Lisa De Jong - Amikor Esik...
Hát ez szívszaggató volt! Gyönyörű könyv, egyszerűen imádtam, de borzasztóan szomorú is Nem is tudok így mit mondani róla, annyira megérintett. Az utolsó mondaton 20 percet sírtam, nagyon megható történet
Olvasol? II.
2016. február 24. 10:55
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Minimanó94
2016. február 27. 19:40
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline |
Cassandra Clare: Mennyei tűz városa
Tegnap olvastam ki és végül pozitívan csalódtam benne. Az ötödék rész után nem túl nagy lelkesedéssl álltam hozzá. Az eleje elég döcögősen indul, ám a végén csak kapkodtam össze-vissza, és megint visszatért bennem az az érzés, ami az első 3 könyv olvasása alatt. Igaz sok idő alatt olvastam el, de mégis jó érzéssel tettem le a könyvet.
Tegnap olvastam ki és végül pozitívan csalódtam benne. Az ötödék rész után nem túl nagy lelkesedéssl álltam hozzá. Az eleje elég döcögősen indul, ám a végén csak kapkodtam össze-vissza, és megint visszatért bennem az az érzés, ami az első 3 könyv olvasása alatt. Igaz sok idő alatt olvastam el, de mégis jó érzéssel tettem le a könyvet.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2016. február 27. 19:44
Stephen King - Állattemető
Nem olyan régen kezdtem neki, és még a felénél se vagyok, de egyszerűen imádom eddig. Remélem, hogy a későbbiekben sem fog csalódást okozni, habár ez Kingre nem jellemző. Egyedül azt sajnálom, hogy korábban már láttam a filmet.
Nem olyan régen kezdtem neki, és még a felénél se vagyok, de egyszerűen imádom eddig. Remélem, hogy a későbbiekben sem fog csalódást okozni, habár ez Kingre nem jellemző. Egyedül azt sajnálom, hogy korábban már láttam a filmet.
2016. március 06. 13:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Jennifer Probst - Keresd Az Alkalmat
Nem kimondottan nyűgözött le ez a könyv, az alapsztori jó volt, a szereplőkkel sem volt bajom, de valami hiányzott belőle, nem fogott meg igazán
Nem kimondottan nyűgözött le ez a könyv, az alapsztori jó volt, a szereplőkkel sem volt bajom, de valami hiányzott belőle, nem fogott meg igazán
SmileyZ
2016. március 06. 14:01
prettyll18Infinity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 2077 Csatolások: 3163 Azonosító: 253165 offline |
Jennifer L. Armentrout: Oblivion – Feledés
Imádtam. Igazából szerintem minden könyvet imádnék amibe Damon Black benne van. Régóta vártam, hogy elolvashassam a könyvet, és nem csalódtam benne. Maga a történet csak egy kicsivel ad többet, mint az Obszidián, viszont azzal a kevéssel kicsit több betekintést kapunk a luxenek világába. Ez a könyv is azok közé fog tartozni, amiket ha évente olvasom újra se fogom megunni
Imádtam. Igazából szerintem minden könyvet imádnék amibe Damon Black benne van. Régóta vártam, hogy elolvashassam a könyvet, és nem csalódtam benne. Maga a történet csak egy kicsivel ad többet, mint az Obszidián, viszont azzal a kevéssel kicsit több betekintést kapunk a luxenek világába. Ez a könyv is azok közé fog tartozni, amiket ha évente olvasom újra se fogom megunni
Minimanó94
2016. március 12. 18:29
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Csütörtökön fejeztem be Kate Bennett - Megkarcolt élet című könyvét. Az eleje kicsit nehézkesen indult, de úgy a 100. oldal környékén annyira izgalmasak lettek a dolgok, hogy egyszerűen nem bírtam letenni, még aznap ki is olvastam. Egy jól felépített, komoly témát felölelő regény. A karakterek szépen kidolgozottak, fordulatos és élménydús. Btw, a könyv borítója nagyon el lett találva és tükrözi a tartalmat. Várom a következőt!
