Sarah Dessen - Figyelj rám
Idáig végig Trónok harcát, meg Agatha Christie könyveit olvastam, szóval a sok kaland után jól esik ilyen lelkizős könyvet olvasni.
Olvasol? II.
2016. január 15. 17:50
2016. január 17. 13:54
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Kylie Scott - Taktus
A leírás alapján nem pont ilyenre számítottam, viszont ettől eltekintve tetszett A sztori nem éppen valósághű, viszont a párbeszédek és néha a helyzetek nagyon is valóságosak voltak, mármint nem volt az egész mézes-mázas, sok párbeszéd kimondottan a valóságot tükrözte Evelyn beszólásain néha jókat nevettem, meg magát a karaktert is kedveltem, akárcsak David-et Viszont a kedvencem ennek ellenére Mal volt, annyira feldobta a dolgokat, nagyon bírtam Ha lesz következő rész, szívesen elolvasom
A leírás alapján nem pont ilyenre számítottam, viszont ettől eltekintve tetszett A sztori nem éppen valósághű, viszont a párbeszédek és néha a helyzetek nagyon is valóságosak voltak, mármint nem volt az egész mézes-mázas, sok párbeszéd kimondottan a valóságot tükrözte Evelyn beszólásain néha jókat nevettem, meg magát a karaktert is kedveltem, akárcsak David-et Viszont a kedvencem ennek ellenére Mal volt, annyira feldobta a dolgokat, nagyon bírtam Ha lesz következő rész, szívesen elolvasom
2016. január 17. 17:14
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Nagyjából egy hete kezdtem bele Jamie McGuire, az Őrző című kötetébe. A könyv eleje izgalmasnak érkezik, de nem akarom elszólni Ma belekezdtem Rick Yancey - Az 5. Hullám című könyvbe, amit azóta sem tudok letenni, annyira érdekes és eseménydús. Egyébként még várat rám a Jojo Moyes Me Before You című kötete, amibe remélem hamarosan belekezdhetek.
2016. január 18. 10:48
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Meredith Wild - Rád Kattanva
Egy picit nehezen indult be, valahogy kezdetben nem igazán szimpatizáltam Blake-el, egyáltalán nem volt a szívem csücske, aztán végül is szép lassan megkedveltem Erica egy kicsit naiv karakter, de passzolnak Blake-el, habár kezdetben nem szurkoltam nekik A végéből ítélve lesz második rész amit már nagyon várok, nekem ez a könyv tetszett, izgalmas volt, na persze sok újdonságot nem tudott felmutatni, de én meg voltam vele elégedve
Külön piros pont amiért éppen a Martha's Vineyard szigetre utaztak el, imádom azt a helyet
Egy picit nehezen indult be, valahogy kezdetben nem igazán szimpatizáltam Blake-el, egyáltalán nem volt a szívem csücske, aztán végül is szép lassan megkedveltem Erica egy kicsit naiv karakter, de passzolnak Blake-el, habár kezdetben nem szurkoltam nekik A végéből ítélve lesz második rész amit már nagyon várok, nekem ez a könyv tetszett, izgalmas volt, na persze sok újdonságot nem tudott felmutatni, de én meg voltam vele elégedve
Külön piros pont amiért éppen a Martha's Vineyard szigetre utaztak el, imádom azt a helyet
2016. január 22. 19:28
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Tegnap kezdtem el, ma befejeztem, minden várakozást felülmúlt, szívet melengető, aranyos, olvasmányos, rövidnek ugyan rövid könyv, iszonyat mennyiségű nyelvi és nem nyelvi humorral. Mi az?
Rachel Cohn · David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve. Hát persze. Nem is gondolná az ember, hogy egy ennyire jó könyv rejtőzik e borító mögött.
Rachel Cohn · David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve. Hát persze. Nem is gondolná az ember, hogy egy ennyire jó könyv rejtőzik e borító mögött.
2016. január 22. 19:31
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Körübelül 5 napja kezdtem el olvasni az After második részét , a Miután Összepatunk-ot. Nagyon tetszik , azt hittem mindig is az első része lesz a kedvencem , de úgy látszik tévedtem. A második részében vannak olyanok ahol jobb a megfogalmazás és nagyon tetszik , ahogy az események követik egymást és nem csak Tessa szemszögéből kapunk írást , hanem Hardinéból is. Következőnek a hármast is megveszem , megunhatatlan könyv! Most adták ki a negyediket , alig várom , hogy Magyarországra megjöjjön az is!
