Hírszerkesztők topikja
2013. július 23. 07:35
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline |
Ehhez a cikkhez kérlek csatoljátok Balássy Betty lapját!
2013. július 23. 08:06
csajszikahh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 1899 Csatolások: 811 Azonosító: 136579 offline |
Most írtam ezt a cikket, azonban csak akkor vettem észre, hogy rosszul írtam benne egy szót, miután már elküldtem.Igaz, hogy még nincs publikálva a hír, de ha lehet, akkor kérlek a kép alatti első sorban a rháinkat szót írjátok át ruháinkra.Előre is köszönöm!
2013. július 23. 15:27
2013. július 23. 16:53
Sziasztok!
Ha ez a cikkem megjelenik, kérlek, írjátok a végére, h a musical szeptember 22-én startol majd!
Köszönöm!
Ha ez a cikkem megjelenik, kérlek, írjátok a végére, h a musical szeptember 22-én startol majd!
Köszönöm!
2013. július 24. 13:09
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
Ide csatolni kellene a cikkben szereplő többi ember lapját is:
http://starity.hu/forum/topik/396340-sztarok-akiknek-bejott-az-ombre-haj/
http://starity.hu/forum/topik/396340-sztarok-akiknek-bejott-az-ombre-haj/
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. július 24. 14:47
Sziasztok!
Hannah Murrayt lehagytam, csatoljátok a cikkhez legyetek szívesek! Köszönöm!
Hannah Murrayt lehagytam, csatoljátok a cikkhez legyetek szívesek! Köszönöm!
LoveNessa
2013. július 24. 15:26
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Ebben a cikkben lenne egy kis javítanivaló.
Samara – aki Indi Walkert alakítja Summer Bayen az Otthunk sorozatban – jelentések szerint kisebb szerepet kapott az utolsó kalózfilmben.
Otthunk helyett Otthonunk
Az ötödik Karib-tenger kalózai-filmet Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezi, és 2015. július 10-én kerül a mozikba.
Karib-tenger kalózai-filmet helyett Karib-tenger kalózai filmet
és helyett amely
Köszönöm!
Samara – aki Indi Walkert alakítja Summer Bayen az Otthunk sorozatban – jelentések szerint kisebb szerepet kapott az utolsó kalózfilmben.
Otthunk helyett Otthonunk
Az ötödik Karib-tenger kalózai-filmet Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezi, és 2015. július 10-én kerül a mozikba.
Karib-tenger kalózai-filmet helyett Karib-tenger kalózai filmet
és helyett amely
Köszönöm!
LoveNessa
2013. július 25. 09:24
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy ma és tegnap írtam "Öt sztori,amiről lemaradhattál",tegnap véletlenül régebbi cikket találtam,ma másról készítettem,de törölték.Csak azt szeretném megkérdezni,hogy kell az összes résznek a külföldi cikknek a címe ahonnan olvastam?Vagy,hogy van?
Köszönöm
Szeretném megkérdezni,hogy ma és tegnap írtam "Öt sztori,amiről lemaradhattál",tegnap véletlenül régebbi cikket találtam,ma másról készítettem,de törölték.Csak azt szeretném megkérdezni,hogy kell az összes résznek a külföldi cikknek a címe ahonnan olvastam?Vagy,hogy van?
Köszönöm
2013. július 25. 20:51
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.07.25. 09:24)
Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm
értelemszerűen mindig minden forrást meg kell adni, amit felhasználtál az íráshoz
2013. július 26. 11:44
Sziasztok!
Figyelmetlen voltam, így, ha kikerül a cikkem, ezt a posztert a végére legyetek szívesek beszúrni!
Köszönöm szépen!
Figyelmetlen voltam, így, ha kikerül a cikkem, ezt a posztert a végére legyetek szívesek beszúrni!
Köszönöm szépen!
2013. július 28. 09:45
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Sziasztok!
Légyszi ehhez a cikkhez, kérlek csatoljátok Alisha Newton adatlapját. Tudom, nincs olyan nagy szerepe, de ha már szerepel benne, légyszi legyen ott.
Előre is köszönöm:
Lilla06
Légyszi ehhez a cikkhez, kérlek csatoljátok Alisha Newton adatlapját. Tudom, nincs olyan nagy szerepe, de ha már szerepel benne, légyszi legyen ott.
Előre is köszönöm:
Lilla06
LoveNessa
2013. július 28. 11:51
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Ebben a cikkben van egy eléggé értelmes szókapcsolat, miszerint az énekesnőt "műanyag üveggel" dobták fejbe. Akárhogy is nézem ilyen a világon nincs ( ), szóval megkérhetném valamelyik kedves hírszerkesztőt, hogy átírja műanyag flakonra?
LoveNessa
2013. július 28. 16:04
2013. július 28. 23:11
Ehhez a cikkhez szeretném hozzácsatoltatni az ő adatlapját. Köszönöm szépen!
LoveNessa
2013. július 30. 08:03
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2851 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline |
Sziasztok!
Ebben a cikkben, lehet, hogy én vagyok a vaksi(nem hiszem), de nem látom Vanessa Marano-t, pedig Kapcsolódó sztár, és előre is vetíti Laura Marano-nál a cikkíró, hogy a nővéréhez hasonlóan szintén blúzban és shortban jelent meg, úgyhogy szerintem vegyétek ki a Kapcsolodó sztárok közül, mert nem szerepel a cikkben.
Előre is köszönöm,
Lilla06
Ebben a cikkben, lehet, hogy én vagyok a vaksi(nem hiszem), de nem látom Vanessa Marano-t, pedig Kapcsolódó sztár, és előre is vetíti Laura Marano-nál a cikkíró, hogy a nővéréhez hasonlóan szintén blúzban és shortban jelent meg, úgyhogy szerintem vegyétek ki a Kapcsolodó sztárok közül, mert nem szerepel a cikkben.
Előre is köszönöm,
Lilla06
2013. július 30. 17:15
Sziasztok!
A cikkemben véletlenül 2x tettem be a borítót, az egyiket legyetek szívesek törölni! Köszönöm!
A cikkemben véletlenül 2x tettem be a borítót, az egyiket legyetek szívesek törölni! Köszönöm!
2013. július 30. 19:16
Ehhez a cikkhez szeretném hozzcsatoltatni az ő lapját, mert ő is szerepel a filmben, és említik is a cikkben.
LoveNessa
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.