Starity

Mi lett a magyar szépségkirálynőkkel?

2013. április 21. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeállításunkban megtekinthetitek a legnagyobb magyar szépségverseny eddigi győzteseit. Összefoglaltuk, hol tartanak most az egykori szépségkirálynők.

hirdetés
Mi lett a magyar szépségkirálynőkkel?

Egy nemrég megjelent cikkünkben összefoglaltuk, mi történt a legrangosabb nemzetközi verseny győzteseivel a koronázásuktól egészen napjainkig. Most viszont a magyar szépségkirálynőket tekinthetitek meg a 2008-as szépségkirálynőválasztástól kezdődően.

A Királynő 2008

2008-ban a Miss World Hungary cím győztese Freire Szilvia lett, aki Johannesburgban képviselte hazánkat a nemzetközi döntőn, azonban nem ért el helyezést. A magyar-portugál származású lány később sem hagyta abba a modellkedést, de ezek mellett diplomás közgazdász és nagy pókerjátékos.

A Miss Universe Hungary 2008 címet Dammak Jázmin nyerte, aki a nemzetközi versenyen bejutott a legszebb tizenöt lány közé. 2009-ben a Szombat esti láz című műsorban tűnt fel, ahol a harmadik élő adásig jutottak el partnerével. 2011-ben a HELL Energy Országos Drift Bajnokság háziasszonya volt. 2013 januárjában derült ki, hogy párjával hamarosan szülői örömök elé néznek.

Polgár Krisztina nyerte el a Miss Earth Hungary címet, azonban sajnos a nemzetközi versenyen nem ért el helyezést. Később elkezdett komolyabban foglalkozni a pókerrel. Idén januárban kiderült, hogy gyermeket vár, szerelmével pedig hamarosan összeházasodnak.


Fotó: RTL Klub

A Királynő 2009

A 2009-es évben Serdült Orsolya képviselte hazánkat a Miss World nemzetközi versenyen, amin nem ért el helyezést, azonban sikerült hazahoznia egy bronzérmet a Miss Sport háziversenyen. Számára mindig is fontos volt a sport, 2010-ben felvették a Testnevelési Egyetemre.

A verseny második helyezettje, azaz a Miss Universe Hungary 2009 cím birtokosa Budai Zsuzsa lett, aki a világversenyen sajnos nem került be a legszebbek közé. 2012-ben egy ajánlattal keresték meg: részt vehet a Die Hard ötödik részében, melyet a fővárosunkban forgattak. Az egyik gengszter barátnőjét kellett megformálnia, s csak azután írta alá a szerződést, miután meggyőződött, a vetkőzés nincs terítéken.

Kocsis Korinna lett a Miss Earth Hungary cím birtokosa, de a nemzetközi versenyen ő sem járt sikerrel. Azóta sem hagyta abba a modellkedést. 2011-ben újra el szeretett volna indulni az akkor már Szépségkirálynő nevű versenyen, de a szervezők nem engedték.


Fotó: RTL Klub

A Királynő 2010

A verseny győztese Dobó Ági lett, aki a nemzetközi verseny előtt egy súlyos balasetet szenvedett, így nem képviselhette hazánkat a döntőn. Jelenleg a Debreceni Egyetemen hallgat jogot, a nyáron végez és ezután talán már Dr. Dobó Ágnes lesz belőle. Még mindig szereti a modellek világát, de már inkább a háttérmunkában vesz részt, egy saját modell- és hostessügynökséget vezet.

Babinyecz Tímea nyerte el a Miss Universe Hungary címet 2010-ben, de a Las Vegas-i döntőn nem ért el helyezést. Később sokan támadták a vilgágversenyen adott interjújáért, ahol összevissza beszélt angolul. A lány később elmesélte, hogy szívesen részt venne még kisebb szépégversenyen hazánkban.

Kaló Jennifer lett 2010-ben Miss Earth Hungary, a Miss World versenyen is képviselte hazánkat, de nem ért el helyezést. Azóta is modellkedik, és mondhatni, hogy talán ő az egyik legkeresettebb modell hazánkban.


Fotó: RTL Klub

A Szépségkirálynő 2011

A 2011-es évben a Szépségkirálynő című műsor keretin belül koronázták hazánk legszebb lányait. A verseny az akkor még csak 18 éves Szunai Linda nyerte, aki a nemzetközi versenyen bejutott a legszebb 30 közé. Később azonban többször botrányba keveredett, és még címétől is meg akarták fosztani.

Lipcsei Betta képviselte hazánkat a Miss Universe döntőjén, de a legszebb 15 közé ő sem került be. A lány Talping Nő című műsor háziasszonya lett 2011-ben. 2012-ben ő lett a Gold Nails Hungary és a francia Antonelle divatmárka arca. Hamarosan pedig világra hozza első gyermekét.

A Miss Earth Hungary címet Szabó Dóra nyerte, de a döntőn nem jutott a legszebbek közé. A 2012-es Szépségkirálynő-választáson zsűritagként és a felkészítőtáborban tanárként vett részt.


Fotó: TV2

A szépségkirálynő 2012

A tavalyi győztes Cserháti Tamara lett. A nemzetközi döntőn azonban nem került be a legszebb 30 közé sem. Jelenleg a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar andragógia szakán másodéves hallgató.

Konkoly Ági lett a Miss Universe Hungary cím győztese, és a nemzetközi versenyen az eddigi legnagyobb magyar sikerrel ért haza: a legszebb 10 közé jutott. A lány jelenleg is modellkedik, de hamaorsan szeretne egy nagy családot.

Kocsis Alexandra nyerte el a Miss Earth Hungary címet, azonban nem utazott ki a világversenyre. A múlt évben még címétől is meg akarták fosztani.


Fotó: TV2

Hamarosan pedig kiderül, hogy kik lesznek azok, akik idén képviselik hazánkat a világ legrangosabb szépségversenyein, ugyanis megkezdődött a visszaszámlálás, a TV2 nyáron ismét szépségkirálynőt választ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek