J. L. Armentrout: Opál
Olvasol? II.
2014. augusztus 27. 13:09
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Tegnap, kedden a Könyvmolyképzõ oldaláról rendeltem meg a Luxen sorozat harmadik részét, az Opált. Ma jött meg, annyira örülök neki.
2 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504,
Minimanó94
2014. augusztus 27. 14:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2014.08.19. 09:49)
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Nagyon régóta el szerettem volna olvasni ezt a könyvet és az utóbbi napokban sikerült nemcsak elkezdenem de be is fejeznem. Nem könnyen emészthető könyv, sok nehezebb témát taglal,amihez némi érettség mindenképpen kell
A főszereplők közül Scout-tal tudtam a legjobban azonosulni, de a kedvencem mégis Atticus volt Ahogy Scout, néha én is csak tátott szájjal olvastam és csak néztem, hogy egy ember, hogy lehet ennyire bölcs Sokszor felhúzott, hogy ez nincs így de utána gondolva mindig igaza volt Fantasztikus ember A másik nagy kedvencem egyértelműen Boo Radley volt, oda meg vissza voltam érte
Mellékszereplők közül Jack bácsi, Atticus testvére nagyon szimpatikus volt, akárcsak Calpurnia De akit a legjobban sajnáltam és aki a legjobban megérintett mellékszereplők közül a Tom Robinson volt
Aranyos kis olvasmány tele bölcsességgel, előítélettel, szeretettel Nagyon örülök annak, hogy elolvastam
Nagyon régóta el szerettem volna olvasni ezt a könyvet és az utóbbi napokban sikerült nemcsak elkezdenem de be is fejeznem. Nem könnyen emészthető könyv, sok nehezebb témát taglal,amihez némi érettség mindenképpen kell
A főszereplők közül Scout-tal tudtam a legjobban azonosulni, de a kedvencem mégis Atticus volt Ahogy Scout, néha én is csak tátott szájjal olvastam és csak néztem, hogy egy ember, hogy lehet ennyire bölcs Sokszor felhúzott, hogy ez nincs így de utána gondolva mindig igaza volt Fantasztikus ember A másik nagy kedvencem egyértelműen Boo Radley volt, oda meg vissza voltam érte
Mellékszereplők közül Jack bácsi, Atticus testvére nagyon szimpatikus volt, akárcsak Calpurnia De akit a legjobban sajnáltam és aki a legjobban megérintett mellékszereplők közül a Tom Robinson volt
Aranyos kis olvasmány tele bölcsességgel, előítélettel, szeretettel Nagyon örülök annak, hogy elolvastam
E. L. James - A Szürke Ötven Árnyalata
Hogy őszinte legyek, nagyon félve vágtam bele ebbe a könyvben. Nem is nagyon érdekelt, főleg anno amikor mindenki oda meg vissza volt érte. Valahol viszont most így, hogy elolvastam kicsit átérzem azt a nagy rajongást érte, valóban valami újdonságot mutatott E.L.James írása tetszik, lényegre törő, nem taglalja annyit a részleteket, én ezt a fajta írás módot sokkal jobban támogatom
Anna karaktere elég közel került hozzám Christian, hát ő, nem akartam, hogy szimpatikus legyen, egy cseppet sem, de hiába, akaratlanul is megkedveltem, persze nem minden dolgát Ez a könyv is megmutatta, hogy két fajta ember és szerelem létezik Van olyan ember aki mindent megtesz azért akit szeret, olyan dolgokat is, amelyekre sosem gondolt vagy éppen utálja, nem számít mert csak az számít, hogy a másik boldog legyen, akár a saját boldogsága árán is És van olyan ember, aki tudja a határait és bármekkora a szerelem, nem lépi át azokat. Azt, hogy melyik ember milyen az egy ilyen helyzet mint a könyvben lévő hozza ki az emberből Nem mondhatjuk, hogy "Na, én ezt biztos nem tenném meg!" mert bizony a szerelmek elsöprő ereje van Elég erotikus könyv, néha tényleg csak a szemeimet forgattam, mégis azt kell mondjam, hogy lekötött, nem tudtam abbahagyni az olvasását, néha azon kaptam magam, hogy órák óta ülök és olvasom Tetszett, és nagyon kíváncsi vagyok a filmre is, ahogy a szereplőket elnéztem külsőre rendben vannak, majd meglátjuk a többit
Most kezdtem el a második könyvet, kíváncsi leszek az, hogy alakul majd
Alexis_0504,
SmileyZ
2014. augusztus 27. 15:18
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Eredetileg A lét elviselhetetlen könnyűsége miatt indultam el a könyvtárba, ami sajnos nem volt bent, de így is egy csomó jó könyvvel tértem haza, köztük Kate Morton Távoli órák című művével is. Egyetlen baj van vele: nem lehet letenni. Már az első pár mondat is levett a lábamról, a stílusa pedig annyira gazdag, és szemléletes, hogy érezni a kezed alatt a Milderhurst-kastély nyirkos köveit. Edie Burchill karaktere is felettébb szimpatikus, most pedig kíváncsian várom, hogy mi történik Thomas Cavill-lel. Juniper Blythe pedig már a színre lépésekor belopta magát a szívembe.
