Kedves Hírszerkesztők!
Több kérdésem, problémám is volna.
1. A
Su Pollard - David Hasselhoff cikk: a cím. Én így írtam: Hasselhoffal. Szerintem ez így teljesen oké volt. Ellenben a Hasselhoff-fal szerintem nem helyes. Mutassanak nekem erre nyelvtani szabályt, akkor elhiszem. Szerintem nincs egymás mellett 3 darab azonos mássalhangzó. Vagy egybe írjuk, vagy "val" jön a kötőjel után, de itt értelemszerűen erről nincs szó. Lehet, hogy én vagyok kizökkent a nyelvtani szabályokból, de ez akkor sem rémlik!
2. Még mindig ugyanez a cikk: miért a celeb kategóriába került? Tudtommal ez egy színházi interjú, egy színházi előadás végett. Így úgy hiszem, befér a film, színház, rendezvény rovatba.
3. A
Suchet cikkem nagyon alaposan át lett alakítva, rengeteg vélemény ki lett húzva, ráadásul az egyik előadásról alig van pár sor, holott én sokkal többet írtam róla, például idézett véleményeket. Miért lettek ennyire radikálisan kihúzogatva? Rengeteget dolgoztam a kritikák és vélemények lefordításával, s csak azért, mert mondjuk hosszabb lett volna tőle az írás, nem indok a kihúzásukra. Akit érdekel, elolvassa úgy is, akit nem, az így sem, lerövidítve (mert még így sem kurta). Az sem állja meg a helyét, hogy nem ugyanannyi szöveg volt az előadásohoz, mert nagyjából törekedtem arra, hogy mindegyikről egyforma mennyiségű szöveg legyen. Való igaz, elhangzottak keményebb kritikák is itt-ott, de ez a színház sajátja. Ráadásul úgy vélem, hogy egyik kritika és vélemény sem sértette volna meg az oldal szabályzatát. Legalábbis nem jobban, mint más, itt az oldalon lefutó "botrányos" cikkek.
Elnézést a hosszú üzenetért, de kíváncsi volnék, illetve az átkategorizálást is megköszönöm, ha mód van rá az egyik cikkel kapcsolatban.