Starity

Olvasol? II.

60 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. január 15. 17:50 #801
- törölt felhasználó -    
Sarah Dessen - Figyelj rám
Idáig végig Trónok harcát, meg Agatha Christie könyveit olvastam, szóval a sok kaland után jól esik ilyen lelkizős könyvet olvasni. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, Szandi0820, Cintii
2016. január 17. 13:54 #802
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Kylie Scott - Taktus
A leírás alapján nem pont ilyenre számítottam, viszont ettől eltekintve tetszett blush.gif A sztori nem éppen valósághű, viszont a párbeszédek és néha a helyzetek nagyon is valóságosak voltak, mármint nem volt az egész mézes-mázas, sok párbeszéd kimondottan a valóságot tükrözte blush.gif Evelyn beszólásain néha jókat nevettem, meg magát a karaktert is kedveltem, akárcsak David-et laugh.gif Viszont a kedvencem ennek ellenére Mal volt, annyira feldobta a dolgokat, nagyon bírtam laugh.gif Ha lesz következő rész, szívesen elolvasom meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: missdaisy, SmileyZ, Cintii
2016. január 17. 17:14 #803
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1633
Csatolások: 34832
Azonosító: 249895
Nagyjából egy hete kezdtem bele Jamie McGuire, az Őrző című kötetébe. A könyv eleje izgalmasnak érkezik, de nem akarom elszólni blush.gif Ma belekezdtem Rick Yancey - Az 5. Hullám című könyvbe, amit azóta sem tudok letenni, annyira érdekes és eseménydús. Egyébként még várat rám a Jojo Moyes Me Before You című kötete, amibe remélem hamarosan belekezdhetek. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Lady Suzy, Cintii, House Of Wax
2016. január 18. 10:48 #804
House Of Wax
House Of Wax
Meredith Wild - Rád Kattanva
Egy picit nehezen indult be, valahogy kezdetben nem igazán szimpatizáltam Blake-el, egyáltalán nem volt a szívem csücske, aztán végül is szép lassan megkedveltem blush.gif Erica egy kicsit naiv karakter, de passzolnak Blake-el, habár kezdetben nem szurkoltam nekik rohog.gif A végéből ítélve lesz második rész amit már nagyon várok, nekem ez a könyv tetszett, izgalmas volt, na persze sok újdonságot nem tudott felmutatni, de én meg voltam vele elégedve laugh.gif
Külön piros pont amiért éppen a Martha's Vineyard szigetre utaztak el, imádom azt a helyet heart.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Cintii
2016. január 22. 19:28 #805
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Tegnap kezdtem el, ma befejeztem, minden várakozást felülmúlt, szívet melengető, aranyos, olvasmányos, rövidnek ugyan rövid könyv, iszonyat mennyiségű nyelvi és nem nyelvi humorral. Mi az?
Rachel Cohn · David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve. Hát persze. Nem is gondolná az ember, hogy egy ennyire jó könyv rejtőzik e borító mögött. wub.gif
2016. január 22. 19:31 #806
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
Körübelül 5 napja kezdtem el olvasni az After második részét , a Miután Összepatunk-ot. Nagyon tetszik , azt hittem mindig is az első része lesz a kedvencem , de úgy látszik tévedtem. A második részében vannak olyanok ahol jobb a megfogalmazás és nagyon tetszik , ahogy az események követik egymást és nem csak Tessa szemszögéből kapunk írást , hanem Hardinéból is. Következőnek a hármast is megveszem , megunhatatlan könyv! Most adták ki a negyediket , alig várom , hogy Magyarországra megjöjjön az is!
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax
2016. január 23. 12:02 #807
prettyll18
prettyll18
Infinity

