Starity

Olvasol? II.

60 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 24. 10:55 #821
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Lisa De Jong - Amikor Esik...
Hát ez szívszaggató volt! Gyönyörű könyv, egyszerűen imádtam, de borzasztóan szomorú is blush.gif Nem is tudok így mit mondani róla, annyira megérintett. Az utolsó mondaton 20 percet sírtam, nagyon megható történet blush.gif
2 felhasználónak tetszik: SmileyZ, Minimanó94
2016. február 27. 19:40 #822
prettyll18
prettyll18
Infinity

StátuszA tett hangosabban beszél a szavaknál.
Hozzászólás: 2077
Csatolások: 3163
Azonosító: 253165
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa

Tegnap olvastam ki és végül pozitívan csalódtam benne. Az ötödék rész után nem túl nagy lelkesedéssl álltam hozzá. Az eleje elég döcögősen indul, ám a végén csak kapkodtam össze-vissza, és megint visszatért bennem az az érzés, ami az első 3 könyv olvasása alatt. Igaz sok idő alatt olvastam el, de mégis jó érzéssel tettem le a könyvet. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. február 27. 19:44 #823
- törölt felhasználó -    
Stephen King - Állattemető

Nem olyan régen kezdtem neki, és még a felénél se vagyok, de egyszerűen imádom eddig. Remélem, hogy a későbbiekben sem fog csalódást okozni, habár ez Kingre nem jellemző. Egyedül azt sajnálom, hogy korábban már láttam a filmet.
2016. március 06. 13:35 #824
House Of Wax
House Of Wax
Jennifer Probst - Keresd Az Alkalmat
Nem kimondottan nyűgözött le ez a könyv, az alapsztori jó volt, a szereplőkkel sem volt bajom, de valami hiányzott belőle, nem fogott meg igazán blush.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. március 06. 14:01 #825
prettyll18
prettyll18
Infinity

Jennifer L. Armentrout: Oblivion – Feledés
Imádtam. Igazából szerintem minden könyvet imádnék amibe Damon Black benne van. Régóta vártam, hogy elolvashassam a könyvet, és nem csalódtam benne. Maga a történet csak egy kicsivel ad többet, mint az Obszidián, viszont azzal a kevéssel kicsit több betekintést kapunk a luxenek világába. Ez a könyv is azok közé fog tartozni, amiket ha évente olvasom újra se fogom megunni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2016. március 12. 18:29 #826
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Csütörtökön fejeztem be Kate Bennett - Megkarcolt élet című könyvét. Az eleje kicsit nehézkesen indult, de úgy a 100. oldal környékén annyira izgalmasak lettek a dolgok, hogy egyszerűen nem bírtam letenni, még aznap ki is olvastam. Egy jól felépített, komoly témát felölelő regény. A karakterek szépen kidolgozottak, fordulatos és élménydús. Btw, a könyv borítója nagyon el lett találva és tükrözi a tartalmat. Várom a következőt! biggrin.gif
2016. március 17. 09:49 #827
House Of Wax
House Of Wax
S.C. Stephens - Esztelen
S.C. Stephens - Féktelen

Igazából mind a két könyv tetszett, de ha a kettő közül kellene válasszak akkor egyértelműen az első sokkal jobban tetszett, a második kötet nekem már egy picit erőltetett volt blush.gif Kellan nagyon szimpatikus karakter volt, sokkal szimpatikusabb volt, mint Denny, már elsőre is laugh.gif Kiera, hát, néha fogalmazzunk úgy, hogy nem értettem vele egyet rolleyes.gif De azért annak nagyon örültem, hogy Kellan mellett kötött ki heart.gif Ha mondani kell olyan karaktert akit nem kedveltem, akkor az kapásból Griffin lenne, a való életben is undorodom az ilyen férfiaktól dry.gif Viszont a banda többi tagját nagyon kedveltem, szívesen olvastam volna róluk kicsit többet blush.gif
Még van egy rész, bár azt tuti nem most olvasom ki, de arra is kíváncsi vagyok már laugh.gif Egyébként aranyos könyvek, szép bennük a szerelmi történet blush.gif
2016. március 18. 13:46 #828
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
E. L. James: A sötét ötven árnyalata

Már egy ideje akartam véleményt írni,de mindig elmaradt. rohog.gif Már az első könyvet is imádtam (pedig azt hittem nem fogom),de ez még jobban tetszett.Végig lekötött és volt pár rész ami különösen tetszett.Mondjuk amikor Ana és Christian a hajón voltak.Kate-et és Elliot-ot hiányoltam,többet szerettem volna róluk olvasni. blush.gif Mellékszereplők közül Taylort nagyon kedvelem,Elenát pedig eléggé utáltam,így aztán különösen tetszett a vége mikor végre azt kapta ami járt neki. blush.gif Az egész könyv tetszett.Bár Ana néha (vagyis sokszor) túlzásba viszi az agyalást,Christian pedig túl féltékeny és a többi,de ettől csak még izgalmasabb a kettejük kapcsolata. smileeee.gif Az erotikus jelentek meg...maradjunk annyiban,hogy remekül lettek megírva... rohog.gif

Jamie McGuire: Az Éden (A Sötétség és Fény angyalai 3.)

