Starity

Olvasol? II.

60 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. november 20. 17:32 #221
- törölt felhasználó -    
Lev Tolsztoj: Ivan Iljics halála
Kötelező volt. rolleyes.gif Úgy fogtam neki, hogy úgyse fog tetszeni, biztos rossz, semmi jó nem lehet benne, és majdnem pont ugyanígy fejeztem be. A főszereplő halálfélelmét mondjuk maximálisan meg tudom érteni, és oké, hogy hamar végeztem a könyvvel, nem tetszett. De legalább könnyen olvasható. Amikor a munkáját és karrierjét taglalja a könyv, az nagyon unalmas, de a halála előtti viszonylag felkeltik az olvasó figyelmét. És igen, ezer tanulságot le lehet belőle szűrni, biztos vagyok benne, de akkor sem értem, miért kellett ez kötelezőnek. Vannak sokkal jobbak is.
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Blackbird03
2014. november 21. 18:47 #222
- törölt felhasználó -    
Lauren Kate művei eddig kifejezetten megfeleltek az ízlésemnek és ezek következtében elkezdtem a Fallen sorozat befejőző részét. A Rapture - Boldogság címre keresztelt könyvet. A Passin - Végzet című rész nekem kicsit alá adta a mércét, de ezt leszámítva Laurent nagyon is tehetséges írónőnek vélem ezért bökné a csőrömet ,ha a könyvsorozat utolsó részét nem olvasnám el.
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Blackbird03, Cintii
2014. november 21. 19:21 #223
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Jules Verne:A rejtelmes sziget
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, SmileyZ, Blackbird03
2014. november 21. 19:55 #224
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17616
Csatolások: 18415
Azonosító: 168141
Ma beszereztem két könyvet, amelyeket kb. 1 héten belül ki is végzek. Még annyi sem kell. biggrin.gif
Az egyik Nicholas Sparks - Vissza hozzád c. regénye, ezt kezdtem el először, s már most tudom, hogy a végét meg fogom könnyezni. blush.gif
A másik 'áldozat' pedig Sarah Dessen - Along for the ride / Álom két keréken c. könyve, amelynek a tartalma nagyon megfogott. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Cute girl 998, Blackbird03, Cintii
2014. november 21. 20:02 #225
kutyuska01
kutyuska01
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Csatolások: 3
Azonosító: 234261
Cécile Aubry-Belle és Sébastien
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Blackbird03
2014. november 23. 20:19 #226
- törölt felhasználó -    
És , be is fejeztem a Fallen sorozat zárókötetét. Kemény két napig tartott kiolvasni. Lauren Kate hihetetlen záróköetet vetett papírra. Luce és Daniel szerelmi története , nem is tudom hirtelen szavakba önteni milyen csodálatos lezárást kapott.
Így a könyvből összességében Shelby és Miles nem szerepelt kevésszer ,de engem személy szerint nem zavart , mert őket pont nem kedveltem. Egymásra találtak. Remek. Luce múltja az utolsó pillanatokig nem volt teljesen tiszta , de amikor lehullott róla lepet. Álmomban sem gondoltam volna , hogy egykor mindannyian angyalok volta. Luce , Daniell , Cam , Gabby , Ariana , Ariana nővére. Lauren az utolsó pillanatokig az orromnál fogva vezetett. A ráadás ráadása volt amikor Lucifer úgy került a képbe mint Luce első szerelme. Végezetül én csak azt sajnálom , hogy elfelejtették mennyit harcoltak a szerelmükért. Azt gondoltam ,ha már mindketten angyalok az öröklétig együtt élhetnek és emlékezhetnek minden életre amiben valaha együtt voltak. De ettől a dramatikus fordulattól lett még valódibb a történet vége. Luce élete , az utolsó élete teljesen szürke volt amíg nem találkozott Daniellel.
Luce és Daniel életükben először ... és utoljára ...egymásba szeretett.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Heidi98, Blackbird03, Cintii
2014. november 23. 20:39 #227
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 17616
Csatolások: 18415
Azonosító: 168141
Idézet (NutellaHoney @ 2014.11.23. 20:19)
És , be is fejeztem a Fallen sorozat zárókötetét. Kemény két napig tartott kiolvasni. Lauren Kate hihetetlen záróköetet vetett papírra. Luce és Daniel szerelmi története ,  nem is tudom hirtelen szavakba önteni milyen csodálatos lezárást kapott. 