2016. március 17. 09:49
House Of Wax |
S.C. Stephens - Esztelen
S.C. Stephens - Féktelen
Igazából mind a két könyv tetszett, de ha a kettő közül kellene válasszak akkor egyértelműen az első sokkal jobban tetszett, a második kötet nekem már egy picit erőltetett volt Kellan nagyon szimpatikus karakter volt, sokkal szimpatikusabb volt, mint Denny, már elsőre is Kiera, hát, néha fogalmazzunk úgy, hogy nem értettem vele egyet De azért annak nagyon örültem, hogy Kellan mellett kötött ki Ha mondani kell olyan karaktert akit nem kedveltem, akkor az kapásból Griffin lenne, a való életben is undorodom az ilyen férfiaktól Viszont a banda többi tagját nagyon kedveltem, szívesen olvastam volna róluk kicsit többet
Még van egy rész, bár azt tuti nem most olvasom ki, de arra is kíváncsi vagyok már Egyébként aranyos könyvek, szép bennük a szerelmi történet
S.C. Stephens - Féktelen
Igazából mind a két könyv tetszett, de ha a kettő közül kellene válasszak akkor egyértelműen az első sokkal jobban tetszett, a második kötet nekem már egy picit erőltetett volt Kellan nagyon szimpatikus karakter volt, sokkal szimpatikusabb volt, mint Denny, már elsőre is Kiera, hát, néha fogalmazzunk úgy, hogy nem értettem vele egyet De azért annak nagyon örültem, hogy Kellan mellett kötött ki Ha mondani kell olyan karaktert akit nem kedveltem, akkor az kapásból Griffin lenne, a való életben is undorodom az ilyen férfiaktól Viszont a banda többi tagját nagyon kedveltem, szívesen olvastam volna róluk kicsit többet
Még van egy rész, bár azt tuti nem most olvasom ki, de arra is kíváncsi vagyok már Egyébként aranyos könyvek, szép bennük a szerelmi történet
SmileyZ
2016. március 18. 13:46
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
E. L. James: A sötét ötven árnyalata
Már egy ideje akartam véleményt írni,de mindig elmaradt. Már az első könyvet is imádtam (pedig azt hittem nem fogom),de ez még jobban tetszett.Végig lekötött és volt pár rész ami különösen tetszett.Mondjuk amikor Ana és Christian a hajón voltak.Kate-et és Elliot-ot hiányoltam,többet szerettem volna róluk olvasni. Mellékszereplők közül Taylort nagyon kedvelem,Elenát pedig eléggé utáltam,így aztán különösen tetszett a vége mikor végre azt kapta ami járt neki. Az egész könyv tetszett.Bár Ana néha (vagyis sokszor) túlzásba viszi az agyalást,Christian pedig túl féltékeny és a többi,de ettől csak még izgalmasabb a kettejük kapcsolata. Az erotikus jelentek meg...maradjunk annyiban,hogy remekül lettek megírva...
Jamie McGuire: Az Éden (A Sötétség és Fény angyalai 3.)
El sem hiszem,hogy eljött a vége...Annyira szerettem mindhárom részt.Nina és Jared tökéletes páros.Jared olyan pasi akiről minden lány álmodozik. Bár volt,hogy 1-2 "akció" jelenettől többet vártam,vagy mást,azért ezzel a résszel is megvoltam végig elégedve,kivéve Nina hülyeségével ott a sírkamrában ami végül más életébe került..Örülök,hogy mindenki megértette.De én nem. Az nem tetszett.De a vége szép lett.Csak hiányozni fognak. Amúgy nagyon kedveltem Claire-t,ő volt az egyik kedvencem és Bex-et is nagyon bírtam,Ryan-nek meg a párosa tetszett Claire-el. Kimet pedig nagyon sajnáltam. Bár Sasha-t nem kedveltem,azért nem érdemelte meg azt amit kapott.
Már egy ideje akartam véleményt írni,de mindig elmaradt. Már az első könyvet is imádtam (pedig azt hittem nem fogom),de ez még jobban tetszett.Végig lekötött és volt pár rész ami különösen tetszett.Mondjuk amikor Ana és Christian a hajón voltak.Kate-et és Elliot-ot hiányoltam,többet szerettem volna róluk olvasni. Mellékszereplők közül Taylort nagyon kedvelem,Elenát pedig eléggé utáltam,így aztán különösen tetszett a vége mikor végre azt kapta ami járt neki. Az egész könyv tetszett.Bár Ana néha (vagyis sokszor) túlzásba viszi az agyalást,Christian pedig túl féltékeny és a többi,de ettől csak még izgalmasabb a kettejük kapcsolata. Az erotikus jelentek meg...maradjunk annyiban,hogy remekül lettek megírva...