El sem hiszem,hogy eljött a vége...Annyira szerettem mindhárom részt.Nina és Jared tökéletes páros.Jared olyan pasi akiről minden lány álmodozik. heart.gif Bár volt,hogy 1-2 "akció" jelenettől többet vártam,vagy mást,azért ezzel a résszel is megvoltam végig elégedve,kivéve Nina hülyeségével ott a sírkamrában ami végül más életébe került..Örülök,hogy mindenki megértette.De én nem. blush.gif Az nem tetszett.De a vége szép lett.Csak hiányozni fognak. heart.gif Amúgy nagyon kedveltem Claire-t,ő volt az egyik kedvencem és Bex-et is nagyon bírtam,Ryan-nek meg a párosa tetszett Claire-el. laugh.gif Kimet pedig nagyon sajnáltam. blush.gif Bár Sasha-t nem kedveltem,azért nem érdemelte meg azt amit kapott. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, Szandi0820, House Of Wax, Minimanó94
2016. március 19. 11:33 #829
prettyll18
prettyll18
Infinity

Kody Keplinger-The DUFF – A pótkerék

Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Nekem a könyv ezerszer jobban tetszett, mint a film. Nem egy tipikus történet, egyáltalán nem az történt benne amire számítottam, de kellemesen csalódtam. Biztos fogom még újraolvasni. smileeee.gif

3 felhasználónak tetszik: Shireen, Minimanó94, Cute girl 998
2016. március 19. 11:37 #830
- törölt felhasználó -    
Tavi Kata: Táncvarázs
Most fejeztem be, ez a sorozat 3. kötete. Kijelenthetem, hogy eddig ez a kedvenc részem, sokkal többet megtudhattam a mellékszereplőkről és így sokkal szimpatikusabb lett a sztori. smileeee.gif
és pont most megy a rádióban Nickelbacktől a Rockstar.. ♥
2016. március 19. 13:16 #831
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
Stephen King - A Sátán Lányai
2016. március 20. 20:42 #832
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Az utóbbi időben nem volt sok időm, de most megtáltosodtam, mert végre kiolvastam a Tigris küldetését, Colleen Houcktól, valahogy a könyv eleje és a vége volt csattantós, de a közepe, az a cirka 150 oldal unalmas volt nekem, nem tudom miért, pedig imádom az első részét a könyvnek, most meg ott porosodik a 3. része a könyvespolcon, mert nincs erő még hozzá. (10/6-os könyv nálam, erősen)
Aztán elkezdtem és ki is végeztem egy nap alatt C. Avit - Itt vagyok c. könyvét. heart.gif Ennél jobb könyvet keresve sem találhattam volna! Iszonyatosan 100 pontos könyv, imádtam! Nem is értem miért VP, simán megérdemelne egy RP-t! heart.gif Áh, nem vagyok elfogult a könyvvel kapcsolatban! Kicsit sem. _nevet.gif
Most meg Becca Fitzpatrick Black Ice -át olvasom és hát megintcsak szerelmes vagyok. Jude! heart.gif Imádom az írónőt, eddig is szerettem, mert a Csitt,csitt csúcs, de a folytatásával kicsit megkopott a fénye, de ez a könyv... ismét van hitem benne! laugh.gif
2016. március 22. 20:55 #833
- törölt felhasználó -    
Susan EE: Angelfall. Az első gondolataimat ezzel a könyvvel kapcsolatban csak a "WOW" szócska tudja kifejezni. Régen olvastam olyan könyvet, ami az első fejezetektől kezdve ennyire magával ragadott volna, ami azonnal beszippantott és ennyire lekötött volna. Ugyan még csak a könyv egyharmadánál sem járok, már úgy érzem, hogy különleges kapcsolatot fogok vele ápolni *lekopogja, de úgy istenigazából*. Remélem, hogy nem fog csalódást okozni a jövőben, mert tényleg nagyon egyedinek, izgalmasnak és különlegesnek érkezik a maga posztapokaliptikus világával.
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. március 23. 08:01 #834
House Of Wax
House Of Wax
SPOILER!