StátuszA tett hangosabban beszél a szavaknál.
Hozzászólás: 2077
Csatolások: 3163
Azonosító: 253165
Cassandra Clare-Mennyei tűz városa
Nekem ebből a részből is hiányzik az amit az első háromban megszoktam. Már a negyedik és ötödik része se igazán tetszett, valahogy teljesen más volt a hangulat, mint az eddigieknek. Igazából nem is nagyon haladok vele csak ha nagyon ráérek akkir veszem elő.
1 felhasználónak tetszik: missdaisy
2016. január 25. 11:18 #808
House Of Wax
House Of Wax
Nicole Williams - Zuhanás
Különösebben nem voltam tőle elájulva. Aranyos volt a történet, a szereplőket is kedveltem, a vége pedig különösen tetszett, de kicsit mintha összecsapott lett volna blush.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Cintii
2016. január 31. 12:50 #809
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Legutóbb, még a hét elején olvastam el Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék c. könyvét. Nem kis meglepetést okozott nekem, sajnos azt kell mondanom, alulmúlta az elvárásaimat. Összességében nem egy olyan lélekemelő könyv, nem ragadja meg az olvasót, a főszereplő kifejezetten idegesítő, hamar, szinte előzmények nélkül indul be a sztori. Viszont mindenképpen érdekes, az alapötlet nagyon jó, a megvalósítás már kevésbé. Egyszer olvasható, szerethető is az alaptörténet. Mindent összevetve engem annyira nem nyűgözött le, sajnálom.
2016. január 31. 17:54 #810
- törölt felhasználó -    
Jandy Nelson - Neked adom a napot

Nekem adta, de a könyv végén elvette tőlem azt a napot az írónő. Ezzel sikerült megríkatni.

Brittainy C. Cherry - The Air He Breathes

Élletszagú, szívfájdító és felkavaró. Durva és nehéz pillanatok mellet mindig akadt egy kis apróság ami megnevettetett, mosolyt csalt a képemre.

Lisa De Jong - When It Rains

Ilyen hedonista olvasó hónapot tartottam. smileeee.gif
3 felkavaró, nyomasztó atmoszférájú könnyvvel. Amelyekben, ha van is HEA', annak sem tudsz örülni. Asher Hunt #mr.shatterher♥2bits# Imádtam.sad.gif Az írónőt pedig imádva gyűlöltem, amiért ezt tette velem.
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, House Of Wax
2016. február 01. 18:41 #811
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Miután befejeztem az 5. Hullámot, rögtön be is kellett szereznem a második részt, a Végtelen tengert, annyira tetszett az első. A második kötet kicsit érdekes, főleg az új szemszögek miatt, de ez is nagyon tetszik. A másik könyv, amelyet már be is fejeztem, Kiera Casstól a Párválasztó. Nagyon hamar magával ragadt a könyv világa, és a karaktereket - főleg Maxont - szintén gyorsan megkedveltem. happy.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. február 01. 20:07 #812
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Sok mindent olvasok most egyszerre; kötelezőket, olyasmit, ami nem kötelező de elolvasom hogy jobban képben legyek az anyagból, és mellett olyat is ami tényleg érdekel. Kötelezőkből jelenleg az Anyegint vesszük, ezt a hétvégén olvastam, és imádtam; kötelező olvasmányhoz képest baromi jó volt. Kiegészítő anyagnak Edgar Allan Poe novelláit ill. a Frankensteint olvasom (mondjuk ezek alapból is érdekeltek). Mellette pedig, ha marad rá időm, a Homéroszi háborút.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, missdaisy
2016. február 02. 14:51 #813
- törölt felhasználó -    
Mielőtt még befejeztem volna a Fallen-sorozat utolsó részét, a Boldogságot, elkezdtem már az Árnyék mélyén című könyvet Kelly Creagh tollából. Az előző része, a Soha már nagyon izgalmasan ért véget, és reménykedtem abban, hogy a trilógia második része is lesz legalább olyan jó mint az első. Eddig nem csalódtam. A könyv közepe és vége között tartok jelenleg, és az eddigi események nagyon elnyerték a tetszésemet. Annak ellenére, hogy azt hittem Isobel karaktere nagyon fog idegesíteni, valójában nagyon szimpatikusnak tartom. Tetszik az egész könyv stílusa, ez az állandó sötétség egy csipetnyi humorral, és legfőképpen az álmokkal, melynek témája mindig is nagyon foglalkoztatott engem. Gwen karakterét még mindig imádom, néha azt kívánom, bárcsak én is ismernék egy ilyen lányt! Több helyen is olvastam, hogy a regény vége eléggé meglepő és sokkoló, kíváncsi vagyok, hogy rám milyen hatással lesz a könyv.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. február 07. 18:18 #814
House Of Wax
House Of Wax
Kathryn Taylor - Felszabadulva
Kathryn Taylor- Lecsupaszítva