Imádom ezt a könyvsorozatot. laugh.gif wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: Blackbird03
2014. november 23. 21:09 #228
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦

Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
Hozzászólás: 6376
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Jelenleg Heath Ledger életét, másodjára. Még mindig bőgök. cray.gif
2014. november 23. 21:15 #229
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Fura, mert már régebben megkaptam, és terveztem is, hogy elolvasom, de a film elég durva hatással volt rám, igen, sírtam, nem is kicsit. Így valamennyire tartottam a könyvtől. Tartok is, mert még mindig olvasom és azért fura, hogy nevetek és sírok egyszerre és tudom mi lesz a vége, de azt is tudom, hogy nagyon fogok sírni a végén. Nagyon.
Okay? Okay.
2 felhasználónak tetszik: Dorina1024, Blackbird03
2014. november 24. 09:57 #230
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Audrey Niffenegger: Az időutazó felesége

A könyvtári példány egy zöld borítású könyv,nem tudom ki mennyire ismeri,a kinézettel nincs gond csakhogy ketté van szedve a könyv és mindkettő ugyanúgy néz ki,csak be vannak számozva. blush.gif Na mikor kivettem ezt nem tűnt fel,de anno már elkezdtem olvasni így leesett,hogy ez a második része a könyvnek mivel egyáltalán nem volt ismerős.Nem baj,kiolvastam így. rohog.gif A filmtől se voltam elájulva de az egy fokkal jobban tetszett. blush.gif Ez,hogy Gomez szerelmes volt Clare-be és Charisse ezzel teljesen rendben volt és ugyanúgy barátkozott Clare-rel ezt nem tudtam hova tenni.A legjobb barátnője volt,én tuti elküldtem volna az anyjába őt is meg Gomezt is,pláne azért ami az után történt,hogy Henry....tudjátok. blush.gif Egyszer lehet elolvasom majd az első könyvet is,de most nem érzek rá semmi késztetést. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Blackbird03
2014. november 24. 17:53 #231
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lil98 @ 2014.11.23. 20:39)
Imádom ezt a könyvsorozatot. laugh.gif  wub3.gif

Meg tudlak érteni. Nagyon megkedveltem a karaktereket. A lezárásától valahogy annyira mást vártam. laugh.gif Elfelejtik , hogy mennyit harcoltak egymásért ,de még is végre mindent megkaptak amit akarnak. Lauren ezt annyira szépen le tudta írni. heart.gif

De én és az olvasás mániám nem igazán tudunk meg állni. Ahogy esélyem volt rá a kezembe kaptam Isaac Marion egyik könyvét , méghozzá a már film változatban létező Eleven testek című könyvet. Eddig csak egy fejezetig jutottam , és kicsit félek is tőle , mert már filmben láttam ,de mindig is nagyon kiváncsi voltam R gondolataira.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Dorina1024, Blackbird03, SmileyZ
2014. november 24. 18:02 #232
Dorina1024
Dorina1024
høgh

Státuszmood: fuck everybody
Hozzászólás: 3781
Csatolások: 1047
Azonosító: 191824
Tegnap este nagy sírással, de befejeztem a Csillagainkban a Hiba névre hallgató könyvet. cray.gif heart.gif Annyira untam magam, hogy újra elkezdtem olvasni Az Éhezők Viadala című nagyszerű könyvet. heart.gif De annyira szeretném, hogy bárcsak lenne Amerikai Horror Story könyv ami tök olyan mint a sorozat blush.gif wub2.gif
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Alexis_0504, Blackbird03
2014. november 24. 18:10 #233
Heidi98
Heidi98

Státusz'15, jan 6: Kelly Clarkson a nap sztárja # Norman Reedus's birthday. ♥
Hozzászólás: 779
Csatolások: 31
Azonosító: 236244
Kate Morton - Távoli órák
Miután így jobban belegondolok, távoliknak tartom azokat az órákat, amelyeket e remek könyvnek áldoztam; eme felülmúlhatatlan, élmény teli, szépséges, valósághű könyvnek. El sem tudom hinni, hogyan és mikor akadtam rá a könyvesbolt polcain, de már csak a szerző neve, a borítója megfogott, s miután másfél órán keresztül csak ültem az olvasósarokban, és értelmeztem Morton szavait, rájöttem, hogy ez az írónő életemben másodszor tudott megfogni; egyszer már csak puszta fogalmazásával, másodszorra pedig az alapkoncepcióval. Soha életemben nem olvastam még olyan remek könyvet, mint amit ez a nő alkotott. ( Talán csak John Grisham könyvei tudtak megfogni annyira, mint Kate négy könyve ) Végtelenül örülök annak, hogy akkor, azon a szerdai napon anyuval úgy döntöttünk, hogy egy halom pénzzel nekivágunk az Alexandrának, és könyveket veszünk halomszámra; köztük ott volt Kate Morton akkori két regénye ( Távoli órák; Felszáll a köd ), John Grisham friss könyvei, illetve néhány történelmi regény, ifjúsági irodalom- és szórakoztatókönyv. Ezek közül már közel az összest kiolvastam, de természetesen ezt legelőször.
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, Nina 10, Blackbird03
2014. november 24. 18:56 #234
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Idézet (Heidi98 @ 2014.11.24. 18:10)
Kate Morton - Távoli órák
Miután így jobban belegondolok, távoliknak tartom azokat az órákat, amelyeket e remek könyvnek áldoztam; eme felülmúlhatatlan, élmény teli, szépséges, valósághű könyvnek. El sem tudom hinni, hogyan és mikor akadtam rá a könyvesbolt polcain, de már csak a szerző neve, a borítója megfogott, s miután másfél órán keresztül csak ültem az olvasósarokban, és értelmeztem Morton szavait, rájöttem, hogy ez az írónő életemben másodszor tudott megfogni; egyszer már csak puszta fogalmazásával, másodszorra pedig az alapkoncepcióval. Soha életemben nem olvastam még olyan remek könyvet, mint amit ez a nő alkotott. ( Talán csak John Grisham könyvei tudtak megfogni annyira, mint Kate négy könyve ) Végtelenül örülök annak, hogy akkor, azon a szerdai napon anyuval úgy döntöttünk, hogy egy halom pénzzel nekivágunk az Alexandrának, és könyveket veszünk halomszámra; köztük ott volt Kate Morton akkori két regénye ( Távoli órák; Felszáll a köd ), John Grisham friss könyvei, illetve néhány történelmi regény, ifjúsági irodalom- és szórakoztatókönyv. Ezek közül már közel az összest kiolvastam, de természetesen ezt legelőször.