Törpemókus,
Nina 10
2014. augusztus 28. 15:11
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Fél napon keresztül szemezgettem az egyik kötelezőmmel, de végül a Főnix Rendjénél (J.K.Rowling) kötöttem ki, szóval most azt olvasom. Tegnap kezdtem el, és már a felénél tartok. Jah, meg az Elveszett lelkek városát (Cassandra Clare) is elkezdtem újra az éjjel.
2014. augusztus 28. 15:31
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
2-szer kaptam meg A Kiválasztottat, és most a második könyvet olvasom. Egyszerűen megunhatatlan! Hiába olvastam már el egyszer, másodjára is ugyan annyira magával ragad, mint elsőre.
2014. augusztus 28. 18:05
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Még július közepén döntöttem el, hogy végre nekiállok George R. R. Martin-tól a Tűz és jég dala sorozatnak. Ahhoz képest, hogy azt hittem szenvedni fogok vele, hamar lepörgettem az első három kötetet. Most tartok éppen a Varjak lakomája felénél, de van egy olyan érzésem, hogy vissza kéne vennem az iramból, mert ez után még egy könyv, aztán vége a szép gyermeki napoknak - legalábbis addig, amíg ki nem jön a következő, de Martint ismerve lehet, hogy még évekig dolgozik rajta.
Alexis_0504,
Reija
2014. augusztus 28. 23:09
Èn is Harper Lee-től olvasom a Ne bántsátok a feketerigót! angol eredetiben, ugyanannyira tetszik mint mikor tavaly először bukkantam rá ^^
2014. augusztus 30. 10:28
Alavelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.25. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 232221 offline |
Egyszerre több mindent, mert kaptam egy Kindle-t, és azt sem tudom, hogy hol kezdjem Most jelenleg az Észak és délt, a Lenyűgöző teremtményeket és a HP sorozatot újra
2014. augusztus 31. 14:14
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline |
A film után belevetettem magam a Csillagainkban a Hiba könyv változatába és egy remekmű. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett benne az volt, hogy üvöltött róla, hogy férfi írta és ezért nem volt teljesen hiteles. A történet egyébként gyönyörű és fantasztikus, de nekem a film jobban tetszett
2014. augusztus 31. 18:31
Most fejeztem be Az őrző(A sötétség és a fény angyalai trilógia első kötete) című könyet. És ,hát azt kell mondjam,hogy ez a köny csodálatos. Egyszerre szívszagatt és fényűző. Jamie McGuire egy tájleírást vagy egy egyszerű csevelyt is akkora átéléssel és jellemzéssel tud leírni,mint a könyv legintimebb pillanatát. De a köny története is alaposan megfontolt és lépésről lépésre brilliáns módon megépítí Jared élettörténetét ,és a Ninával való románca még elmélyültebb és részletesebb...