2 felhasználónak tetszik:
missdaisy,
House Of Wax
2016. január 23. 12:02
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline |
Cassandra Clare-Mennyei tűz városa
Nekem ebből a részből is hiányzik az amit az első háromban megszoktam. Már a negyedik és ötödik része se igazán tetszett, valahogy teljesen más volt a hangulat, mint az eddigieknek. Igazából nem is nagyon haladok vele csak ha nagyon ráérek akkir veszem elő.
Nekem ebből a részből is hiányzik az amit az első háromban megszoktam. Már a negyedik és ötödik része se igazán tetszett, valahogy teljesen más volt a hangulat, mint az eddigieknek. Igazából nem is nagyon haladok vele csak ha nagyon ráérek akkir veszem elő.
1 felhasználónak tetszik:
missdaisy
2016. január 25. 11:18
House Of Wax |
Nicole Williams - Zuhanás
Különösebben nem voltam tőle elájulva. Aranyos volt a történet, a szereplőket is kedveltem, a vége pedig különösen tetszett, de kicsit mintha összecsapott lett volna
Különösebben nem voltam tőle elájulva. Aranyos volt a történet, a szereplőket is kedveltem, a vége pedig különösen tetszett, de kicsit mintha összecsapott lett volna
2016. január 31. 12:50
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Legutóbb, még a hét elején olvastam el Kody Keplinger: The DUFF – A pótkerék c. könyvét. Nem kis meglepetést okozott nekem, sajnos azt kell mondanom, alulmúlta az elvárásaimat. Összességében nem egy olyan lélekemelő könyv, nem ragadja meg az olvasót, a főszereplő kifejezetten idegesítő, hamar, szinte előzmények nélkül indul be a sztori. Viszont mindenképpen érdekes, az alapötlet nagyon jó, a megvalósítás már kevésbé. Egyszer olvasható, szerethető is az alaptörténet. Mindent összevetve engem annyira nem nyűgözött le, sajnálom.
2016. január 31. 17:54
Jandy Nelson - Neked adom a napot
Nekem adta, de a könyv végén elvette tőlem azt a napot az írónő. Ezzel sikerült megríkatni.
Brittainy C. Cherry - The Air He Breathes
Élletszagú, szívfájdító és felkavaró. Durva és nehéz pillanatok mellet mindig akadt egy kis apróság ami megnevettetett, mosolyt csalt a képemre.
Lisa De Jong - When It Rains
Ilyen hedonista olvasó hónapot tartottam.
3 felkavaró, nyomasztó atmoszférájú könnyvvel. Amelyekben, ha van is HEA', annak sem tudsz örülni. Asher Hunt #mr.shatterher♥2bits# Imádtam. Az írónőt pedig imádvagyűlöltem, amiért ezt tette velem.
Nekem adta, de a könyv végén elvette tőlem azt a napot az írónő. Ezzel sikerült megríkatni.
Brittainy C. Cherry - The Air He Breathes
Élletszagú, szívfájdító és felkavaró. Durva és nehéz pillanatok mellet mindig akadt egy kis apróság ami megnevettetett, mosolyt csalt a képemre.
Lisa De Jong - When It Rains
Ilyen hedonista olvasó hónapot tartottam.
3 felkavaró, nyomasztó atmoszférájú könnyvvel. Amelyekben, ha van is HEA', annak sem tudsz örülni. Asher Hunt #mr.shatterher♥2bits# Imádtam. Az írónőt pedig imádva
missdaisy,
House Of Wax
2016. február 01. 18:41
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Miután befejeztem az 5. Hullámot, rögtön be is kellett szereznem a második részt, a Végtelen tengert, annyira tetszett az első. A második kötet kicsit érdekes, főleg az új szemszögek miatt, de ez is nagyon tetszik. A másik könyv, amelyet már be is fejeztem, Kiera Casstól a Párválasztó. Nagyon hamar magával ragadt a könyv világa, és a karaktereket - főleg Maxont - szintén gyorsan megkedveltem.
Szandi0820
2016. február 01. 20:07
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Sok mindent olvasok most egyszerre; kötelezőket, olyasmit, ami nem kötelező de elolvasom hogy jobban képben legyek az anyagból, és mellett olyat is ami tényleg érdekel. Kötelezőkből jelenleg az Anyegint vesszük, ezt a hétvégén olvastam, és imádtam; kötelező olvasmányhoz képest baromi jó volt. Kiegészítő anyagnak Edgar Allan Poe novelláit ill. a Frankensteint olvasom (mondjuk ezek alapból is érdekeltek). Mellette pedig, ha marad rá időm, a Homéroszi háborút.
Szandi0820,
missdaisy
2016. február 02. 14:51
Mielőtt még befejeztem volna a Fallen-sorozat utolsó részét, a Boldogságot, elkezdtem már az Árnyék mélyén című könyvet Kelly Creagh tollából. Az előző része, a Soha már nagyon izgalmasan ért véget, és reménykedtem abban, hogy a trilógia második része is lesz legalább olyan jó mint az első. Eddig nem csalódtam. A könyv közepe és vége között tartok jelenleg, és az eddigi események nagyon elnyerték a tetszésemet. Annak ellenére, hogy azt hittem Isobel karaktere nagyon fog idegesíteni, valójában nagyon szimpatikusnak tartom. Tetszik az egész könyv stílusa, ez az állandó sötétség egy csipetnyi humorral, és legfőképpen az álmokkal, melynek témája mindig is nagyon foglalkoztatott engem. Gwen karakterét még mindig imádom, néha azt kívánom, bárcsak én is ismernék egy ilyen lányt! Több helyen is olvastam, hogy a regény vége eléggé meglepő és sokkoló, kíváncsi vagyok, hogy rám milyen hatással lesz a könyv.
Nina 10
2016. február 07. 18:18
House Of Wax |
Kathryn Taylor - Felszabadulva
Kathryn Taylor- Lecsupaszítva
Hát, ettől nem kimondottan ájultam el, sőt. Nagyon érdekelt ez a könyv, de nem sok minden volt a számomra értékelhető benne Őszintén egy karakter volt akit kedveltem, és az Alexander volt, a főszereplő, Jonathan társa Jonathan, hát, nem tipikusan álmaim pasija, maradjunk annyiban Grace meg ... nem is tudom, hogy olvastam-e valaha ennyire naiv és buta karakterről De inkább volt buta, mintsem naiv, egyszerűen olyan dolgokat mondott, hogy én már a falat kapartam Végtelen idegesítő volt A 2. könyvet csak félig olvastam el, be kell valljam, az eleje tetszett, de aztán totál olyan volt, mint az első kötet és az meg nem fogott meg annyira, hogy a 2.-at is szívesen befejezzem Nekem nagy csalódás volt
Kathryn Taylor- Lecsupaszítva
Hát, ettől nem kimondottan ájultam el, sőt. Nagyon érdekelt ez a könyv, de nem sok minden volt a számomra értékelhető benne Őszintén egy karakter volt akit kedveltem, és az Alexander volt, a főszereplő, Jonathan társa Jonathan, hát, nem tipikusan álmaim pasija, maradjunk annyiban Grace meg ... nem is tudom, hogy olvastam-e valaha ennyire naiv és buta karakterről De inkább volt buta, mintsem naiv, egyszerűen olyan dolgokat mondott, hogy én már a falat kapartam Végtelen idegesítő volt A 2. könyvet csak félig olvastam el, be kell valljam, az eleje tetszett, de aztán totál olyan volt, mint az első kötet és az meg nem fogott meg annyira, hogy a 2.-at is szívesen befejezzem Nekem nagy csalódás volt
SmileyZ
2016. február 19. 15:51
House Of Wax |
Anna Todd - Miután
Anna Todd - Miután Összecsaptunk
Anna Todd - Miután Elbuktunk
Az első két kötet nagyon a szívemhez nőtt, sokat nevettem/sírtam rajta, annyira szurkoltam a két főszereplőnek, hogy minden simán menjen Habár azt itt meg kell, hogy mondjam, hogy amiket Hardin tett, én sosem tudtam volna túltenni magam rajtuk, túl sok mindent csinált rosszul Ettől függetlenül Tessának drukkoltam A harmadik résszel viszont voltak gondjaim, abban nekem valahogy túl sok volt a dráma Nem izgalmasnak hatott, hanem sokszor idegesítőnek és Hardin nagyon hisztis volt az egész könyvben A negyedik rész előtt egy kis szünetet tartok, mert most kicsit sok volt ebből, hála a harmadik kötetnek, de hamarosan kiolvasom a negyediket is
