Tina Reber - Spontán Szerelem, Simone Elkeles - Tökéletes Kémia, Gail McHugh - Ütközés, Jamie McGuire - Gyönyörű Sorscsapás
Most megint sikerült pár könyvet elolvassak, habár nem részletezem őket most annyira Az első kettő könyv kicsit felejtős, legalábbis a Tökéletes Kémia az volt, de a Spontán Szerelem egészen jó lett, egyszer megérte elolvasni Az utolsó kettő pedig felkerült a "Megvenni" listámra
Olvasol? II.
2015. december 21. 11:49
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2015. december 21. 19:46
Ma szereztem meg Greg Iles: Lángoló kereszt című könyvét. Még nagyon a könyv elején tartok, de eddig izgalmas a története és remekül van megírva.
2015. december 23. 14:26
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
Végre van időm olvasni is a szabadidőmben, így tegnap be is ugrottam a könyvesboltba és bevásároltam. Jelenleg Gayle Formantől az Itt voltamot olvasom.
missdaisy
2015. december 26. 12:30
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1633 Csatolások: 34832 Azonosító: 249895 offline |
Karácsonyi ajándékként megkaptam Kass Morgantól a 100 - Kiválasztottak című kötetet, és most ezt kezdtem el olvasni. Már most nagyon tetszik
Cintii
2015. december 26. 12:40
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline |
2015. december 26. 16:32
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Jelenleg Hyeonseo Lee – David John: A lány hét névvel c. könyvet olvasom és imádom. Valamilyen szinten mindigis érdekelt milyen lehet az élet Észak-Koreában, de eddig nem találtam róla ennyire részletes leírást. Nagyon érdekes könyv, könnyű olvasni is, azthittem majd nehezen küzdök meg vele, de tényleg nagyon érdekes az egész téma. Még nem értem a végére, de nagyon furcsa így külső szemmel az élet ott, ahogy átmossák az agyukat, beadnak nekik minden hülyeséget, hihetetlen.
missdaisy
2015. december 27. 12:46
Egy ikerpár titkos naplója 3. részét olvasom és most kezdtem el de úgy érzem még ma kiolvasom
2015. december 27. 12:53
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Igen, Michael Endétől A Végtelen Történetet. Még csak most kezdtem el, de már elnyerte a tetszésem.
Előtte az Egy Zizi naplóját olvastam, a negyedik és ötödik részét. Mind a kettő könyvet tudom ajánlani.
Előtte az Egy Zizi naplóját olvastam, a negyedik és ötödik részét. Mind a kettő könyvet tudom ajánlani.
2015. december 28. 17:21
Jelenleg Lauren Kate tollából olvasom a Rapture című könyvet. Még mindig imádom ezt a sorozatot, ez a része is remek eddig, de a vége nagyon érdekel már, bármennyire is spoileres már maga a cím is. Emellett 24-én Kelly Creagh Enshadowed című könyvét is elkezdtem, és ugyan azóta egy betűt sem haladtam vele (fene egye meg az állandó kedvtelenségemet), nagyon ígéretesnek tűnik. Ha az első részhez képest ez fele olyan jó lesz, akkor nem lesz itt probléma.
2015. december 31. 10:56
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
A téli szünet kezdete óta elolvastam Dragomán Györgytől a Máglyát és az Oroszlánkórust, Mihail Bulgakov A Mester és Margaritáját, Sylvia Plath Az üvegbura című könyvét, és az Antigonét. Dragomán könyvei számomra felülmúlhatatlanok, imádom őket, a nyelvük rettentő sűrű, a történet szövevényes, érdekes és lebilincselő, csak ajánlani tudom. Az Oroszlánkórus egy novelláskötet, nagyon különféle művek kaptak benne helyet, az én kedvencem a Cry me a river, ugyanis a könyv minden sorában ott lüktet a zeneiség. A Mester és Margarita megint csak nagyon érdekes, bonyolult könyv, a végére viszont meg lehet szokni, összességében szerettem. Az üvegbura pedig... jó sok könyvesboltot bejártam érte, Budapesten akadtam rá. Nagyon szerettem olvasni, elsőre is megrázott, nagyon élethű, hiteles, fájdalmas, imádtam.
ilus1996
2015. december 31. 11:34
Jelenleg az Anna és a francia csókot olvasom Stephanie Perkins-től. Eddig elmegy
Ezután a Kezdjetek el élni!-t fogom, Róbert Katalintól ^^
Ezután a Kezdjetek el élni!-t fogom, Róbert Katalintól ^^
2015. december 31. 13:26
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 offline |
Én jelenleg Tavi Katától a Nyitótáncot olvasom. Nagyon tetszik , bár egy kicsit hasonlít az SZJG-re . De nagyon nem . Ajánlom azoknak akik bírják a sulis történeteket , drámákat , E/1 - ben íródott történeteket .
prettyll18
2016. január 03. 11:14
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Cute girl 998 @ 2015.12.31. 10:56)
A téli szünet kezdete óta elolvastam Dragomán Györgytől a Máglyát és az Oroszlánkórust, Mihail Bulgakov A Mester és Margaritáját, Sylvia Plath Az üvegbura című könyvét, és az Antigonét. Dragomán könyvei számomra felülmúlhatatlanok, imádom őket, a nyelvük rettentő sűrű, a történet szövevényes, érdekes és lebilincselő, csak ajánlani tudom. Az Oroszlánkórus egy novelláskötet, nagyon különféle művek kaptak benne helyet, az én kedvencem a Cry me a river, ugyanis a könyv minden sorában ott lüktet a zeneiség. A Mester és Margarita megint csak nagyon érdekes, bonyolult könyv, a végére viszont meg lehet szokni, összességében szerettem. Az üvegbura pedig... jó sok könyvesboltot bejártam érte, Budapesten akadtam rá. Nagyon szerettem olvasni, elsőre is megrázott, nagyon élethű, hiteles, fájdalmas, imádtam.
Ma reggel kezdtem el Gárdos Péter: Hajnali láz c. könyvét, eddig nagyon tetszik, jól meg van írva, az alapötlet lenyűgözött az első percben, kíváncsi vagyok a végkifejletre.
Grace Benning
2016. január 03. 15:41
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Ernest Cline: Armada
A Ready Player One szerzőjének második könyve, éppen olyan jó, mint az első, sőt, talán még jobb is. Nagyon tetszett, főleg a végén lévő kis csavar.
Dan Wells: Az Ördög egyetlen barátja
Wellsnek olvastam a Nem vagyok sorozatgyilkos trilógiáját, az szerintem sokkal jobb volt, mert több dolog történt benne, összeszedettebb volt a történet. Ez a könyv annak a folytatása, viszont eléggé csak lóg a levegőben. El lehetett olvasni, de néha untam.
A Ready Player One szerzőjének második könyve, éppen olyan jó, mint az első, sőt, talán még jobb is. Nagyon tetszett, főleg a végén lévő kis csavar.
Dan Wells: Az Ördög egyetlen barátja
Wellsnek olvastam a Nem vagyok sorozatgyilkos trilógiáját, az szerintem sokkal jobb volt, mert több dolog történt benne, összeszedettebb volt a történet. Ez a könyv annak a folytatása, viszont eléggé csak lóg a levegőben. El lehetett olvasni, de néha untam.