Jamie McGuire: Az Éden (A Sötétség és Fény angyalai 3.)
El sem hiszem,hogy eljött a vége...Annyira szerettem mindhárom részt.Nina és Jared tökéletes páros.Jared olyan pasi akiről minden lány álmodozik. Bár volt,hogy 1-2 "akció" jelenettől többet vártam,vagy mást,azért ezzel a résszel is megvoltam végig elégedve,kivéve Nina hülyeségével ott a sírkamrában ami végül más életébe került..Örülök,hogy mindenki megértette.De én nem. Az nem tetszett.De a vége szép lett.Csak hiányozni fognak. Amúgy nagyon kedveltem Claire-t,ő volt az egyik kedvencem és Bex-et is nagyon bírtam,Ryan-nek meg a párosa tetszett Claire-el. Kimet pedig nagyon sajnáltam. Bár Sasha-t nem kedveltem,azért nem érdemelte meg azt amit kapott.
2016. március 19. 11:33
prettyll18Infinity |
Kody Keplinger-The DUFF – A pótkerék
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Nekem a könyv ezerszer jobban tetszett, mint a film. Nem egy tipikus történet, egyáltalán nem az történt benne amire számítottam, de kellemesen csalódtam. Biztos fogom még újraolvasni.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó. Nekem a könyv ezerszer jobban tetszett, mint a film. Nem egy tipikus történet, egyáltalán nem az történt benne amire számítottam, de kellemesen csalódtam. Biztos fogom még újraolvasni.
2016. március 19. 11:37
Tavi Kata: Táncvarázs
Most fejeztem be, ez a sorozat 3. kötete. Kijelenthetem, hogy eddig ez a kedvenc részem, sokkal többet megtudhattam a mellékszereplőkről és így sokkal szimpatikusabb lett a sztori.
és pont most megy a rádióban Nickelbacktől a Rockstar.. ♥
Most fejeztem be, ez a sorozat 3. kötete. Kijelenthetem, hogy eddig ez a kedvenc részem, sokkal többet megtudhattam a mellékszereplőkről és így sokkal szimpatikusabb lett a sztori.
és pont most megy a rádióban Nickelbacktől a Rockstar.. ♥
2016. március 19. 13:16
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Stephen King - A Sátán Lányai
2016. március 20. 20:42
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Az utóbbi időben nem volt sok időm, de most megtáltosodtam, mert végre kiolvastam a Tigris küldetését, Colleen Houcktól, valahogy a könyv eleje és a vége volt csattantós, de a közepe, az a cirka 150 oldal unalmas volt nekem, nem tudom miért, pedig imádom az első részét a könyvnek, most meg ott porosodik a 3. része a könyvespolcon, mert nincs erő még hozzá. (10/6-os könyv nálam, erősen)
Aztán elkezdtem és ki is végeztem egy nap alatt C. Avit - Itt vagyok c. könyvét. Ennél jobb könyvet keresve sem találhattam volna! Iszonyatosan 100 pontos könyv, imádtam! Nem is értem miért VP, simán megérdemelne egy RP-t! Áh, nem vagyok elfogult a könyvvel kapcsolatban! Kicsit sem.
Most meg Becca Fitzpatrick Black Ice -át olvasom és hát megintcsak szerelmes vagyok. Jude! Imádom az írónőt, eddig is szerettem, mert a Csitt,csitt csúcs, de a folytatásával kicsit megkopott a fénye, de ez a könyv... ismét van hitem benne!
Aztán elkezdtem és ki is végeztem egy nap alatt C. Avit - Itt vagyok c. könyvét. Ennél jobb könyvet keresve sem találhattam volna! Iszonyatosan 100 pontos könyv, imádtam! Nem is értem miért VP, simán megérdemelne egy RP-t! Áh, nem vagyok elfogult a könyvvel kapcsolatban! Kicsit sem.