Végre valaki, aki hasonlóképpen érez Kate Morton munkássága iránt, mint én! wub.gif
2014. november 29. 16:43 #235
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Jay Asher: Tizenhárom okom volt
Nagyon régóta el szeretném olvasni ezt a könyvet, ma reggel jutottam el odáig, hogy el is kezdjem. Már az első soroknál valósággal magába szippantott a könyv, nem tudok ellene mit tenni, imádom. Hihetetlenül jól van megírva, egy pillanatra sem esel ki a sztoriból, minden gondolatodat lefoglalja. Egy jó tanács: ne kezdd el, ha nincs sok időd olvasni. Én is csak száz oldal után tudtam letenni egy kis időre. Abszolút együtt érez az ember Hannah-val. Kimondhatatlanul tetszik, csak ajánlani tudom.
Egyébként is hiányzott már nekem egy könyv a jelen időből Az arany ember után, ami egyáltalán nem volt rossz, sőt.
10/10 heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Blackbird03, SmileyZ, Nina 10
2014. november 29. 16:45 #236
- törölt felhasználó -    
Igen Sötét ötven árnyalatát
3 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Blackbird03, Cintii
2014. november 30. 10:33 #237
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Idézet (Cute girl 998 @ 2014.11.29. 16:43)
Jay Asher: Tizenhárom okom volt
Nagyon régóta el szeretném olvasni ezt a könyvet, ma reggel jutottam el odáig, hogy el is kezdjem. Már az első soroknál valósággal magába szippantott a könyv, nem tudok ellene mit tenni, imádom. Hihetetlenül jól van megírva, egy pillanatra sem esel ki a sztoriból, minden gondolatodat lefoglalja. Egy jó tanács: ne kezdd el, ha nincs sok időd olvasni. Én is csak száz oldal után tudtam letenni egy kis időre. Abszolút együtt érez az ember Hannah-val. Kimondhatatlanul tetszik, csak ajánlani tudom.
Egyébként is hiányzott már nekem egy könyv a jelen időből Az arany ember után, ami egyáltalán nem volt rossz, sőt.
10/10  heart.gif

A könyv 258 oldal, egy napomba került elolvasnom. Imádtam minden részét, igaz, az utolsó pár oldalnál már valósággal tajtékzottam a dühtől: olyannyira elkeserít, hogy Hannah-nak senki sem segített, amikor kellett volna. Milyen rettenetesen érzéketlen az emberiség!
2 felhasználónak tetszik: Blackbird03, SmileyZ
2014. november 30. 12:23 #238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.11.30. 10:33)
A könyv 258 oldal, egy napomba került elolvasnom. Imádtam minden részét, igaz, az utolsó pár oldalnál már valósággal tajtékzottam a dühtől: olyannyira elkeserít, hogy Hannah-nak senki sem segített, amikor kellett volna. Milyen rettenetesen érzéketlen az emberiség!

Én is olvastam a könyvet, és gondolom nem meglepő ,hogy én is nagyon imádtam. Sajnos három napig tartott mire kiolvastam,de örülök , hogy neked is tetszett heart.gif

A mai nap viszont Isaac Marion által írt Eleven testekek fejeztem be. A címe eleinte kicsit megijesztett,de ajándékba kaptam ,szóval ki akartam minden áron olvasni. És úgy érzem jól tettem. Ténylegesen megváltoztatta a zombikról alkotott képem. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Alexis_0504, Cute girl 998, Blackbird03, SmileyZ
2014. november 30. 18:34 #239
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

Jay Asher: Tizenhárom okom volt című könyve után Charlotte Bronte Jane Eyre c. könyvét kezdtem el olvasni, az 1984-es kiadást. Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog, már az első ötven oldal megragadott. heart.gif
2014. november 30. 18:42 #240
- törölt felhasználó -    
Lauren Barnholdt - Titkok és exek éjszakája.
Megtetszett a borítója, én gondoltam beleolvasok a tartalmába. Nagyon megfogott, az írónő nagyon jól ír a mai fiatalok nyelvén. Még az elején tartok, de nekem nagyon tetszik még így.
60 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!