Egyébként egy szerethető könyv, Tessa is nagyon szerethető, Hardin meg, hát, sokszor az embernél szerintem kiakasztja azt a bizonyos órát, de ha az összképet nézzük akkor szerintem mindenki drukkol, hogy ezek ketten boldogan éljenek
Anna Todd - Miután Összecsaptunk
Anna Todd - Miután Elbuktunk
Az első két kötet nagyon a szívemhez nőtt, sokat nevettem/sírtam rajta, annyira szurkoltam a két főszereplőnek, hogy minden simán menjen Habár azt itt meg kell, hogy mondjam, hogy amiket Hardin tett, én sosem tudtam volna túltenni magam rajtuk, túl sok mindent csinált rosszul Ettől függetlenül Tessának drukkoltam A harmadik résszel viszont voltak gondjaim, abban nekem valahogy túl sok volt a dráma Nem izgalmasnak hatott, hanem sokszor idegesítőnek és Hardin nagyon hisztis volt az egész könyvben A negyedik rész előtt egy kis szünetet tartok, mert most kicsit sok volt ebből, hála a harmadik kötetnek, de hamarosan kiolvasom a negyediket is
Egyébként egy szerethető könyv, Tessa is nagyon szerethető, Hardin meg, hát, sokszor az embernél szerintem kiakasztja azt a bizonyos órát, de ha az összképet nézzük akkor szerintem mindenki drukkol, hogy ezek ketten boldogan éljenek
2016. február 19. 15:58
missdaisysérendipité |
Az elmúlt hétvégén elolvastam Kiera Cass Párválasztó sorozatának második, és harmadik kötetét is. Nekem mindent egybevetve - eléggé meglepően - de tetszett. Azt hittem az a tipikus csöpögős tiniunalom lesz, de voltak benne izgalmas részek, és szinte végig máshogy képzeltem el a végkifejletet, mint ahogyan az tényleg alakult. Most viszont belekezdtem a Halálparancsba, James Dashnertől.
Szandi0820
2016. február 21. 13:19
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Csütörtökön fejeztem be Diana Wynne Jones - A vándorló palota című könyvét. Az animációs filmet imádom, de csak később tudtam, hogy egy könyv volt az alapja. Személy szerint imádtam a könyvet. Könnyed, vicces mese, és teljesen beszippantott a története. Olyan, mintha én is ott lettem volna a Vándorló palotában a többiekkel. Nagy valószínűséggel a sorozat másik két részére is beruházok.
2016. február 22. 21:35
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Régen olvastam a fantasy műfajában olyan jó köteteket, mint amilyen Peter V. Brett Démon-ciklus sorozata.
A Rovásember és A Sivatag Lándzsája eszméletlenül jól vannak megírva, a fő karakterek - főleg Arlen - iszonyat érdekesek és úgy izgulok értük, mintha hús-vér emberek lennének. A démonokkal való összecsapások olyan jól vannak ábrázolva leírásokkal, hogy szinte lepereg az olvasó szeme előtt a harc. A rovások használata és magyarázatuk nagyon egyedi és ötletes megközelítés. Engem teljesen magával ragadott ez a világ, és elméletileg az öt részes könyvsorozat harmadik kötete is megjelenik az idén. Nagyon ajánlom mindenkinek.
A Rovásember és A Sivatag Lándzsája eszméletlenül jól vannak megírva, a fő karakterek - főleg Arlen - iszonyat érdekesek és úgy izgulok értük, mintha hús-vér emberek lennének. A démonokkal való összecsapások olyan jól vannak ábrázolva leírásokkal, hogy szinte lepereg az olvasó szeme előtt a harc. A rovások használata és magyarázatuk nagyon egyedi és ötletes megközelítés. Engem teljesen magával ragadott ez a világ, és elméletileg az öt részes könyvsorozat harmadik kötete is megjelenik az idén. Nagyon ajánlom mindenkinek.
2016. február 23. 14:35
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
igen
Anita Gayn - Senkinek sem kellesz!
Anita Gayn - Senkinek sem kellesz!
2016. február 23. 23:23
Hosszú várakozás után tegnap este végre elkezdtem J. L. Armentrout-tól az Oblivion-t. Sosem kedveltem azt, amikor egy szerző megírja a sztorit más szemszögből is, de ez alkalommal kivételt tettem. És jaaj istenem, annyira tetszik! Felemelő érzés ismét visszatérni a Luxen világába.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.