Olvasol? II.
2015. február 04. 21:13
Simone Elkeles Tökéletes kémia című könyvét olvasom. Eddig nem tűnik rossznak, bár Colint már most megfojtanám egy kanál vízben, szörnyen idegesítő a srác.
2015. február 06. 21:24
Végre hosszú kimaradások után a Libri meghozta az új könyveim. Első sorban Samantha Young legújabb könyvét kezdtem el. Ami a London Road címet kapta. Az első 50 oldalig jutottam ma,de nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből azt éreztem, magához fog láncolni a könyv.
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2015. február 07. 10:38
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Pár perce fejeztem be a Kardok Viharát (végre kiolvastam mind az 1214. oldalt), most pedig elkeztem a Tûz és a Jég Dala könyvsorozat 4. részét: George R.R. Martin: Varjak Lakomája. Ez viszont csak 892. oldal, tehát remélem ezzel hamarabb végzek. Sajnos csak hétvégénként akad idõm olvasni, akkor sem tudok sokat, tehát lehet, hogy ezt is csak egy hónap múlva fejezem be. De most legalább nem szenvedek hiányt könyvekbõl, egy csomó van a polcomon ami arra vár, hogy elkezdjem.
2015. február 07. 10:41
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
Idézet (awwparadise @ 2015.01.31. 16:54)
befejeztem a Harry Potter és a Tűz Serlegét és most kezdem el A Végzet Ereklyéi - Üvegvárost. nagyon izgatott vagyok, hogy mi lesz, mert az első kettő mondhatni eléggé tetszett.
tegnapelőt fejeztem be az Üvegvárost és ez volt a kedvencem eddig! nagyon, de nagyon tetszett
2015. február 07. 13:32
Jelenleg Jenny Han: The summer i turned pretty - A nyár, amikor megszépültem címû könyvét olvasom. Nagyon tetszik és mivel trilógia ezért várom, hogy folytathassam a következõ részeivel.
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
encike264
2015. február 07. 15:14
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.02.01. 11:22)
Beváltotta a reményeimet, azt kaptam, amire számítottam, egy csodálatos regényt, egy meglepő befejezéssel. Hiteles is volt. Egy utánozhatatlan lélektani krimi. Összességében nagyon jó választás volt, egy kiváló szerzőpáros kiváló könyve. Viszont kevesebb, mint egy nap alatt elolvastam, úgyhogy új könyvbe fogtam bele tegnap, egy hasonlóan remek könyvbe: Jodi Picoult: Sorsfordítók. Az írónőtől ez az első könyvem, de így elsőre is nagyon szimpatikus, remekül vezeti a cselekmény szálait.
Azt hittem, elájulok a könyv végén, ez az egyik legjobb könyv, amit eddig olvastam, és van egy olyan érzésem, sok Picoult könyvet fogok még olvasni, hiszen a könyv maga drámai, mégis olyan hidegvérrel van megírva, olyan izgalmas végig, az akkor és most váltakozása. Szabályosan beleszerettem a könyvbe. Most pedig Nicholas Sparks: Menedék című könyvét kezdtem el olvasni.
2015. február 07. 21:39
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline |
Hát...persze hogy olvasok, úgy általában is; most épp A Testtolvaj Meséjét (a zseniális) Anne Rice-tól.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2015. február 07. 21:42
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline |
Mostanában sorozatokról szóló fanfictiont
A napokban el fogom kezdeni olvasni a Büszkeség És Balítéletet
Ma újra beleolvastam nosztalgia képpen a Szent Johanna Gimibe. És már ment is az összes egy dobozba, és le a pincébe.
Meg van hagyva az utókornak
A napokban el fogom kezdeni olvasni a Büszkeség És Balítéletet
Ma újra beleolvastam nosztalgia képpen a Szent Johanna Gimibe. És már ment is az összes egy dobozba, és le a pincébe.
Meg van hagyva az utókornak
2015. február 07. 22:09
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Vért izzadtam érte, de végre megvan Vera Brittain Testament of Youth című könyve. Próbáltam valahogy Magyarországról beszerezni, de hát nem jött össze, szóval egyenesen Angliából érkezett ez a szépség. Már vagy egy hónapja ott csücsül a polcomon, de csak most volt időm (és kedvem) elkezdeni. Brittain elég sok nehéz szót használ, előre látom, hogy szépen meg fogok vele szenvedni, remélem megéri majd.
2015. február 08. 12:22
Tegnap kezdtem bele a Percy Jackson és az Olimposziak sorozat ötödik részébe, Az utolsó olimposziba
Törpemókus,
awwparadise
2015. február 10. 16:20
Idézet (NutellaHoney @ 2015.02.06. 21:24)
Végre hosszú kimaradások után a Libri meghozta az új könyveim. Első sorban Samantha Young legújabb könyvét kezdtem el. Ami a London Road címet kapta. Az első 50 oldalig jutottam ma,de nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből azt éreztem, magához fog láncolni a könyv.
