Starity

2015 legmegdöbbentőbb hírei

2015. december 31. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2015 rengeteg változást hozott a celebek világában is – íme a néhány legolvasottabb hír.

hirdetés

Zayn Malik megcsalta a barátnőjét

2015 Zayn Malik éve is volt, hiszen tett arról, hogy a szóbeszédben maradjon. Márciusban idegen lánnyal látták csókolozni, aminek menyasszonya, Perrie Edwards kétséget kizáróan nem örült. Ezután otthagyta a One Direction-t az On The Road Again turné közepén, hogy pihenjen kicsit.

Zayn Malik kilépett a One Directionből

A történet nem ért véget: egy hétre rá bejelentették, hogy Zayn felmondta a szerződését a Sony-val és a One Directionnel, és nem kíván többet a banda életében részt venni, hogy „normális 22 éves fiúként” élhessen. Rá két napra bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd.

Összefoglaló a One Direction botrányairól

Bruce Jenner nemátalakító műtéte

2015 a Kardashian család éve volt, hiszen ilyen-olyan hírekkel, de bejárták a médiát világszerte. Az egyik legmegdöbbentőbb hír Bruce nemátalakító műtéte volt, amivel Caitlyn Jennerként mutatkozott be a világ számára, sőt, az év nője díját is elvihette.

Kylie Jenner ajkai

Teljesen hétköznapi téma vált az emberek kedvencévé – Kylie Jenner ajkai. Vajon mű vagy igazi? Bár a valóságshow egy darabig tagadta, hogy plasztikát vetett volna be, testvére leleplezte, ami után büszkén vállalta, hogy bizony ajakfeltöltésen vett részt.

A változás látványos

Ariana Grande utálja Amerikát

Valószínűleg már sosem mossa le magáról a „fánk királynő” címet az aranyhangú énekesnő, aki egy étteremben nyalogatta az édességet, majd felhangon megjegyezte, utálja Amerikát, amiért ilyen szeméttel tömik az embereket.

Louis Tomlinson édesapa lesz

Ki gondolta volna, hogy Louis lesz az első a One Direction fiúk közül, aki bekapatja a legyet egy lánnyal, aki ráadásul nem is a barátnője volt. Tomlinson azonban minden tiszteletünket elnyerte, hiszen támogatja a leendő édesanyát mindenben és nem is olyan régen babaruhákat vásárolt Los Angelesben.

Nicki Minaj viszálya Miley Cyrusszal

Az MTV VMA Miley Cyrus és Nicki Minajtól volt hangos – a rapper nyilvánosan szólt be Cyrusnak, ami után mém keletkezett az interneten. Még a mai napig találhatunk Cyrus Instagram-posztjai alatt néhány „Miley, what's good?” kommentet.

Kanye West elnök akar lenni...

...és komolyan gondolja. Az énekes 2020-ban indul a választásokon, legalábbis terve szerint.

Miley Cyrus nyilvánosan vetkőzik és műpéniszt nyalogat

Sokan aggódnak Miley Cyrus mentális egészségéért, és talán nem is ok nélkül: az énekesnőre már a barátai sem ismernek rá. Nyilvánosan meztelenkedik a koncertjeit, halott állatairól nevezte el az új albumát, emellett kedvére nyalogat műpéniszt magazinok címlapján.

Justin Bieber bár sajnálja, de meztelenkedik

Letisztult imázzsal tért vissza, minden bűnét megvallva, Justin Bieber, amiről dalt is írt, Sorry címmel. Bár az énekes szeretné lezárni a botrányos korszakát, valahogy a címlapok megtalálják: előszeretettel sétálgatott a tengerparton alsógatya nélkül, vagy éppen mutatta meg fenekét a követőinek.

A kép később törlésre került Instagram-fiókjáról

Lady Gagát megerőszakolták

Az énekesnőt tizenéves korában erőszakolták meg, amiről 2015-ig nem beszélt senkinek, mert saját magát hibáztatta a történtek miatt. Gaga szerencsére rájött, hogy semmiről sem tehet, és szervezeteket kezdett támogatni a bántalmazott nők védelmében. A Til It Happens To You dala Grammy-jelölést kapott.

