Összeválogattunk öt – talán kevésbé ismert – sorozatot, ami esetleg érdekes lehetne számodra, és kedvet kapnál a tévé, vagy számítógép elé csüccsenni megnézni jó pár részt. Reméljük sikerül közte kedvedre valót találni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Öt sorozat, amit mindenképp nézned kell! – II. rész
2017. szeptember 01. 23:24
![]() |
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 ![]() |
2017. szeptember 02. 00:51
A My Mad Fat Diary-t egy ideig az egyik kedvenc sorozatomnak tartottam, bár most is nagyon kedvelem ezt a szériát. Emlékszem, hogy az első és második évad utolsó két részeit már alig bírtam végignézni a rengeteg fájdalomtól, sírástól, amit ez a sorozat okozott nekem. Arról nem is beszélve, hogy a készítők milyen profi módon keverték össze a humort és a drámát - amikor egyik pillanatban még Rae agymenéseit hallhatjuk, őrült és vicces gondolatait, a másik pillanatban pedig megszakad érte a szívem, amit tesznek vele, vagy amilyen szituáció kialakul körülötte. Néhány monológ pedig sokat tudott segíteni nekem az önbizalomhiány leküzdésében (bár sajnos nem eleget). Sajnálom, hogy vége lett (mert már nem vetítik, 2015-ben vége lett, csak, hogy mindenáron belekössek valamibe, mert ez menő a Starity-n), de meg is tudom érteni, hisz amit csak lehetett, kihoztak a történetből. És most meg is jött a kedvem ahhoz, hogy újranézzem.
Egyébként a cikkben szereplő többi sorozat is nagyon érdekesnek tűnik, sokkal jobban tetszik ez, mint az előző, és szívesen bele is néznék valamelyikbe, bár magamat ismerve ez úgysem fog megtörténni...

2017. szeptember 02. 06:19
![]() |
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 ![]() |
A 2Broke Girls-ből asszem 2 évadot láttam, tervezem majd folytatni is, mert tényleg jó kis sori. A többiről nem tudok nyilatkozni, egyikből se láttam egy percet se, de őszintén így leírás alapján nem is fogtak meg. Remélem lesz III. része is ennek a cikknek

2017. szeptember 02. 10:21
A The white princess-t bátran ajánlom mindenkinek! Ahogy kijött a sorozat, elkezdtem nézni, mit ne mondjak, azonnal magával ragadott a történet. Hogyha valaki szerette a Reign-t, akkor mindenképpen érdemes belenéznie a The white princess-be is. Nagyon jó sorozat, a háborús időszakot remekül mutatja be. Továbbá ki kell emelni, hogy a színészek is tökéletesen megállják a helyüket ezekben a szerepekben.
2017. szeptember 02. 10:44
A szolgálólány meséjét lehet, hogy majd elkezdem nézni, mert érdekesnek tűnik. A többi nem igazán érdekel.
2017. szeptember 02. 11:26
![]() |
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 ![]() |
Hatalmas sorozat rajongó vagyok, de ezek közül igazából csak a Szolgálólány meséje keltette fel az érdeklődésem:)
2017. szeptember 02. 11:50
a My Fat Diary és a Szolgálólány meséje érdekesnek tűnik
mindenképpen bele fogok nézni mind a kettőbe

2017. szeptember 02. 12:05
a szolgálólány meséje-t már el akartam kezdeni, nagyon érdekesnek tűnik

2017. szeptember 02. 12:05
![]() |
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 ![]() |
A My Mad Fat Diary egy hatalmas sorozat, tavaly szerintem vagy 5x végignéztem az egészet. Örülök, hogy belekerült a listába

2017. szeptember 02. 12:51
![]() |
Mendesarmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.19. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 266232 ![]() |
13 reasons why hol marad?!
2017. szeptember 02. 14:17
![]() |
rammievengeance02/23/17 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 ![]() |
A My Mad Fat Diary nem véletlenül lett az örök kedvencem, csodálatos sorozat. Egyébként jelenleg már nem vetítik, mert tavaly befejeződött a sorozat.
2017. szeptember 02. 17:30
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Az élet csajos oldalát ismerem.

2017. szeptember 03. 02:24
Tulajdonképpen a My Mad Fat Diary nagyon megtetszett, szerintem el fogom kezdeni:3
2017. szeptember 03. 06:26
![]() |
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 ![]() |
A Szolgálólány meséjét már befejeztem, és van egy olyan érzésem, hogy a regény és a sorozat között nincs más közös pont a nyomasztó hangulaton kívül. Alig bírtam végignézni annyira vontatott volt, ráadásul a főszereplő nő számomra rendkívül ellenszenves volt ebben a szerepben. Azonban a vágóképek nagyon kifejezőek voltak benne, és a belső monológokat is szerettem, de a sorozatban annyi a magyarázat nélkül hagyott elem, és a következetlen karakter/ történés, hogy szerintem nem érdemli meg azt a hypeot, ami körülveszi.
(Ugyan nem olvastam a regényt, így nem tudom, hogy a könyvben is így van-e, de az adaptációkból kiindulva feltételezem, hogy ott jóval részletesebb leírást kaphatunk a közegről, aminek a hiányát én nagyon éreztem a sorozatban.)
(Ugyan nem olvastam a regényt, így nem tudom, hogy a könyvben is így van-e, de az adaptációkból kiindulva feltételezem, hogy ott jóval részletesebb leírást kaphatunk a közegről, aminek a hiányát én nagyon éreztem a sorozatban.)
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.