Akármennyire is időhiányban szenvedtem erre a könyvre volt időm. Mindenből tökéletes. Az érzéki csábítások és a szerelem mögött még egy sokkal sötétebb sőt több komoly történet is rejtőzött. Egyben volt művészien izgalmas és érzéki valamint elgondolkodtató és csábos. Sőt legnagyobb meglepetésemre nem a főszereplő lopta el a szívem, hanem Jo öccse Cole. Imádom. Annyira jól bánik a nővérével és a helyzettel. Persze Cam is álompasi volt, sőt igazából mindenki remek karakter volt a könyveb, még Murrey is,de Cole lopta el a szívem.
2015. február 10. 18:56
sg1992☾ cold hands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.25. Hozzászólás: 15257 Csatolások: 8754 Azonosító: 215855 offline |
Agatha Crhistie-A titokzatos stylesi eset
encike264,
awwparadise
2015. február 10. 20:38
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219510 Azonosító: 59785 offline |
Mióta utoljára itt jártam, végére értem a Párválasztó trilógiának... Az igazi az utolsó oldalakig lekötött, nem hagyta Cass, hogy unatkozzon az ember. Plusz elolvastam a sorozathoz írt kiegészítő kötetet, a Párválasztó történeteket. Ebben szerettem volna, ha Maxon szemszögéből kicsit többet kapunk, Aspenét én legszívesebben lerövidítettem volna.
Utána tettem egy kis képzeletbeli kitérőt Párizsba, mert elolvastam az Anna és a francia csók című könyvet. Franciaország-mániás vagyok... kérdéses, hogy tetszett-e?
Most pedig kicsit realisztikusabb vizekre eveztem, elkezdtem olvasni az utolsó Romanov lányok történetéről írt The Romanov Sisters című könyvet.
Utána tettem egy kis képzeletbeli kitérőt Párizsba, mert elolvastam az Anna és a francia csók című könyvet. Franciaország-mániás vagyok... kérdéses, hogy tetszett-e?
Most pedig kicsit realisztikusabb vizekre eveztem, elkezdtem olvasni az utolsó Romanov lányok történetéről írt The Romanov Sisters című könyvet.
2015. február 10. 21:02
encike264visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.14. Hozzászólás: 197 Csatolások: 10 Azonosító: 239015 offline |
Leiner Laura - Szent Johanna Gimi 6. (mindjárt végzek vele)
Laurie Halse Anderson - Hadd mondjam el...
Stephen Chbosky - Egy különc srác feljegyzései
Stephen King - Carrie
+ egy csomó fanfiction...
Laurie Halse Anderson - Hadd mondjam el...
Stephen Chbosky - Egy különc srác feljegyzései
Stephen King - Carrie
+ egy csomó fanfiction...
2015. február 12. 15:14
Ma kezdtem neki az Alaszka nyomában című könyvemnek. És elég sokat várok tőle, hiszen John Green regény.
2015. február 12. 20:08
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Azt tudni kell, hogy az osztályomban legalább 10 ember nézi a Trónok Harcát. Na már most én nem mintha olyan lennék, hogy valamit minden áron el szeretnék olvasni, hiszen nincs sok időm, azonban ezzel úgy voltam, hogy mindenféleképpen meg kell, hogy legyen. Pont jól jött, mikor Győrbe voltunk vendégségbe, megkaptam a könyvet az ismerőseinktől, és George R. R. Martin fantasztikus!
Most már a Királyok Csatájánál tartok ami a Tűz és Jég Dala II. része a 7-ből. Fantasztikus, és tényleg mindennap próbálok olvasni egy száz oldalt, ahogy az időmből kitelik!
10/10, eddig mindkettő!
Most már a Királyok Csatájánál tartok ami a Tűz és Jég Dala II. része a 7-ből. Fantasztikus, és tényleg mindennap próbálok olvasni egy száz oldalt, ahogy az időmből kitelik!
10/10, eddig mindkettő!
2015. február 12. 20:09
Demet Altınyeleklioğlu - Hürrem, Szulejmán ágyasa
Először mikor megláttam a könyvet a kiadó facebook oldalán azonnal elhatároztam, hogy ezt a csodát mindenképp megszerzem.
Most már nem kell külön rendelgetni, könyvesboltokban is megtalálható, én alig bírom letenni, minden Szulejmán-rajongónak csak ajánlani tudom. :')
Először mikor megláttam a könyvet a kiadó facebook oldalán azonnal elhatároztam, hogy ezt a csodát mindenképp megszerzem.
Most már nem kell külön rendelgetni, könyvesboltokban is megtalálható, én alig bírom letenni, minden Szulejmán-rajongónak csak ajánlani tudom. :')
2015. február 13. 18:52
Nalini Singh - Tangle of need.
Talán csak az előző kötet volt túl jó, és megsokszorozódtak az elvárásaim, de egyelőre nem igazán tetszik a főszereplő páros. Pedig már a felénél tartok.
Talán csak az előző kötet volt túl jó, és megsokszorozódtak az elvárásaim, de egyelőre nem igazán tetszik a főszereplő páros. Pedig már a felénél tartok.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.