J. A. Redmerski - A Soha Határa
Nagyon szép könyv, teljesen megfogott, bár be kell valljam, hogy addig amíg Andrew és Cam nem jöttek össze, addig kicsit jobban tetszett blush.gif Nem tudom miért, talán utána, hogy összejöttek kicsit megváltozott a könyv hangulata, vagy nem is tudom, pedig nagyon örültem annak, hogy egymásra találtak heart.gif Andrew betegésgét végig zokogtam, nem tagadom, nagyon meghatott az egész, de nagyon örültem, hogy végül is Happy End lett heart.gif
2016. március 25. 22:19 #835
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Dr. Csernus Imre - A kiút
1 felhasználónak tetszik: Rocket
2016. március 26. 10:38 #836
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
Stephanie Barron - Egy boszorkány portréja
- Jane Austen nyomoz -

Kb. egy hete kölcsönöztem ki, és igaz, hogy még csak a felénél tartok de nagyon szeretem. Visszarepít az 1800-as évekbe, és teljesen áttudom élni, hála az írónő csodás fogalmazásának.
2016. március 27. 17:50 #837
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde

StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Tegnapelőtt olvastam el a Nicci French írópárostól a Legdrágább szerelmem c. könyvet, valóban letehetetlen volt, kb. három órába került csak elolvasni. Izgalmas, kissé hátborzongató, remekül felépített könyvről beszélhetünk. Ma Amin Maalouftól kezdtem el A tévelygők c. könyvet, vaskos és rendkívül tartalmas, nyomokban Kundera stílusát hordozza, nagyon mélyenszántó és kissé felkavaró. De nekem mindezidáig nagyon tetszett, megfogott.
2016. március 29. 10:35 #838
House Of Wax
House Of Wax
Anne L. Green - Eltitkolt Múlt
Nagyon jó volt heart.gif A szerelmi történet néhol talán kicsit mézes-mázos lett, de én nem panaszkodok, izgalmas, érzelmes könyv volt, nagyon tetszett blush.gif
2016. április 01. 15:59 #839
- törölt felhasználó -    
Mióta nem voltam itt, elolvastam pár könyvet, többek közt Jennifer L. Armentrout Luxen-sorozatát, ami őszinte meglepődésemre igazán tetszett. A Daemon Black típusú szereplőket mindig is szerettem (pl. Darren Shan Vámpírkönyveiben Larten Crepsley), így nem meglepő, hogy őt is kedvelem. Katy-t ellenben egy igazi szerencsétlenségnek tartom, az ő karakterétől képes lennék kiszaladni a világból. Ami a többi szereplőt illeti, a legtöbbjük belopta magát a szívembe. A történetben voltak szépséghibák, és engem kifejezetten bosszantott, mikor már képtelenség volt kitalálni, voltaképpen ki "jó", és ki "rossz". Ilyenkor olyan érzésem volt, mintha Armentrout mindenáron ki akart volna csikarni olyan dolgokat a sorozatból, amiket nem kellett volna. Szerintem kissé túldramatizált néhány dolgot, máshol meg erőltetett volt. A legjobban viszont az bosszant, hogy nem derült ki, mit írt Daemon Katy-ék levelezéséhez kommentnek. pardon.gif
Jelenleg Alice Hoffman-tól a Gyönyörű titkok múzeumát olvasom, amit karácsonyra kaptam, de sajnos nem sok időm volt olvasásra, és eleinte nem is nyerte el a tetszésemet a könyv. Most viszont, hogy lassan a végére érek, eljutottam arra a szintre, hogy imádom. Nagyon szépen van megfogalmazva, nem olyan, mint a legtöbb mai könyv, amiben csak elvétve akadnak összetett mondatok, és igényes fogalmazás. A nyelvezete tökéletesen érthető, és, bár a története szép lassan bontakozik ki, valamint nincs benne az a fokú eseménydússág, ami a legtöbb általam olvasott könyvet jellemzi, nem mondanám, hogy lapos a sztori. Minden pont úgy történik benne, ahogy kell, és ha az embernek lankad a figyelme, képes átsiklani a fontos dolgokon, mert teljesen egyszerűen vannak megfogalmazva, és nem neonfeliratokként fénylenek. Szóval mondhatni, beleszerettem a könyvbe, és a szereplői érdekes személyiségébe is (Coralie-re és Eddie-re gondolok).
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. április 13. 20:49 #840
- törölt felhasználó -    
Rick Riordan: Villámtolvaj; Rick Riordan - Szörnyek tengere
Azt kell mondjam, mindkettő százszor jobb, mint a film - ahogy az lenni szokott. Riordan fantasztikusan szövi a szálakat, a történetek izgalmasak, és tetszik, hogy egy kis görög mitológiát is tanulhatok, miközben a könyveket olvasom - őszintén szólva, kezd is érdekelni a dolog. A szereplők szerintem jól kidolgozott személyiséggel rendelkeznek, személy szerint Annabeth a kedvencem. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Average Girl
60 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!