 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Szandi0820,
Nina 10,
duracell,
Cintii,
An_d_a,
Christo,
sg1992,
Grace Benning
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.