2016. január 13. 13:55
Tegnap este óta a hangulatom ide-oda cikázik a sírás és a mosolygás között. Befejeztem a Fallen utolsó részét, a Rapture-t, ami hihetetlen számomra. Imádtam minden egyes sorát ennek a könyvnek is, nagyon izgalmas volt, tele volt fordulatokkal. A vége nagyon meglepett, főleg az egésznek a befejezése, ami valamilyen szinten ugyan boldog, mégis elszorul a szívem valahányszor a 19. fejezet végére gondolok. Tény, egyáltalán nem volt tökéletes ez a sorozat, és éppen ezért tetszett ennyire. A hangulat, a szereplők, a történet, maga a téma... fenomenális! Második kedvenc könyvsorozatom lett a Fallen ezalatt a pár hónap alatt. Biztosan újra fogom még olvasni, de így, kevesebb mint egy nappal a befejezés előtt csak arra tudok gondolni, hogy mennyire fog hiányozni az egész történet. A filmet pedig olyan, mintha évszázadok óta várnám, igazán történhetne már valami körülötte... bár ha jól olvastam a napokban ez meg is fog történni.
2016. január 14. 13:50
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Jamie McGuire - Veszedelmes Sorscsapás
A 'Gyönyörű Sorscsapás' jobban tetszett, jó volt Travis szemszögéből végig olvasni a történetet, de azért nekem az első kötet jobban tetszett
Jodi Ellen Malpas - Ez A Férfi
Jodi Ellen Malpas - A Férfi Alatt
Jodi Ellen Malpas - Kell A Férfi
Egynek mindenképpen elment, elég hamar ledaráltam mind a három könyvet, végső soron tetszett, bár Ava nekem néha elég kis együgyű volt, Jesse meg nem éppen álmaim pasija, valahogy egy ilyen kapcsolatban én egész biztos megfulladnék, de azért aranyosak voltak, a civódásokat meg külön élveztem
Melody Grace - Töretlen
Nagyon tetszett, egyszerű kis könyv, semmi meglepetés nincs benne, de most erre volt szükségem. Olvastam már hasonló könyvet, ez a téma mindig is tetszett Juliet és Emerson nagyon aranyosak voltak Kedves kis könyv
A 'Gyönyörű Sorscsapás' jobban tetszett, jó volt Travis szemszögéből végig olvasni a történetet, de azért nekem az első kötet jobban tetszett
Jodi Ellen Malpas - Ez A Férfi
Jodi Ellen Malpas - A Férfi Alatt
Jodi Ellen Malpas - Kell A Férfi
Egynek mindenképpen elment, elég hamar ledaráltam mind a három könyvet, végső soron tetszett, bár Ava nekem néha elég kis együgyű volt, Jesse meg nem éppen álmaim pasija, valahogy egy ilyen kapcsolatban én egész biztos megfulladnék, de azért aranyosak voltak, a civódásokat meg külön élveztem
Melody Grace - Töretlen
Nagyon tetszett, egyszerű kis könyv, semmi meglepetés nincs benne, de most erre volt szükségem. Olvastam már hasonló könyvet, ez a téma mindig is tetszett Juliet és Emerson nagyon aranyosak voltak Kedves kis könyv
2016. január 15. 17:40
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Anyukám unszolására, még a téli szünetben elkezdtem olvasni kedvenc könyvét, az Éjsötét szeretõt, J. R. Ward-tól, mely a Fekete Tõr Testvériség sorozat elsõ része. Meg kell mondjam, nem kifejezetten rajongók a vámpíros sztorikért, hiszen nemcsak a filmipar az egyetlen, ami már minden bõrt lehúzott errõl a témáról. Kifejezetten unottan álltam neki, az eleje színtiszta szenvedés volt számomra, aztán kezdtem egyre jobban megkedvelni, végül szerdán ki is olvastam (kényszerpihenõmnek hála). Voltak részek melyeket kifejezetten untam (ideértve a szexjeleneteket is), de összeségében jobb volt, mint amire eredetileg számítottam. Tegnap elkezdtem a második részét, a Síron túli szeretõt, melyben egyébként a férfi fõszereplõ ezúttal a kedvencem a testvériségbõl, mégis, úgy érzem az elsõ rész egy picikét jobban lekötött. Nem tudom, hogy végig akarom-e olvasni az egész sorozatot, mindenesetre a második kötetet mindképpen befejezem.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.