Starity

Demi Moore még mindig nem tud továbblépni

2012. október 19. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Moore sajtósa szeretné jobb színben feltüntetni a dolgokat, a sztár barátai nem hazudnak.

hirdetés
Demi Moore még mindig nem tud továbblépni

Egy évvel ezelőtt láttak napvilágot az első pletykák Demi és Ashton szakításáról, majd miután a férfi elköltözött közös otthonukból, novemberben hivatalossá tették: külön folytatják tovább.

Demi már a botrányt megelőzően is súlyproblémákkal küszködött. Ok nélkül – betegség vagy filmszerep – csontsoványra fogyott, melyen a válás csak még többet rontott, hiszen ennek köszönhetően a színésznőt más szörnyűségek is utolérték: többek között kéjgáz-túladagolás miatt kórházba került, ahonnan egyenes út vezetett a rehabra. Bő egy hónappal később kiengedték, ám néhány nappal később öccse kapcsán – aki börtönben ül – újra a címlapokra került. Rövid hallgatás után, júliusban kiderült, hogy gyermekei is elhagyták a hírességet, hiszen nem bírták elviselni kontrolálhatatlan viselkedését.

Legutóbb féltékenységi rohamával hívta fel magára a figyelmet. Exférje ugyanis a világ legszexisebb nőjének megválasztott Mila Kunis oldalán találta meg a boldogságot. Demi már akkor képtelen volt feldolgozni, hogy Kutcher ilyen hamar továbblépett.

A közeli ismerősők néhány napja tett nyilatkozatai alapján a színésznő állapota azóta sem javult: az ötvenhez közelítő Moore ugyanolyan csalódott és frusztrált, mint korábban, „zörgő” csontjai is egyre aggasztóbbak, sőt hónapok óta mosolyt sem láttak az arcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek