Idézet (Elody @ 2016.11.28. 19:33)
Janne Teller - Semmi
bevallom, csoppet idegesito volt egynemely karakter, de kicsit elgondolkodtato olvasmany, raadasul nem olyan hosszu, igy idom hianyaban is ki tudtam olvasni egy este alatt. annyi furcsa meg keptelen szimbolum volt a cselekmenyben, szinte magatol haladt elore az egesz na meg persze kivancsi voltam, mi lesz vegul a felhalmozott ""kincsekkel"" es milyen messzire tudnak elmenni a gyerekek...
bevallom, csoppet idegesito volt egynemely karakter, de kicsit elgondolkodtato olvasmany, raadasul nem olyan hosszu, igy idom hianyaban is ki tudtam olvasni egy este alatt. annyi furcsa meg keptelen szimbolum volt a cselekmenyben, szinte magatol haladt elore az egesz na meg persze kivancsi voltam, mi lesz vegul a felhalmozott ""kincsekkel"" es milyen messzire tudnak elmenni a gyerekek...
Jaj, az a könyv. Tavaly vagy tavalyelőtt olvastam el, és egyszerűen magával ragadott. A címe alapján nem gondoltam, hogy jó lesz, le sem vettem volna a polcról, ha az egyik könyvtáros nem javasolja, hogy olvassam el, és én nagyon kellemeset csalódtam benne. Némelyik karakter szerintem is idegesítő, a történetet pedig szörnyűnek találom, talán pont ezért ragadott engem annyira magával. Szerintem ez a könyv egyszeri és megismételhetetlen, és a maga csendes brutalitásával együtt lenyűgöző.
Bocsánat a kisebb áradozásért, de megláttam a hozzászólásod, és jöttek a gondolatok.