Most meg Becca Fitzpatrick Black Ice -át olvasom és hát megintcsak szerelmes vagyok. Jude! Imádom az írónőt, eddig is szerettem, mert a Csitt,csitt csúcs, de a folytatásával kicsit megkopott a fénye, de ez a könyv... ismét van hitem benne!
2016. március 22. 20:55
Susan EE: Angelfall. Az első gondolataimat ezzel a könyvvel kapcsolatban csak a "WOW" szócska tudja kifejezni. Régen olvastam olyan könyvet, ami az első fejezetektől kezdve ennyire magával ragadott volna, ami azonnal beszippantott és ennyire lekötött volna. Ugyan még csak a könyv egyharmadánál sem járok, már úgy érzem, hogy különleges kapcsolatot fogok vele ápolni *lekopogja, de úgy istenigazából*. Remélem, hogy nem fog csalódást okozni a jövőben, mert tényleg nagyon egyedinek, izgalmasnak és különlegesnek érkezik a maga posztapokaliptikus világával.
Nina 10
2016. március 23. 08:01
House Of Wax |
SPOILER!
J. A. Redmerski - A Soha Határa
Nagyon szép könyv, teljesen megfogott, bár be kell valljam, hogy addig amíg Andrew és Cam nem jöttek össze, addig kicsit jobban tetszett Nem tudom miért, talán utána, hogy összejöttek kicsit megváltozott a könyv hangulata, vagy nem is tudom, pedig nagyon örültem annak, hogy egymásra találtak Andrew betegésgét végig zokogtam, nem tagadom, nagyon meghatott az egész, de nagyon örültem, hogy végül is Happy End lett
J. A. Redmerski - A Soha Határa
Nagyon szép könyv, teljesen megfogott, bár be kell valljam, hogy addig amíg Andrew és Cam nem jöttek össze, addig kicsit jobban tetszett Nem tudom miért, talán utána, hogy összejöttek kicsit megváltozott a könyv hangulata, vagy nem is tudom, pedig nagyon örültem annak, hogy egymásra találtak Andrew betegésgét végig zokogtam, nem tagadom, nagyon meghatott az egész, de nagyon örültem, hogy végül is Happy End lett
SmileyZ
2016. március 25. 22:19
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Dr. Csernus Imre - A kiút
Rocket
2016. március 26. 10:38
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
Stephanie Barron - Egy boszorkány portréja
- Jane Austen nyomoz -
- Jane Austen nyomoz -
Kb. egy hete kölcsönöztem ki, és igaz, hogy még csak a felénél tartok de nagyon szeretem. Visszarepít az 1800-as évekbe, és teljesen áttudom élni, hála az írónő csodás fogalmazásának.
2016. március 27. 17:50
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Tegnapelőtt olvastam el a Nicci French írópárostól a Legdrágább szerelmem c. könyvet, valóban letehetetlen volt, kb. három órába került csak elolvasni. Izgalmas, kissé hátborzongató, remekül felépített könyvről beszélhetünk. Ma Amin Maalouftól kezdtem el A tévelygők c. könyvet, vaskos és rendkívül tartalmas, nyomokban Kundera stílusát hordozza, nagyon mélyenszántó és kissé felkavaró. De nekem mindezidáig nagyon tetszett, megfogott.