Hát, ettől nem kimondottan ájultam el, sőt. Nagyon érdekelt ez a könyv, de nem sok minden volt a számomra értékelhető benne blush.gif Őszintén egy karakter volt akit kedveltem, és az Alexander volt, a főszereplő, Jonathan társa blush.gif Jonathan, hát, nem tipikusan álmaim pasija, maradjunk annyiban rohog.gif Grace meg ... nem is tudom, hogy olvastam-e valaha ennyire naiv és buta karakterről blush.gif De inkább volt buta, mintsem naiv, egyszerűen olyan dolgokat mondott, hogy én már a falat kapartam rolleyes.gif Végtelen idegesítő volt blush.gif A 2. könyvet csak félig olvastam el, be kell valljam, az eleje tetszett, de aztán totál olyan volt, mint az első kötet és az meg nem fogott meg annyira, hogy a 2.-at is szívesen befejezzem blush.gif Nekem nagy csalódás volt blush.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. február 19. 15:51 #815
House Of Wax
House Of Wax
Anna Todd - Miután
Anna Todd - Miután Összecsaptunk
Anna Todd - Miután Elbuktunk

Az első két kötet nagyon a szívemhez nőtt, sokat nevettem/sírtam rajta, annyira szurkoltam a két főszereplőnek, hogy minden simán menjen heart.gif Habár azt itt meg kell, hogy mondjam, hogy amiket Hardin tett, én sosem tudtam volna túltenni magam rajtuk, túl sok mindent csinált rosszul blush.gif Ettől függetlenül Tessának drukkoltam blush.gif A harmadik résszel viszont voltak gondjaim, abban nekem valahogy túl sok volt a dráma blush.gif Nem izgalmasnak hatott, hanem sokszor idegesítőnek és Hardin nagyon hisztis volt az egész könyvben blush.gif A negyedik rész előtt egy kis szünetet tartok, mert most kicsit sok volt ebből, hála a harmadik kötetnek, de hamarosan kiolvasom a negyediket is blush.gif
Egyébként egy szerethető könyv, Tessa is nagyon szerethető, Hardin meg, hát, sokszor az embernél szerintem kiakasztja azt a bizonyos órát, de ha az összképet nézzük akkor szerintem mindenki drukkol, hogy ezek ketten boldogan éljenek blush.gif
2 felhasználónak tetszik: missdaisy, SmileyZ
2016. február 19. 15:58 #816
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Az elmúlt hétvégén elolvastam Kiera Cass Párválasztó sorozatának második, és harmadik kötetét is. Nekem mindent egybevetve - eléggé meglepően - de tetszett. Azt hittem az a tipikus csöpögős tiniunalom lesz, de voltak benne izgalmas részek, és szinte végig máshogy képzeltem el a végkifejletet, mint ahogyan az tényleg alakult. Most viszont belekezdtem a Halálparancsba, James Dashnertől. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. február 21. 13:19 #817
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Csütörtökön fejeztem be Diana Wynne Jones - A vándorló palota című könyvét. Az animációs filmet imádom, de csak később tudtam, hogy egy könyv volt az alapja. Személy szerint imádtam a könyvet. Könnyed, vicces mese, és teljesen beszippantott a története. Olyan, mintha én is ott lettem volna a Vándorló palotában a többiekkel. Nagy valószínűséggel a sorozat másik két részére is beruházok. happy.gif
2016. február 22. 21:35 #818
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Régen olvastam a fantasy műfajában olyan jó köteteket, mint amilyen Peter V. Brett Démon-ciklus sorozata.
A Rovásember és A Sivatag Lándzsája eszméletlenül jól vannak megírva, a fő karakterek - főleg Arlen - iszonyat érdekesek és úgy izgulok értük, mintha hús-vér emberek lennének. A démonokkal való összecsapások olyan jól vannak ábrázolva leírásokkal, hogy szinte lepereg az olvasó szeme előtt a harc. A rovások használata és magyarázatuk nagyon egyedi és ötletes megközelítés. Engem teljesen magával ragadott ez a világ, és elméletileg az öt részes könyvsorozat harmadik kötete is megjelenik az idén. Nagyon ajánlom mindenkinek. wink.gif
2016. február 23. 14:35 #819
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
igen smileeee.gif
Anita Gayn - Senkinek sem kellesz!
2016. február 23. 23:23 #820
- törölt felhasználó -    
Hosszú várakozás után tegnap este végre elkezdtem J. L. Armentrout-tól az Oblivion-t. Sosem kedveltem azt, amikor egy szerző megírja a sztorit más szemszögből is, de ez alkalommal kivételt tettem. És jaaj istenem, annyira tetszik! wub.gif Felemelő érzés ismét visszatérni a Luxen világába.
60 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!