2014. augusztus 31. 18:42
Most éppen az Abigélt olvasom Szabó Magdától. Nagyon jó könyv, de én minden könyvre ezt mondom
Cute girl 998,
Reija
2014. augusztus 31. 19:17
Szerencsére azt tudom mondani, hogy maximálisan ki tudtam használni a nyarat olvasásra, így már csak azon izgulok, hogy az egyetem beköszöntével ez miben fog változni – remélem semmiben Az utóbbi idő adagja:
2014. szeptember 01. 20:21
Ma,hozta meg a futár az új könyvem. A jóslat(A sötéség és a fény angyali trilógia második kötete) címmel. Még nem volt különösebb időm belekezdeni,az első iskolanap sok veszedelmet hozzot. Amint sikerül a végére érnem,szerintem meg tudok majd fogalmzani egy -reményem szerintem remek-értékelést,mert a sorozat elöző része teljesen magával ragadott.
1 felhasználónak tetszik:
Nina 10
2014. szeptember 02. 18:14
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Nemrég kezdtem el olvasni Kathy Reichs - Minden napra egy halott című könyvét. Valamiért azt gondoltam - én buta -, hogy az írónő nem tudja überelni az első részt brutalitás terén. Tévedtem. Nem tudom, hogy a Doktor Csont milyen (Kathy Reichs könyvei ihlették, de másmilyen), viszont nem gondolom, hogy elkezdem nézni, mivel én úgy bírom Tempe-t, ahogy a könyvben olvasok róla. Azonkívül a humora is elképesztő. Konkrétan minden szereplőn lehet nevetni. Az egyetlen problémám, hogy kicsit túl van bonyolítva. Viszont jól van leírva. Bírom Reichs stílusát, úgyhogy szerintem elleszek vele.
Szandi0820
2014. szeptember 04. 10:07
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2014.08.27. 14:25)
E. L. James - A Szürke Ötven Árnyalata
Hogy őszinte legyek, nagyon félve vágtam bele ebbe a könyvben. Nem is nagyon érdekelt, főleg anno amikor mindenki oda meg vissza volt érte. Valahol viszont most így, hogy elolvastam kicsit átérzem azt a nagy rajongást érte, valóban valami újdonságot mutatott E.L.James írása tetszik, lényegre törő, nem taglalja annyit a részleteket, én ezt a fajta írás módot sokkal jobban támogatom
Anna karaktere elég közel került hozzám Christian, hát ő, nem akartam, hogy szimpatikus legyen, egy cseppet sem, de hiába, akaratlanul is megkedveltem, persze nem minden dolgát Ez a könyv is megmutatta, hogy két fajta ember és szerelem létezik Van olyan ember aki mindent megtesz azért akit szeret, olyan dolgokat is, amelyekre sosem gondolt vagy éppen utálja, nem számít mert csak az számít, hogy a másik boldog legyen, akár a saját boldogsága árán is És van olyan ember, aki tudja a határait és bármekkora a szerelem, nem lépi át azokat. Azt, hogy melyik ember milyen az egy ilyen helyzet mint a könyvben lévő hozza ki az emberből Nem mondhatjuk, hogy "Na, én ezt biztos nem tenném meg!" mert bizony a szerelmek elsöprő ereje van Elég erotikus könyv, néha tényleg csak a szemeimet forgattam, mégis azt kell mondjam, hogy lekötött, nem tudtam abbahagyni az olvasását, néha azon kaptam magam, hogy órák óta ülök és olvasom Tetszett, és nagyon kíváncsi vagyok a filmre is, ahogy a szereplőket elnéztem külsőre rendben vannak, majd meglátjuk a többit
Rhonda Byrne - Titok
Drága barátnőm (SmileyZ) ajánlására olvastam el, meg kell mondjam tetszett. Sok mindent másképpen látok. Aki egy kicsit is nyitottabb ilyen téren annak bátran ajánlom Azt hiszem majd újra elolvasom, mert így elsőre nem minden apró részlet maradt meg bennem, de rengeteg hasznos dolog van benne, nagyon jó könyv
SmileyZ
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.