2016. március 29. 10:35
House Of Wax |
Anne L. Green - Eltitkolt Múlt
Nagyon jó volt A szerelmi történet néhol talán kicsit mézes-mázos lett, de én nem panaszkodok, izgalmas, érzelmes könyv volt, nagyon tetszett
Nagyon jó volt A szerelmi történet néhol talán kicsit mézes-mázos lett, de én nem panaszkodok, izgalmas, érzelmes könyv volt, nagyon tetszett
SmileyZ
2016. április 01. 15:59
Mióta nem voltam itt, elolvastam pár könyvet, többek közt Jennifer L. Armentrout Luxen-sorozatát, ami őszinte meglepődésemre igazán tetszett. A Daemon Black típusú szereplőket mindig is szerettem (pl. Darren Shan Vámpírkönyveiben Larten Crepsley), így nem meglepő, hogy őt is kedvelem. Katy-t ellenben egy igazi szerencsétlenségnek tartom, az ő karakterétől képes lennék kiszaladni a világból. Ami a többi szereplőt illeti, a legtöbbjük belopta magát a szívembe. A történetben voltak szépséghibák, és engem kifejezetten bosszantott, mikor már képtelenség volt kitalálni, voltaképpen ki "jó", és ki "rossz". Ilyenkor olyan érzésem volt, mintha Armentrout mindenáron ki akart volna csikarni olyan dolgokat a sorozatból, amiket nem kellett volna. Szerintem kissé túldramatizált néhány dolgot, máshol meg erőltetett volt. A legjobban viszont az bosszant, hogy nem derült ki, mit írt Daemon Katy-ék levelezéséhez kommentnek.
Jelenleg Alice Hoffman-tól a Gyönyörű titkok múzeumát olvasom, amit karácsonyra kaptam, de sajnos nem sok időm volt olvasásra, és eleinte nem is nyerte el a tetszésemet a könyv. Most viszont, hogy lassan a végére érek, eljutottam arra a szintre, hogy imádom. Nagyon szépen van megfogalmazva, nem olyan, mint a legtöbb mai könyv, amiben csak elvétve akadnak összetett mondatok, és igényes fogalmazás. A nyelvezete tökéletesen érthető, és, bár a története szép lassan bontakozik ki, valamint nincs benne az a fokú eseménydússág, ami a legtöbb általam olvasott könyvet jellemzi, nem mondanám, hogy lapos a sztori. Minden pont úgy történik benne, ahogy kell, és ha az embernek lankad a figyelme, képes átsiklani a fontos dolgokon, mert teljesen egyszerűen vannak megfogalmazva, és nem neonfeliratokként fénylenek. Szóval mondhatni, beleszerettem a könyvbe, és a szereplői érdekes személyiségébe is (Coralie-re és Eddie-re gondolok).
Jelenleg Alice Hoffman-tól a Gyönyörű titkok múzeumát olvasom, amit karácsonyra kaptam, de sajnos nem sok időm volt olvasásra, és eleinte nem is nyerte el a tetszésemet a könyv. Most viszont, hogy lassan a végére érek, eljutottam arra a szintre, hogy imádom. Nagyon szépen van megfogalmazva, nem olyan, mint a legtöbb mai könyv, amiben csak elvétve akadnak összetett mondatok, és igényes fogalmazás. A nyelvezete tökéletesen érthető, és, bár a története szép lassan bontakozik ki, valamint nincs benne az a fokú eseménydússág, ami a legtöbb általam olvasott könyvet jellemzi, nem mondanám, hogy lapos a sztori. Minden pont úgy történik benne, ahogy kell, és ha az embernek lankad a figyelme, képes átsiklani a fontos dolgokon, mert teljesen egyszerűen vannak megfogalmazva, és nem neonfeliratokként fénylenek. Szóval mondhatni, beleszerettem a könyvbe, és a szereplői érdekes személyiségébe is (Coralie-re és Eddie-re gondolok).
Szandi0820
2016. április 13. 20:49
Rick Riordan: Villámtolvaj; Rick Riordan - Szörnyek tengere
Azt kell mondjam, mindkettő százszor jobb, mint a film - ahogy az lenni szokott. Riordan fantasztikusan szövi a szálakat, a történetek izgalmasak, és tetszik, hogy egy kis görög mitológiát is tanulhatok, miközben a könyveket olvasom - őszintén szólva, kezd is érdekelni a dolog. A szereplők szerintem jól kidolgozott személyiséggel rendelkeznek, személy szerint Annabeth a kedvencem.
Azt kell mondjam, mindkettő százszor jobb, mint a film - ahogy az lenni szokott. Riordan fantasztikusan szövi a szálakat, a történetek izgalmasak, és tetszik, hogy egy kis görög mitológiát is tanulhatok, miközben a könyveket olvasom - őszintén szólva, kezd is érdekelni a dolog. A szereplők szerintem jól kidolgozott személyiséggel rendelkeznek, személy szerint Annabeth a kedvencem.
Average Girl
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.