Adele visszatérése

Az énekesnő mondhatni a semmiből robbant vissza, és stílusos Hello című szerzeményével szó szerint mindent tarolt. Megdöntötte a VEVO 24 órás rekordját 28 milliós nézettséggel, emellett a leggyorsabban fogyó albumot produkálta az évben, alig egy hónap alatt.

Kesha karrierjének befellegzett

Miután 2014 októberében leleplezte Dr. Luke-ot, a díjnyertes producert, hogy évekig bántalmazta, a Sony visszafogta Kesha albumának készítését, a szerződést pedig nem engedte felmondani az énekesnőnek, csak súlyos pénzek fizetése ellenében, amiben teljesen csődbe menne. Kesha szeretné maga mögött hagyni a Sony Music-ot, azonban a lehetőségei korlátozottak, így a per végéig búcsút mondhat a karrierjének.

Little Mix és Zayn Malik viszálya

Miután Perrie Edwards és Zayn Malik szakítottak, a lányok nem hagyták csapattársukat, és nyilvánosan égették Maliket. Az énekest sem kellett félteni, Twitteren üzent hadat a csapatnak.

Szünetre megy a One Direction

18 hónapnyi szabadságot vett ki a One Direction 2015 decemberétől, miután öt éven keresztül minden évben albumot készítettek és turnéztak világszerte. A fiúk legkorábban 2017-ben hallattnak közösen magukról.

Ed Sheeran is eltűnik egy évre

A népszerű brit énekes úgy érzi, már nem ismer rá magára, így szeretne visszavonulni a kamerák elől egy évre, amit zeneszerzéssel fog eltölteni, elzárva mindentől.

Taylor Swift visszavonul

Jelenleg nem érzi úgy, hogy jobb albumot tudna készíteni, mint a 1989, így kivesz egy kis időt, hogy pihenjen és regenáródjon.

Demi Lovato lemondta Adam Lambertöt

A TMZ buktatta le az énekesnőt, hogy az utolsó pillanatban felmondta a szerződést Adam Lamberttel, és inkább Nick Jonasszal indul turnéra, miszerint ő menőbb a zenei életben. Az énekesek között szerencsére nincs viszály, felnőtt módjára viselték a döntést – emellett Lambert is saját turnéra indul 2016-ban, így nincs oka a haragra.

Charlie Sheen HIV-fertőzött

Bár kollégiát nem lepte meg a hírt, a világ egyöntetűen sokkot kapott: a népszerű színész AIDS-es. Korábban is voltak problémái szexuális bűncselekménnyel kapcsolatban, így Hollywoodból jó néhányan elfordultak tőle a hírke után.

Szexisták a 5 Seconds of Summer tagjai

Megkapták a második Rolling Stone címlapot a 5SOS énekesei, de a történtek után biztosan azt kívánják, bár inkább visszamondták volna az ajánlatot. Több ezer rajongójuk fordult el a zenészektől, és egyöntetűen kivívták az emberek ellenszenvét. A fiúk kendőzetlenül beszéltek a lányokról, akiket az ágyba csalnak – egy éjszaka alatt akár többet is –, és a vad bulikról, ahol nem vetik meg az alkoholt és a halucinogén szereket sem.

Teljesen meztelenül pózoltak a kameráknak

Mark Salling gyermekpornó végett rács mögé kerülhet

Botrány a Glee háza táján – az egykori sztárját karácsony napján fogták el a hatóságok, mert több ezer 15 év alatti gyermekről tartott provokáló képeket a laptopján. A tárgyalásokat január 22-re halasztották, addig előzetes letartóztatásban tartják.

Emellett 2015 a szakítások éve is volt, íme néhány pár, akik idén vetettek véget a románcuknak:

  • Kermit és Miss Piggy
  • Miranda Lambert és Blake Shelton
  • Gwen Stefani és Gavin Rossdale
  • Kourtney Kardashian és Scott Disick
  • Megan Fox és Brian Austin Greene
  • Avril Lavigne és Chad Kroeger
  • Zayn Malik és Perrie Edwards
  • Louis Tomlinson és Eleanor Calder
  • Liam Payne és Sophia Smith
  • Ben Affleck és Jennifer Garner
  • Big Sean és Ariana Grande

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek